پرورش کرم خاکی و تولید ورمی کمپوست - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه كشاورزي (/forumdisplay.php?fid=117) +--- موضوع: پرورش کرم خاکی و تولید ورمی کمپوست (/showthread.php?tid=2385) |
RE: پرورش کرم خاکی و تولید ورمی کمپوست - جلال میرزائی - 10-09-2012 01:33 PM (04-03-2012 09:08 PM)arak_2008 نوشته شده توسط: چرا کسی به سوال من جواب نمیدهد RE: پرورش کرم خاکی و تولید ورمی کمپوست - جلال میرزائی - 10-09-2012 01:57 PM سلام علیکم کوچک شما میرزایی هستم در مورد پاسخ شما عرض کنم: در مورد سئوال اول شما چگونه شروع کنیم اگر جوینده بی تجربه هستید جهت اطلاعات و مشاهدات از نزدیک از ابتدا بررسی کنید اما از تجربه دیگران استفاده ببرید لطف کنید به شماره تلفن همراه تماس بگیرید 09354656590 بستگی به موقعیت مکانی و زمانی شما دارد با چه سرمایه ای شروع کنید که آیا شما زمین یا مکان سر پوشیده دارید؟ آیا شما اول کار مشارکتی یا اختصاصی کار کنید ؟ آیا شما دامداری (گاو داری) دارید که از کود حیوانی آن استفاده شود؟ آیا زمینه اعتماد به نفس در جهت انگیزه و علاقه یا ملاک درآمد و معیشت خود اشتغالی خواهد بود؟ آیا پشتکار و همت شما با تجربه علمی و تحصیلی یا تجربه عملی است؟ آیا ریسگ سرمایگذاری شما چند درصد خواهد بود ؟ علاوه امروزه ورمی کمپوست در کشور ما رو به توسعه است اگر دست های زیادی روبرو شوید چه می کنید و چه راهکاری را مدیریت می کنید؟ بازاریابی شما چگونه است ؟ اهداف شما برای کمک به اکوسیستم طبیعت (موجودات زنده) رسیدن سریع و قاطع کشاورزی ارگانیک چیست؟ منتظر جواب شما هستیم RE: پرورش کرم خاکی و تولید ورمی کمپوست - sedaybaran - 10-17-2012 12:48 AM سلام توي شهرمون يك جاي خيلي بزرگ براي جمع اوري زباله بود فكر كنم چند ميليون تن باشه بعد از شكايت مردم اون منطقه ديگه نميريزند ولي زباله ها همشون موند نفراتي هم كه پلاستيك و اهن و هر چيزي كه بدرد ميخورد بردند اگه من كرمها رو ببرم اونجا بريزم بنظرتون چطور ميشه؟ زنده ميمونند و تكثير ميشند؟ RE: پرورش کرم خاکی و تولید ورمی کمپوست - thebigsatan - 10-17-2012 02:34 PM (10-17-2012 12:48 AM)sedaybaran نوشته شده توسط: سلام سلام دوست عزیز به قول معروف دیگه همچین یرزخی ام نیست که ببری بریزی اونجا والا دیگه این همه مطلب در موردش نبود که ![]() نمیدونم بتونی یه مزرعه ایجاد کنی یا نه چون زباله ها احتمالا خیلی قدیمی و انواع مواد میکگروبی توشون باشه اونوقت خودت مریض میشی ![]() RE: پرورش کرم خاکی و تولید ورمی کمپوست - sedaybaran - 10-18-2012 12:45 AM سلام براي كار منظورم نيست هروقت از اونجا رد ميشم يك منظره خيلي بدي هست فكر كردم اگه كرمها كمي پاكسازي كنند بهتر بشه والا كسي فكر نكنم اينكار انجام بده. كنارشم اب هست و كل منطقه الوده كرده. RE: پرورش کرم خاکی و تولید ورمی کمپوست - M3HDI - 10-18-2012 01:21 AM (10-18-2012 12:45 AM)sedaybaran نوشته شده توسط: سلاماگر میخواین همین طوری این کار رو انجام بدید و اگه این آشغالها هم کل منطقه رو آلوده کرده یه سر برو محیط زیست و شهرداری، و بگو تا حدودی میتونی منطقه رو از شر این آشغالا خلاص کنی اینطوری شاید یه چیزی هم کاسب شدید RE: پرورش کرم خاکی و تولید ورمی کمپوست - sedaybaran - 10-18-2012 10:57 PM چقدر دل خوشي داري وقتي من ميبينم معلومه كه اونا هم ميبينند و ميدونند و مردم هم بارها شكايت كردن. كسي كاري نميكنه كه من ميخوام كاري بكنم RE: پرورش کرم خاکی و تولید ورمی کمپوست - HadiMahmoodi - 01-12-2013 11:58 PM دمای فعالیتشون همون 15 تا 25 درجست؟ یعنی اهواز واسه این کار هزینه بره؟ RE: پرورش کرم خاکی و تولید ورمی کمپوست - 3ObHaN - 01-13-2013 01:22 AM کود حیوانی هم برای تولید ورمی کمپوست استفاده میشه یا فقط اشغال استفاده میشه ؟ اگه اره تنی چنده کود حیوونی ؟ RE: پرورش کرم خاکی و تولید ورمی کمپوست - هومان هرمزدی - 01-13-2013 09:09 AM در مورد کود حیوانی (کود گاوی) باید بگم هر تن 20 هزار تومان البته باید دو سال زیر باد و بارون مونده باشه تا اسیدی نباشه تا کرم ها اذیت نشن.البته باید هفته ای یه وعده میوه هم به کرم ها بدید که اون هم نباید اسیدی باشه مثلا هیچوقت نباید بهشون پوست پرتقال بدید. من خیلی در موردشون تحقیق کردم و به این آسونی ها نیست.میخواستم تویه سبد پرورش بدم.قیمت فضولات دامی و کرمی که میخواستم(فضا100متر بود و حدودا 22 تن کود مورد نیاز بود) حساب کردم شد 3 میلیون تومن اما برای هر 15 الی 20 کیلو یه سبد پلاستیکی میخواست که هر سبد 6500 تومن قیمتش بود،مغزم سوت کشید. یا مثلا هفته ای یکبار موقع ابیاری سبدها اول باید سبدهایی که روی هم چیده شده بود رو از بالا به پایین معکوس بچینم و بعد آبیاری کنم.آخه کرمها میرن تویه سبد پایینی و وقتی سبد پایین رو بذارم رو و آبیاری کنم کم کم کرمها تشریف میبرند سبد پایین که قبلا رو بوده و یا طی یه دوره 2 ماهه فقط 50 درصد کود گاوی رو تبدیل میکند تازه اگه خیلی مواظبشون باشم و نازشون رو بخرم. مورد بعدی آلودگی محیطیه که خیلی خطرناکه.یعنی حمله موش و سوسک به کرمها.فکر کنم سخت ترین بخش کار ایزوله نگه داشتم مزرعه کرمها هستش که از روشهایی مثل چاله آهک و ... باید استفاده کرد تا یادم نرفته بگم که روش کود دامی آسون ترین روش هستش و به صرفه ترین نوع پرورش پرورش رو باز هستش(دیگه سبد نمیخواد-یکسری گونی های بزرگ رو رویه زمین پهن میکنند و توش کود میریزند و لبه هاش رو بالا میارند و توش کرم میریزند البته بهتره محوطه سقف داشته باشه) |