مجموعه فيلم هاي اموزشي استفاده از انجمن - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: راهنمای سایت (طرز استفاده و اهداف) (/forumdisplay.php?fid=109) +--- موضوع: مجموعه فيلم هاي اموزشي استفاده از انجمن (/showthread.php?tid=2267) |
RE: مجموعه فيلم هاي اموزشي استفاده از انجمن - 2abl - 09-17-2013 04:21 PM دستت درد نکنه من تازه کارم خیلی خوبه RE: مجموعه فيلم هاي اموزشي استفاده از انجمن - سایان - 10-07-2013 12:34 PM سلام چه جوری میشه یه تاپیک جدید ایجاد کرد؟ سلام چه جوری میشه یه تاپیک جدید ایجاد کرد؟ RE: مجموعه فيلم هاي اموزشي استفاده از انجمن - یک دوست - 08-06-2014 04:36 PM متاسفانه من نمیتونم هیچکدوم از فیلما رو ببینم این پیغام رو میده: Bad Request - Invalid URL ![]() RE: مجموعه فيلم هاي اموزشي استفاده از انجمن - naaser7 - 09-13-2014 01:39 AM سلام موضوع خوبی انتخاب شده اما حیف لینکها خراب هستن و پیغام خطا میده ممنون میشم اصلاح کنید. RE: مجموعه فيلم هاي اموزشي استفاده از انجمن - goldokhtar2 - 11-09-2014 06:46 PM سلام چرا پستها امکان ویرایش نداره؟ اگه امکانش هست و من نمیدونم لطفا راهنمایی کنید RE: مجموعه فيلم هاي اموزشي استفاده از انجمن - فانیس - 12-14-2014 01:51 PM سلام اینا که اکثرشون باز نمیشه میزنی میگه bad request لطفا زود جوابمو بدین وقت ندارم باید زود میلیاردر شم ![]() RE: مجموعه فيلم هاي اموزشي استفاده از انجمن - secret.t9 - 12-28-2014 02:13 PM سلام، متاسفانه این فیلم ها برای من باز نشدن، سوالم اینه که به چه شکل می تونم مراحل پیشرفتم رو در مسابقه دو برابر کردن پول درج کنم که از دوستان هم کمک بگیرم، همچنین در قسمت های دیگه، مثل خیلی از دوستان که مثلا با عنوان "راهنماییم کنید" بخشی رو ایجاد کردن که از طریق اون از اعضا کمک میگیرن و مراحل پیشرفتشون رو میذارن که فقط مختص به خودشون هست. خواهش میکنم سریع راهنماییم کنید، چون این 2-3 روزه که عضو شدم فقط درگیر فهمیدن کار با خود سایت هستم و نتونستم کار دیگه ای رو شروع کنم. ممنون میشم. RE: مجموعه فيلم هاي اموزشي استفاده از انجمن - اقاي ايـــده - 12-28-2014 08:01 PM درود اون قسمت دوبرابر كردن پول به لينك زير بريد توضيحات رو كامل بخوانيد http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=6787 در مورد عنوان ها. در ابتدا اينكه اصلا اين روش كار درست نيست. بلكه بايد يك عنوان مناسب انتخاب شود سپس سوال و مشكلات فرد يا هر مطلب ديگر مطرح شود اينكار به جز اينكه در انجمن كلي تاپيك يك سان داشته باشيم چيز ديگري در پس نخواهد داشت در هر بخش يا تالاري كه وارد بشيد. در سمت چپ يك دكمه با نام موضوع جديد وجود دارد روي اون كليك كنيد در قسمت عنوان يك عنوان مناسب درج كنيد و در قسمت پاييني توضيحات خودتان رو درج كنيد فقط دقت كنيد در بخش مرتبط سوال يا مطلب خودتان را مطرح كنيد RE: مجموعه فيلم هاي اموزشي استفاده از انجمن - secret.t9 - 12-29-2014 01:24 AM (12-28-2014 08:01 PM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط: درود ممنون از راهنماييتون RE: مجموعه فيلم هاي اموزشي استفاده از انجمن - secret.t9 - 12-29-2014 01:43 AM (12-28-2014 08:01 PM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط: درودخوب پس چرا هر كس با يه موضضوع مشابه يه بخش مجزا ساخته؟ آخه واقعا گيج كننده شده از بس كه اعضا صفحه جديد و مشابه ايجاد كردن، خيلى شلوغ هست. اينجا هم فقط ميزان پيشرفت اعضا رو مطرح كردن، يك سوال ديگه هم داشتم،روش و يا قانون و مراحل اين مسابقه دو برابر كردن پول به چه شكله؟ من متنى رو پيدا نكردم كه فقط مختص به توضيح اين موضوع باشه، هر چيزى كه ديدم فقط مراحل پيشرفت اعضا بود و راهكارهاى خاص خودشون. كجا توضيح داده شده؟ ببخشيد اينقدر سوال ميپرسم، ممنون از حوصلتون. ![]() |