سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
من هم شروع کردم- کارم حمل و نقل باره از دوبی جنس میارم برا مردم با لنج باری - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125)
+--- موضوع: من هم شروع کردم- کارم حمل و نقل باره از دوبی جنس میارم برا مردم با لنج باری (/showthread.php?tid=11761)

صفحه ها: 1 2 3 4 5

RE: من هم شروع کردم- کارم حمل و نقل باره از دوبی جنس میارم برا مردم با لنج باری - شایان1 - 09-16-2014 09:32 PM

بی خیال داداش.انگار هر که ازش سوال میکنم یهو بی خیال این سایت میشه.
همگی خوش باشید

RE: من هم شروع کردم- کارم حمل و نقل باره از دوبی جنس میارم برا مردم با لنج باری - kianfar83 - 09-25-2014 02:25 PM

درود بر شما، میشه بفرمائید فاکتورهایی که روی هزینه حمل مانند وزن و حجم تاثیر میذارن محاسبشون دقیقا به چه صورته؟

RE: من هم شروع کردم- کارم حمل و نقل باره از دوبی جنس میارم برا مردم با لنج باری - gh4315 - 10-03-2014 07:08 PM

جنس قاچاق داره میاد
هیچ تضمینی وجود نداره!!!!

RE: من هم شروع کردم- کارم حمل و نقل باره از دوبی جنس میارم برا مردم با لنج باری - فهیمه محمودی - 04-22-2015 03:05 PM

میخام خودم از دبی جنس بیارم بوشهری هستم دوستایه زادی دارم که ته لنجی براشون جنس میاد مشکلی هم پیش نمیاد منم میخام همین کارو کنم ولی سرمایه ام کمه کسی رو میخام که مقدار کم رو هم بیاره.البته یه کسی هک باشه تو دبی خردی کنه الان همه از طریق واتس اپ سفارش میدن ولی با شماره اون افرادو داشته باشی

RE: من هم شروع کردم- کارم حمل و نقل باره از دوبی جنس میارم برا مردم با لنج باری - احمد احمدی - 05-01-2015 01:51 AM

ما باید از کجا شروع کنیم

RE: من هم شروع کردم- کارم حمل و نقل باره از دوبی جنس میارم برا مردم با لنج باری - bazarganbnd - 05-01-2015 02:58 PM

من سفارش بار از دبی به ایران زیاد دارم
اگر دوست داشتی همکاری کنیم بهم پیام بده
خودم بندرعباس هستم و تعدادی از بار ها برای غرب کشور هستش و از طریق بوشهر باید وارد بشه

RE: من هم شروع کردم- کارم حمل و نقل باره از دوبی جنس میارم برا مردم با لنج باری - homan_33 - 06-12-2015 05:05 PM

سلام دوستان

چند سوال داشتم ... متشکر میشم اگر پاسخ بفرمایید

1- در حال حاضر ورود اتومبیل نصف شده دست دوم (half cut به عنوان لوازم یدکی) از نظر گمرک مجاز است یا خیر ؟ (سالها قبل در گمرک شهریار دیده بودم)

2- در صورت مجاز بودن چه تعرفه گمرکی دارد ؟

3- قیمت حمل به صورت ته لنجی چه مقدار است ؟ (وزن 600 کیلو - در پالت 2m x 2m x 1.2m یک متر بیست ارتفاع است )

ممنونم

RE: من هم شروع کردم- کارم حمل و نقل باره از دوبی جنس میارم برا مردم با لنج باری - pyman21 - 06-13-2015 12:20 AM

سلام

هر متر مربع چند کرایه میگیری؟

هر تن چقدر؟

محاسبه کرایه بر اساس حجم یا وزن به عهده شماست یا صاحب بار؟ مثلا من خودم باید انتخاب کنم که حجمی حساب کنید یا وزنی؟ یا شما خوتون معیاری دارید؟

باطری فرسوده هم میارید؟

RE: من هم شروع کردم- کارم حمل و نقل باره از دوبی جنس میارم برا مردم با لنج باری - مهدی 666 - 05-20-2016 10:19 PM

(05-01-2015 02:58 PM)bazarganbnd نوشته شده توسط:  من سفارش بار از دبی به ایران زیاد دارم
اگر دوست داشتی همکاری کنیم بهم پیام بده
خودم بندرعباس هستم و تعدادی از بار ها برای غرب کشور هستش و از طریق بوشهر باید وارد بشه

سلام.
بنده یک سوال ازتون دارم. کجا میتونم بپرسم؟

RE: من هم شروع کردم- کارم حمل و نقل باره از دوبی جنس میارم برا مردم با لنج باری - Asdfghjk - 05-21-2016 01:30 AM

سلام
شما از ایران هم میتونید برای دوبی جنس ببرید یا خیر؟
خرده بارها رو هم میشه بیمه کرد مثلا ۲۰ کارتن؟