سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
کسب درامد از طریق نویسندگی در اینترنت - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+---- انجمن: کسب و کار اینترنتی (/forumdisplay.php?fid=129)
+---- موضوع: کسب درامد از طریق نویسندگی در اینترنت (/showthread.php?tid=1649)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6

RE: کسب درامد از طریق نویسندگی در اینترنت - yaraei - 01-22-2012 06:34 PM

سپاس برای مطالب و اطلاعات مفید

RE: کسب درامد از طریق نویسندگی در اینترنت - mehdi098 - 01-22-2012 08:36 PM

آيا براي كسب درآمد از نويسندگي به ورد پرس نياز هست

RE: کسب درامد از طریق نویسندگی در اینترنت - مهدی گل محمدی - 01-23-2012 12:15 AM

من یه مطلبی رو مدتی پیش از یکی از دوستام شنیدم که میگفت یک سری از سایت های آپلود هست که وقتی فایلی رو داخلش آپلود می کنی باید یه مبلغی رو پرداخت کنی (البته اول باید عضو بشی)بعد که تا یه تعدادمثلا 1000 تا میان دانلود می کنن و اگر از هزار تا بیشتر شد به ازای هر دانلود یه مبلغی رو به شما میده.

اگر میشه یکم در رابطه با این نوع کسب درآمد هم صحبت کنید. ممنون

RE: کسب درامد از طریق نویسندگی در اینترنت - goldmen - 01-23-2012 01:29 AM

(01-23-2012 12:15 AM)atreeeshgh نوشته شده توسط:  من یه مطلبی رو مدتی پیش از یکی از دوستام شنیدم که میگفت یک سری از سایت های آپلود هست که وقتی فایلی رو داخلش آپلود می کنی باید یه مبلغی رو پرداخت کنی (البته اول باید عضو بشی)بعد که تا یه تعدادمثلا 1000 تا میان دانلود می کنن و اگر از هزار تا بیشتر شد به ازای هر دانلود یه مبلغی رو به شما میده.

درمورد قسمت اول اكثر سايت هاي معتبر اين چنين هستند........براي اپلود كردن از شما حق اشتراك ماهيانه ميگيرند........ ودر عوض نسبت به حق رايگان اپلود:
سريعتر ميتوني از ديگر اپلود هاي مشتركهاي سايت استفاده كني((( سرع دانلود واپلود خودت بسيار ميره بالا))
فضاي زيادي براي اپلود بهت ميده.....( اكثرا براي اعضاي رايگان 100m ميده)) ولي براي مشتركين از1g شروع ميشه
زمان بيشتري از اپلودت پشتيباني ميكنه(( براي رايگان ها اكثرا بين يك هفته تا يك ماه)) براي مشتركين بيشتزاز سه ماه

ولي در مورد قسمت دوم چيزي نشنيدم........ شايد

RE: کسب درامد از طریق نویسندگی در اینترنت - alicpu - 01-23-2012 03:45 PM

(01-22-2012 08:36 PM)mehdi098 نوشته شده توسط:  آيا براي كسب درآمد از نويسندگي به ورد پرس نياز هست
عزیز برادر فقط یکی از راه های کسب درامد از اینترنت یاد داشتن ورد پرس است مثلا شما شاید نیوک هم بلد باشی یا جوملا و می توانی بری ان جا هم نویسندگی کنی یا ادراه سایتی را بر عهده بگیری

(01-23-2012 12:15 AM)atreeeshgh نوشته شده توسط:  من یه مطلبی رو مدتی پیش از یکی از دوستام شنیدم که میگفت یک سری از سایت های آپلود هست که وقتی فایلی رو داخلش آپلود می کنی باید یه مبلغی رو پرداخت کنی (البته اول باید عضو بشی)بعد که تا یه تعدادمثلا 1000 تا میان دانلود می کنن و اگر از هزار تا بیشتر شد به ازای هر دانلود یه مبلغی رو به شما میده.

نگاه کنید دوست شما راست گفته است خوب . مثلا من مثال می زنم برای شما مثلا شما می روی در سایت های اپلود گذاری که پول می دهند که این خودش باید حساب خارجی داشته باشید بعد هم می توانید رایگان فعالیت کنید و هم ورفای کنید خود را یعنی پول بدهید و پرمیوم
بشید . بله به ازای هر 1000 دانلود انها پول می دهند به شما ولی این پول چند تا جزئیات دارد
که انها را نام می برم یکی از انها داشتم حداقل دو الی یک مگ حجم فایل است و بعد چهار کشور دسته بندی دارد که از هر کدام از این کشور ها دانلود کنند پول متفاوتی به شما داده می شود و هر کدام هم حداقل پرداخت دارند که به نظرم خیلی از انها 20 دلار باشد . در این صورت اگ می خواهید وارد این کار بشوید واقعا باید خیلی وقت اضافی داشته باشید مطالعات کافی داشته باشید چون مثلا وقتی شما یک فایل از اینترنت دانلود می کنی باید دوباره با نرم افزار وین ارار ان را فشرده کنید و کارهای دیگر و بعد بگذارید در سایت های معروف خارجی که برای این کار هستند مثلا سایت های که برای این کار هستند یکی از انها وارز بی بی است و یکی دیگر از انها سافت ارشیو است اگر اشتباه نکنم
مثلا یکی از این سایت های اپلود گذاری که خیلی معروف بود به نام مگا اپلود بود که همین دو الی سه روز پیش توسط پلیس امریکا بسته شد و رئیس ان دستگیر شد و الان دیگر کار برای وارز خیلی سخت شده است اگر می توانید وارد کار دیگری بشوید .
اگر بازم سوالی بود بگویید من باز ترش کنم
اگر جواب های من خوب بود لطفا از دکمه اعتبار و سپاس استفاده کنید

RE: کسب درامد از طریق نویسندگی در اینترنت - مهدی گل محمدی - 01-23-2012 04:20 PM

ممنون علی جان
من نمیخوام برم تو این کار فقط میخواستم بدونم که داستان چیه؟من همون سایت آموزشیم رو با ورد پرس راه اندازی می کنم و مطمئنم که می تونم ازش درآمد کسب کنم.
راسی علی جان چطور میشه تو ورد پرس یه صفحه فرود یا LANDING PAGEدرست کرد؟
میخوام یه محصول رایگان بزارم که بازدید کننده با وارد کردن نام و ایمیلش براش ارسال بشه مثلا یه فایل پی دی اف.

ممنون میشم اگر بگی.ببخشید که اینقدر سوال میپرسم

RE: کسب درامد از طریق نویسندگی در اینترنت - alicpu - 01-23-2012 05:31 PM

عزیز در این مورد مورد من راه نمی برم باید چی کار کرد برو در اینترنت سرچ کن چون ادم یک ذره تحقیق کنه خیلی بهتره
همیشه تولیده کننده علم بهتر از جمع اوری کننده علم پس سعی کن خودت همیشه تحقیق کنی و به نتیجیه برسی من چهار سال در اینترنت کار کردم و بیشتر از 100 ها بار به شکست خودم و خیلی از کار ها را امتحان کردم تا رسیدم به این جا عزیز و برای خودم شدم مشاوره در زمینه کسب درامد از اینترنت
در ضمن اگر بتوانی یک سایت تفریحی خوب با دامین خوب با هاست خوب بالا بیاری و روزانه بیش از 10 مطلب ناب بزنی امید است که درامد خوبی کسب کنی
در ضمن گفتم اگر نوشته ها باعث رفع حل مشکل شده است لطفا دکمه اعتبار و بعد سپاس بزنید تا من برایتان مقاله های خوبی بسازم
ولی متاسفانه می بینم علاقه من این جا نیست
و باید مثل اینکه زا این جا کوچ کنم و بروم
از این به بعد هم شاید فعالیت من از اینی که است کم تر بشود به دلیل مشغله های زیادی دارم درس است پروژه های را که قبول کردم و کارهای دیگر
ولی حالا ببینم تشکرات و اعتبارت چه طور می توانند باعث شوند من دوباره یک فعالیتی کنم

RE: کسب درامد از طریق نویسندگی در اینترنت - alicpu - 02-01-2012 02:14 PM

دوستان عزیز اگر وقتم ازاد تر بشه انشالله مقال های بعدی را هم خواهم نوشت .

RE: کسب درامد از طریق نویسندگی در اینترنت - alicpu - 02-03-2012 11:57 AM

امروز مقاله هشتم خود را گذاشتم .
مقاله هشتم خود را این بار در مورد کسب درامد از طریق اری یا نه به این بس پرداخته ام .
اینم لینک دانلود مقاله هشتم
http://s2.picofile.com/file/7278702903/12.pdf.html

RE: کسب درامد از طریق نویسندگی در اینترنت - alicpu - 02-04-2012 05:38 PM

دوستان عزیز نظری در مورد این مقاله ندارید در ضمن تشویق های شما باعث می شود مقال های بهتری و از جمله مقال های تصویری بزنم