انتخاب نام مناسب جهت برند سازی + هدیه به بهترین نام - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه كشاورزي (/forumdisplay.php?fid=117) +--- موضوع: انتخاب نام مناسب جهت برند سازی + هدیه به بهترین نام (/showthread.php?tid=2208) |
RE: انتخاب نام مناسب جهت برند سازی + هدیه به بهترین نام - اقاي ايـــده - 03-30-2012 04:57 PM (03-30-2012 04:23 PM)mohamad javad نوشته شده توسط: سجاد جان این عزیز برنده به همراه دوستانی که مایلن شرکت داشته باشن باید یه توک پا تشریف بیارن اراک - هتل 5 ستاره امیرکبیر - سالن کوه نورمحمد جواد عزيز انشالا زودتر شاهد افتاح كارتون باشيم. ولي قربون شما اين يك توك پا كه گفقي كم هم نيست هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا RE: انتخاب نام مناسب جهت برند سازی + هدیه به بهترین نام - مهدی گل محمدی - 03-30-2012 05:04 PM بالاخره معلوم نشد کی برده؟؟؟ RE: انتخاب نام مناسب جهت برند سازی + هدیه به بهترین نام - jahanagahi - 03-30-2012 06:09 PM بنظر من باتوجه به اسامی خوبی که عزیزان اعلام کردند , زیباترین نام توسط ادمین عزیز و بنام افتاک است. افتاک (aftak) = افشرده + تاک (شیره انگور) که افتاک (در لغت) : "رسیدن به آنچه دلخواه است!" معنا می دهد. RE: انتخاب نام مناسب جهت برند سازی + هدیه به بهترین نام - اقاي ايـــده - 03-30-2012 07:52 PM (03-30-2012 06:09 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: بنظر من باتوجه به اسامی خوبی که عزیزان اعلام کردند , زیباترین نام توسط ادمین عزیز و بنام افتاک است.پس تمام شد ديگه افتاك اقاي كاظمي ثبت شده.جايزه رو هم ايشان بردند. تبريك ميگم. RE: انتخاب نام مناسب جهت برند سازی + هدیه به بهترین نام - mohamad javad - 03-30-2012 09:00 PM لوح تقدیر ، 1 سال استفاده رایگان از محصول تولیدی شرکت ، اعطای نمایندگی انحصاری فروش در محل سکونت و مبلغ 500/000 ریال وجه نقد ------- تقدیم می شود به آقای ......................................؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ . . . .... بله درست حدس زدید... جناب آقای کامیار کاظمی به خاطر پیشنهاد نام افتاک . همین جا از تمام دوستان که زحمت کشیدن و در این نظرسنجی شرکت کردن بسیار سپاسگذارم مخصوصا از آقای سجاد خان که در موارد دیگر هم به ما مشورت دادن. این احساس مسئولیت همه اعضا نسبت به هم قابل ستایشه و نشان از نیت پاک همه برای کمک به یکدیگر و رسیدن به اهداف . دعا کنید تا بتونیم با ثبت این نام و نیز اجرای صحیح و قدم به قدم تثبیت جایگاه شرکت مایه افتخار همه عزیزان باشیم چراکه این نام از این انجمن و اعضای خوب آن به وجود آمده. دعا کنید تا هرچه زود تر مجموعه به تولید برسه و با هم شروع این فعالیت رو جشن بگیریم هم اینجا از دوستانی که تو زمینه برندینگ ، شیوه های فروش ، سیستم های خرده فروشی و عمده فروشی و ... تخصص و یا مطلب به درد بخوری دارن درخواست می کنم تا ما رو یاری بدن. پیروز باشید محمد جواد زمانی مدیرعامل شرکت ایده گستران سبز (سهامی خاص) RE: انتخاب نام مناسب جهت برند سازی + هدیه به بهترین نام - اقاي ايـــده - 03-30-2012 09:08 PM تبريك ميگم به شما اقاي زماني افتاك نام بسيار خوبي براي برند شما هست و يك حسن ديگر كه دارد روي لوگوي ان ميتوانيد از خود اين نام استفاده كنيد. مطمئن هستم لوگوي زيبايي با اين نام بدست خواهد امد.( مثل راكا در كارت ويزيت هست) ارزوي موفقيت شما و همه اعضاي شركت ايده گستران سبز را از خداوند منان خواستار هستم.اميدوارم كه در سال91 پيشرفت خوبي داشته باشيد و ادامه دار باشد. RE: انتخاب نام مناسب جهت برند سازی + هدیه به بهترین نام - کامیار کاظمی - 03-30-2012 09:30 PM (03-30-2012 09:00 PM)mohamad javad نوشته شده توسط: لوح تقدیر ، 1 سال استفاده رایگان از محصول تولیدی شرکت ، اعطای نمایندگی انحصاری فروش در محل سکونت و مبلغ 500/000 ریال وجه نقد ------- تشکر محمدجواد جان! نمیخواهم قسم بخورم اما از ته قلبم در پست قبل گفتم و در اینجا میگویم که شخصا میخواستم این نام هدیه کوچکی باشد از طرف بنده بخاطر این همت بلندتان وگرنه موفقیت اعضا برایم از همه چیز عزیزتر بوده و است. البته افتخار نمایندگی محصولات شما برایم بسیار قابل توجه است. به هر حال ممنون از شما RE: انتخاب نام مناسب جهت برند سازی + هدیه به بهترین نام - مهدی گل محمدی - 03-30-2012 09:36 PM اول به کامیار تبریک میگم.به خاطر انتخاب این نام زیبا دوم هم به آقای زمانی به خاطر برگزیدن این نام زیبا.من هم هر کمکی از دست برمیاد دریغ نمی کنم. تو زمینه خدامت چاپی هم اصلا نگران نباشید همه جوره پشتیبانتون هستم.برا فروش هم به نظر من مهمترین بخش ،بخش توزیعه که من تو تهران میتونم کمکتون کنم.عمده مشتری های شما سوپر مارکت ها هستن.که من تو تهران مهره هایی رو دارم که بتونن به این سوپر مارکت ها پخش کنن. اردبیل رو هم نگران نباشید اونجارو هم پخشش رو من به عهده میگیرم. فقط یه چیزی می مونه....................این کارت شارژی که قرار بود هدیه بدید رو هر چه زودتر بهم برسونید.چون من درست حدس زده بودم که کامیار بنده میشه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: انتخاب نام مناسب جهت برند سازی + هدیه به بهترین نام - اقاي ايـــده - 03-30-2012 09:56 PM محمد جوان جان اقاي فرهاد قرباني عضو جديد انجمن اگر اشتباه نكنم اهل گيلان در چند پست ارسالي فرموده اند كه در كار پخش محصولات فعاليت هاي داشته اند.جهت پخش محصول در شمال كشور ميتوانيد با ايشان هماهنگي هاي داشته باشيد تا انشالا اگر به توافق رسيديد زودتر از انچه كه انتظار داريد محصول در كشور پخش شود. موفق باشيد RE: انتخاب نام مناسب جهت برند سازی + هدیه به بهترین نام - mohammadshamosi - 03-30-2012 09:58 PM تبریک میگم به دوستان عزیز انشالله که باز هم شاهد موفقیت های شما دوستان باشیم |