سفرنامه شیراز و قشم دی 1393 - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30) +--- موضوع: سفرنامه شیراز و قشم دی 1393 (/showthread.php?tid=12598) |
RE: سفرنامه شیراز و قشم دی 1393 - habib tousi - 01-09-2015 06:36 PM جزیزه ناز ![]() من و آقای مدیر در جزیزه ناز ![]() RE: سفرنامه شیراز و قشم دی 1393 - habib tousi - 01-09-2015 06:47 PM من و آقا حسین دوست داشتنی ![]() جزیره هنگام ![]() RE: سفرنامه شیراز و قشم دی 1393 - MARYAR - 01-09-2015 07:11 PM همایش ساعت 4 آغاز شد همایش با خواندن آیات قران و سرود ملی آعار شد سخنران اول آقای امید امرایی متخصص ui سایتها بودند که برای خوندن رزومشون در گوگل سرچ کنید. ایشون حدودا 25 دقیقه در مورد کارآفرینی و تجربیات آنلاینشون صحبت کردند. سخنران دوم آقای کاظمی بودند که راجع به کارآفرینی آنلاین و انجمن صحبت کردند به مدت نیم ساعت. نفر سوم آقای بهروز کمالیان بودند که در مورد هک و امنیت و سایت آشیانه حرف زدند. ساعت 5و 40 دقیقه تایم آنتراک بود و مهمانان با میوه و چای و کیک پذیرایی شدند. ساعت 6و رب پارت دوم همایش با سخنرانی آقای شهیدی آغاز شد در مورد سایتشون وکسب آنلاین و سخنران آخر آقای جوادی که در مورد کسب و کار موفق و کارآفرینی بود. ایشون یک 50 تومنی را برای نشان دادن اینکه باید پول براتون مهم نباشه بلکه عاشق کارتون باشید به آتش کشیدن و در نهایت قسمت صندلی داغ بود که هر 5 سخنران مقابل مهمانان به سوالات اختصاصی آنها پاسخ دادند. پرسشگران آقای میثم علادینی حبیب طوسی و چند مهمان دیگر بودند برنامه پایانی بریدن کیک و خوردن شام و عکس انداختن بود عکاس هم آقای علی محمدی RE: سفرنامه شیراز و قشم دی 1393 - مهدی 1 - 01-09-2015 07:16 PM ![]() این عکس خیلی باحال شده RE: سفرنامه شیراز و قشم دی 1393 - MARYAR - 01-09-2015 07:26 PM همایش و تولد شیراز به روایت تصویر ![]() خانوم مجری ![]() آقای امرایی ![]() آقای امرایی ![]() ![]() RE: سفرنامه شیراز و قشم دی 1393 - MARYAR - 01-09-2015 07:33 PM همایش ه روایت تصاویر ![]() بهروز کمالیان ![]() اسلاید معرفی انجمن ![]() آقای کمالیان والی شهیدی ![]() در حال خواندن سرود ملی ![]() آقایان امرایی کمالیان والی شهیدی کاظمی RE: سفرنامه شیراز و قشم دی 1393 - صدفی - 01-15-2015 11:34 AM سلام به همه عزیزانم وااااااااااااای من چقدر دیر این تاپیکوووو دیدم خخخخخخخخخخخ طبق معمول برای من یه سفر سیاحتی و کاری بود تونستم همکاران دفتر پیمنت 24 دفتر شیراز رو ببینم و باهاشون آشنا شم و استراتژی کارم رو تغییر بدم و... سفر سیاحتی هم که با اینکه برای من کوتاه بود و من شنبه به سمت تهران برگشتم ولی خیلی خیلی خاطره انگیز بود سهیل جااااان واقعا ازت ممنونم هم خوشحالم باهم کار میکنیم و هم خوشحالم دوستی مثل شما دارم RE: سفرنامه شیراز و قشم دی 1393 - dabiri - 06-07-2018 02:14 PM (01-01-2015 06:26 PM)ali mohammady نوشته شده توسط: سلام دوستای عزززززم (01-07-2015 07:42 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: دوستان تا زمانی که خریدهاتون جنبه تجاری پیدا نکنه و مصرف شخصی باشه هیچ کاری باهاتون ندارن ، یعنی اصلا مناطق آزاد درست شده برای همین منظور ، اگر بنا به گیردادن باشه که ماهیت مناطق آزاد می ره زیر سوال ، ولی اگر بار همراهتون جنبه تجاری پیدا کرد ، یعنی مثلا به صورت چین شد ، یا یک چمدان پر از شلوار لی شد یا ... دقیقا اینجوریه. هزینه برگ سبز تو جزیره قشم هم بیشتر از 40-45 تومن نیست. برای یه کولر گازی سه چهارتا برگ سبز میگیرن ![]() |