سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
ایده ای برای کسب درآمد هماهنگ از اینترنت - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27)
+--- موضوع: ایده ای برای کسب درآمد هماهنگ از اینترنت (/showthread.php?tid=1611)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7

RE: ایده ای برای کسب درآمد هماهنگ از اینترنت - xemahmood - 02-12-2012 10:47 PM

طرح جالبیه ولی لزومی نداره از اول بزرگ شروع کرد یعنی چه لزمی داره از اول سیستم مرتب باشه و جزئیات کامل حتی سایتهایی مثل آمازون علی بابا و خیلی های دیگه به مرور که پیشرفت کردن خودشونو توسعه دادن مهم قدم اول هست
من پیشنهاد میدم برای اینکه این کار خیلی سریع جنبه اجرایی پیدا کنه برای طراحی سایتش از یه سیستم مدیریت محتوای قابل توسعه مثل جوملا یا ورد پرس استفاده کنیم .و با همون طرفیت موجود و توانایی که الان هست کار رو شروع کرد
سایت باید ابتدا بازدید کننده بدست بیاره و محتوا محور باشه و بعد در کنار اون میشه رو فروش محصولات مانور داد
به عنوان مثال یه کاربر میخواد عسل بفروشه .یکی میخواد سوغاتی یزد بفروشه یا یکی زیتون گیلان . وقتی این کاربرا برای فروش بیشتر خودشونو ملزم بدونن که مقالات و محتوای مرتبط برای سایت درست کنن این باعث افزایش بازدید بالا رفتن اعتبار سایت و خرید های اینترنتی میشه
حتی تو سایت علی بابا اگه دقت کرده باشین اعضاش کلی محتوا و مقاله در موضوعات مختلف تو سایت منتشر کردن که باعث میشه هر لغتی سرج کنی برسی به علی بابا و موارد مشابه
الان همین دوستانی که اعلام آمادگی کردن حالا 10 نفر یا هر تعدادی هر کدوم یه محصولی تو ذهنش هست که یا بازاریابی کنه یا بفروشه حالا اگه سایتی باشه که با این هدف ایجاد شده باشه و هر کدوم از دوستان روی اون محصول هدف هفته ای 2 سه تا مقاله مرتبط تو سایت بزارن خودتون ببینید سایت چجوری رشد میکنه و باعث افزایش فروش و بازدید میشه

RE: ایده ای برای کسب درآمد هماهنگ از اینترنت - shima - 03-04-2012 01:33 AM

اصفهان

RE: ایده ای برای کسب درآمد هماهنگ از اینترنت - mojtabapordel - 03-04-2012 10:40 AM

سلام
در مورد طراحي سايت با جوملا مي تونم كمك كنم. تو انجمن هاي جوملاي ايران (جومفا، پارس جوم، جوملا فروم) همه من رو مي شناسن.
فقط دقيقا بگين سايت بايد چه امكانات و چه سيستم هايي داشته باشه تا ببينم چجوري ميشه با جوملا طراحيش كرد.

RE: ایده ای برای کسب درآمد هماهنگ از اینترنت - مهدی گل محمدی - 03-04-2012 11:19 PM

(03-04-2012 10:40 AM)mojtabapordel نوشته شده توسط:  سلام
در مورد طراحي سايت با جوملا مي تونم كمك كنم. تو انجمن هاي جوملاي ايران (جومفا، پارس جوم، جوملا فروم) همه من رو مي شناسن.
فقط دقيقا بگين سايت بايد چه امكانات و چه سيستم هايي داشته باشه تا ببينم چجوري ميشه با جوملا طراحيش كرد.

آقا خوشحالم از حضورتون تو انجمن
ما خیلی با شما کار داریم.
من مدتها بود که در این زمینه دنبال یه استاد بودم.ان شالله در آینده خیلی مزاحمتون میشیم.

RE: ایده ای برای کسب درآمد هماهنگ از اینترنت - hotdvd - 03-05-2012 11:08 AM

منم حاضرم كمك كنم

RE: ایده ای برای کسب درآمد هماهنگ از اینترنت - اميرعلي - 03-05-2012 11:11 PM

منم هستم من ميتونم تو بخش داروي گياهي باشم و سوهان شكر عمده تخم مرغ غمده

RE: ایده ای برای کسب درآمد هماهنگ از اینترنت - zoofanoon - 03-29-2012 11:22 PM

سلام من هم از رشت براي معرفي محصولات ويژه ي گيلان اعلان آمادگي ميكنم .به اميد موفقيت تك تك دوستان.

RE: ایده ای برای کسب درآمد هماهنگ از اینترنت - sherafati - 03-30-2012 02:31 AM

منم هستم
حالا کِی شروع میکنیم؟

RE: ایده ای برای کسب درآمد هماهنگ از اینترنت - milyader1 - 04-12-2012 01:37 PM

با سلام خدمت دوستان.بنده آمادگی خودمو اعلام میکنم.آقای کاظمی اگه خودش.ن مدیریت کارو بدست بگیرن زود به نتیجه میرسیم.من از اردبیل هستم فکر خوبیه

RE: ایده ای برای کسب درآمد هماهنگ از اینترنت - mehdivafa - 04-12-2012 06:00 PM

مازندران -ساری