سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
نیازمند سرمایه گذار برای یک طرح نو و کسب درامد اینترنتی - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2)
+---- انجمن: کسب و کار آنلاین در ایران (/forumdisplay.php?fid=104)
+---- موضوع: نیازمند سرمایه گذار برای یک طرح نو و کسب درامد اینترنتی (/showthread.php?tid=187)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7

RE: نیازمند سرمایه گذار برای یک طرح نو و کسب درامد اینترنتی - 3ObHaN - 07-21-2011 04:44 PM

همیشه دربی برای رهایی از گرداب مشکلات وجود داره ! مشکل سایت هم فروش vpn هست که ف/ی/ل/ت/ر شده !

RE: نیازمند سرمایه گذار برای یک طرح نو و کسب درامد اینترنتی - jahanagahi - 07-21-2011 05:50 PM

ارتباط با من (با سبحان عزیز)
09132810831

سبحان جان تحول عجیبی در شما ایجاد شده که قابل تقدیر است :
تاجر مرده شده تاجر زنده
شعارهای امضایش که ناشی از نمی دانم بود شده می دانم
ودر نهایت شماره همراهش را می نویسد : ارتباط بامن
هزاران آفرین بشما که ذاتا خمیره موفقیت را داری.

آفرین به این همه اعتماد بنفس.

RE: نیازمند سرمایه گذار برای یک طرح نو و کسب درامد اینترنتی - 3ObHaN - 07-22-2011 01:08 AM

میدونم ، این تحول عجیب ، خیلی هم عظیم است ! با صراحت میگم ، سبحان الان سبحان ماه پیش نیست و باید از همتون تشکر کنم !
من اگر این سایت رو پیدا نمیکردم و اولین پستم که سرشار از نا امیدی بود رو نمی نوشتم ، با شما انس نمیگرفتم و عشقتون تو قلبم خونه نمیکرد ، تا ابد یه تاجر مرده باقی میموندم !

RE: نیازمند سرمایه گذار برای یک طرح نو و کسب درامد اینترنتی - کامیار کاظمی - 07-22-2011 01:27 AM

(07-22-2011 01:08 AM)3ObHaN نوشته شده توسط:  میدونم ، این تحول عجیب ، خیلی هم عظیم است ! با صراحت میگم ، سبحان الان سبحان ماه پیش نیست و باید از همتون تشکر کنم !
من اگر این سایت رو پیدا نمیکردم و اولین پستم که سرشار از نا امیدی بود رو نمی نوشتم ، با شما انس نمیگرفتم و عشقتون تو قلبم خونه نمیکرد ، تا ابد یه تاجر مرده باقی میموندم !

خوشحالمان کردی همین برای این انجمن که امیدوار باشم که به هدفم رسیده ام کافیست!

RE: نیازمند سرمایه گذار برای یک طرح نو و کسب درامد اینترنتی - مهدی گل محمدی - 07-23-2011 01:17 AM

آقا کامیار شما از همون روزی که ما با این انجمن آشنا شده ایم به هدفتان رسیده اید.

امیدوارم موفق باشید.

سبحان جان خوشحالم از اینکه خود واقعیت را شناختی

RE: نیازمند سرمایه گذار برای یک طرح نو و کسب درامد اینترنتی - faramarz - 07-31-2011 02:25 PM

خيلي هيجان زده ام!!! يك ايده و طرح 100% كاربردي، كم هزينه و پر درآمد و 100% نو و 100% ساده پيدا كرده ام!!!!!!! ايولا.

RE: نیازمند سرمایه گذار برای یک طرح نو و کسب درامد اینترنتی - دلشاد حسین پور - 07-31-2011 02:45 PM

(07-31-2011 02:25 PM)faramarz نوشته شده توسط:  خيلي هيجان زده ام!!! يك ايده و طرح 100% كاربردي، كم هزينه و پر درآمد و 100% نو و 100% ساده پيدا كرده ام!!!!!!!

اين نتيجه جلسه حضوري روز پنجشنبه است. باني اين موفقيت بي نظير، مهندس قربانيان عزيز اين گل سرسبد انجمنه. مي خوام به هوشنگ خان بگم خيلي دوست دارم. تو بي نظيري. خيلي خيلي مخلصتم. عجب راهنمايي بي نظيري كردي!!!!!!! ايولا.

از فردا بايد برم دنبال ثبت ايده. تو ايران كجا ميشه اينكار رو كرد؟ اين يكي واقعا با همه اون قبلي ها فرق داره. هزينه توليد يك واحد اون زير 100 تومنه!!!! اما بازار فروشش همه و همه جاست!!!!

فقط يه عيب بزرگ داره؛ اينقد ساختش راحته كه 3 سوت همه ميشن توليد كنندش!!!!! اينو چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟

آقا مبارکه ......................

RE: نیازمند سرمایه گذار برای یک طرح نو و کسب درامد اینترنتی - 3ObHaN - 07-31-2011 02:48 PM

(07-31-2011 02:25 PM)faramarz نوشته شده توسط:  خيلي هيجان زده ام!!! يك ايده و طرح 100% كاربردي، كم هزينه و پر درآمد و 100% نو و 100% ساده پيدا كرده ام!!!!!!!

اين نتيجه جلسه حضوري روز پنجشنبه است. باني اين موفقيت بي نظير، مهندس قربانيان عزيز اين گل سرسبد انجمنه. مي خوام به هوشنگ خان بگم خيلي دوست دارم. تو بي نظيري. خيلي خيلي مخلصتم. عجب راهنمايي بي نظيري كردي!!!!!!! ايولا.

از فردا بايد برم دنبال ثبت ايده. تو ايران كجا ميشه اينكار رو كرد؟ اين يكي واقعا با همه اون قبلي ها فرق داره. هزينه توليد يك واحد اون زير 100 تومنه!!!! اما بازار فروشش همه و همه جاست!!!!

فقط يه عيب بزرگ داره؛ اينقد ساختش راحته كه 3 سوت همه ميشن توليد كنندش!!!!! اينو چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟

مبارک باشه ! باید تولید کننده عمده باشی تا کسی رو دستت بلند نشه ! خودت باشی و بازار ! اقای قربانیان بهتری میتونه راهنمایی کنه

RE: نیازمند سرمایه گذار برای یک طرح نو و کسب درامد اینترنتی - jahanagahi - 07-31-2011 03:19 PM

(07-31-2011 02:45 PM)delshad1522 نوشته شده توسط:  

آقا مبارکه ......................

دلشاد گیان سلاو. خوشحالم که له انجمن ددبینم.Big Grin

دلشاد جان حالا اگر گفتی من کجائیم؟Big Grin

امیدوارم موفقر باشی.

آدرس زیر جوابگوی شماست:
http://www.insf.org/HelpIdea.php

RE: نیازمند سرمایه گذار برای یک طرح نو و کسب درامد اینترنتی - مهدی گل محمدی - 07-31-2011 03:33 PM

آقا فرامرز منهم به نوبه خودم تبریک میگم راسی برا فروش یه دفعه رو کمک من حساب کنید.

امیدوارم که بتونیم هممون میلیاردر بشیم راسی من یه روز باید شما رو ببینم تا سی دی راز رو بهتون برسونم.کی وقت دارید؟