شروع کننده خوبی هستیم ولی تمام کننده خوبی نیستیم(درد ودل های میلیاردرهای آینده ایران) - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: شروع کننده خوبی هستیم ولی تمام کننده خوبی نیستیم(درد ودل های میلیاردرهای آینده ایران) (/showthread.php?tid=276) |
RE: شروع کننده خوبی هستیم ولی تمام کننده خوبی نیستیم(درد ودل های میلیاردرهای آینده ایران) - goldmen - 12-25-2011 02:57 PM هميشه وقتي از مرحوم آيت الله بهجت سوال ميكردند...يك جواب داشت..... هميشه ميگفت : خودتون ميدونيد....... RE: شروع کننده خوبی هستیم ولی تمام کننده خوبی نیستیم(درد ودل های میلیاردرهای آینده ایران) - mhe - 12-26-2011 12:27 AM من اگه تا به حال كارهايي كه شروع كرده بودم را تمام ميكردم الان مولتي ميلياردر بودم.اينقدر ايده هاي بكري داشتم كخ ديگران انجام دادند و الان موفقند.ولي الان روي چندتا ايده دارم كار ميكنم تصميم گرفتم كه تا آخرش برم يا شكست ميخورم يا موفق ميشم اما ميخوام حتما تا آخرش برم اصلا براي ي بارم شده ميخوام شكست بخورم ميخوام ببينم شكست چه طعمي داره.بايد تحرك كرد يا نابود ميشم يا به دريا ميرسم اما اگه ي جا بمونم ميگندم.حتما حتما حتما اين هدف هاي جديد را به پايان ميرسونم RE: شروع کننده خوبی هستیم ولی تمام کننده خوبی نیستیم(درد ودل های میلیاردرهای آینده ایران) - mosafere55 - 12-26-2011 12:49 AM (12-26-2011 12:27 AM)mhe نوشته شده توسط: من اگه تا به حال كارهايي كه شروع كرده بودم را تمام ميكردم الان مولتي ميلياردر بودم.اينقدر ايده هاي بكري داشتم كخ ديگران انجام دادند و الان موفقند.ولي الان روي چندتا ايده دارم كار ميكنم تصميم گرفتم كه تا آخرش برم يا شكست ميخورم يا موفق ميشم اما ميخوام حتما تا آخرش برم اصلا براي ي بارم شده ميخوام شكست بخورم ميخوام ببينم شكست چه طعمي داره.بايد تحرك كرد يا نابود ميشم يا به دريا ميرسم اما اگه ي جا بمونم ميگندم.حتما حتما حتما اين هدف هاي جديد را به پايان ميرسونم مسیح جان دوست عزیز ما زنده از آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست |