سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
تمام آگهی های دعوت به همکاری - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114)
+--- انجمن: كارگروه خدمات (/forumdisplay.php?fid=115)
+--- موضوع: تمام آگهی های دعوت به همکاری (/showthread.php?tid=11689)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

RE: دعوت به همکاری بچه های چاپ و تبلیغات - fateh728 - 08-18-2013 09:36 AM

سلام دوستان بنده نيز با خدمات ذيل در خدمتم :

چاپ نقش طوبی تخصصی ترین مرکز چاپ رول

چاپ انواع لیبل های پشت چسب دار
چاپ افست بر روی کاغذ پشت چسبدار ، ترانسپارنت ، OPP ، PE ، PVC ، متالایز و ... با مرکب UV ، پوشش UV یا لمینیت و طلاکوب یا نقره کوب و تیغ زنی و پوشال برداری و تحویل به صورت رول و یا شیت (ورقی)
چاپ به روش IML
چاپ به روش IML یا In Mold Labeling که از جدیدترین روش های بسته بندی محسوب می شود و چاپ لیبل آن از حساسیت بالایی برخوردار است و چاپ نقش طوبی اولین چاپخانه ایرانی است که قادر به تولید موفق این محصول می باشد.
لیبل شرینک ( Shrink Foils )
چاپ بر روی شرینک PVC به صورت پنج رنگ با بهترین کیفیت افست با مرکب UV ، که با عنایت به اینکه با Plate و مرکب UV انجام می شود در هنگام شرینک شدن ترام های چاپ شده حالت خود را حفظ کرده و تغییر شکل نمی دهد.
چاپ بر روی انواع کاغذ و مقوا
چاپ 4 رنگ به صورت رول به رول ، رول به شیت یا رول به فولدر با قابلیت شماره زنی ، پرفراژ ، خط تا ، پوشش UV ، لمینیت ، طلاکوب و ...
چاپ های امنیتی
امروزه با افزایش رقابت ، امنیت تبدیل به گوهر گران بهایی شده است که بسیاری از شرکت های معتبر بخش خصوصی یه دنبال آن هستند. شرکت چاپ نقش طوبی به عنوان اولین چاپخانه چاپ های امنیتی بخش خصوصی ، چاپ های منحصر به فرد و غیر قابل جعل را به سفارش بخش های خصوصی و یا دولتی به انجام می رساند.
کاغذ های حرارتی
با توجه به حساسیت بالای کاغذ های ترمال که امروزه کاربرد روز افزونی پیدا کرده است ، شرکت چاپ نقش طوبی توانسته است به صورت 4 رنگ پشت و یا 5 رنگ رو اقدام به چاپ کاغذ های حرارتی نماید که تا کنون در کشورمان سابقه نداشته است.
چاپ بر روی متالایز ، ترانسپارنت
با ضخامت 30 میکرون به بالا ، به صورت یک لایه یا چند لایه ، به صورت رول با قابلیت لمینیت کردن بر روی انواع متریال با مرکب UV همراه لمینیت ترانسپارنت یا پوشش UV
قيمت : توافقي بر اساس تيراژو ابعاد
آدرس: چهارراه یوسف آباد -خ فتحی شقاقی -ساختمان امام علی (ع) - ط 6 واحد 22
تلفن :88708816-09125840906

تمام آگهی های دعوت به همکاری - sina babazadeh - 05-31-2014 07:22 PM

به برنامه نویسی از تبریز نیاز دارم که علاقمند اجرای ایده جدید باشه تا روی یک ایده خوب کار کنیم.

یک ایده بسیار خوب اینترنتی داریم که میخوایم اجراش کنیم.

اگه برنامه نویس از تبریز داریم همینجا اعلام کنه تا صحبت کنیم.

RE: نیازمند همکار از تبریز - آرش 1 - 06-01-2014 07:31 PM

من توی تبریز هستم ولی از برنامه نویسی سررشته ندارم تنها 3 واحد توی دانشگاه برنامه نویسی پاس کرده ام و دارم نمایندگی فروش یک شرکت طراحی سایت و ایده پرداز رو میگیرم که محصولات جدیدی دارن تولید میکنند.

دعوت به همکاری در زمینه بازاریابی - آرش 1 - 06-01-2014 09:05 PM

با سلام
من پیشنهاد همکاری در زمینه بازاریابی برای یک شرکت پیمانکاری و ساختمان سازی رو برای دوستان دارم.که فعالیت شرکت ما ساخت سوله و گلخانه و کارخانه و ساختمانهای مسکونی و تجاری و طراحی ساختمانهای مسکونی تجاری به شیوه سازه فولادی l.s.f هستش که هر کدوم از دوستان بتونند پروژه برای شرکت ما بگیرند 2 درصد بهشون پورسانت میدیم که هر کسی خواست همکاری کنه رزومه شرکت رو بهش میتونم ایمیل کنم.
برای نمونه در یک پروژه یک میلیاردی بیست میلیون به کسی که پروژه رو معرفی کرده تعلق میگیرد.

دعوت به همکاری - کامیار کاظمی - 06-01-2014 09:16 PM

دعوت به همکاری

RE: دعوت به همکاری در زمینه بازاریابی - arash1367 - 06-01-2014 09:22 PM

کدوم شهر ها کار میکنید؟

kazemzadeh.arash@gmail.com

RE: تمام آگهی های دعوت به همکاری - ناظم ارشد - 06-01-2014 09:27 PM

سلام
آگهی های دعوت به همکاری, به علت مشخص نبود نتیجه و گاهی دردسرها تا کنون ممنوع بوده است اما جهت آزمایش به صورت پایلوت, تمام آگهی های دعوت به همکاری در این تاپیک قرار میگیرد.
لطفا به هیچ وجه اسپم ارسال نکنید.
جهت شلوغ نشدن تاپیک, لطفا هر فرد فقط یکبار, ارسال دعوت به همکاری داشته باشد.

عواقب دعوت به همکاری ها به عهده خود شماست و مدیران سایت کسی را تائید یا تکذیب نمیکنند.

قوانین را رعایت کرده و از تبلیغات و قراردادن لینک و دعوت به تماس, خودداری کنید.
ممنون

RE: تمام آگهی های دعوت به همکاری - مهدی 1 - 06-01-2014 11:30 PM

(06-01-2014 09:27 PM)ناظم ارشد نوشته شده توسط:  سلام
آگهی های دعوت به همکاری, به علت مشخص نبود نتیجه و گاهی دردسرها تا کنون ممنوع بوده است اما جهت آزمایش به صورت پایلوت, تمام آگهی های دعوت به همکاری در این تاپیک قرار میگیرد.
لطفا به هیچ وجه اسپم ارسال نکنید.
جهت شلوغ نشدن تاپیک, لطفا هر فرد فقط یکبار, ارسال دعوت به همکاری داشته باشد.

عواقب دعوت به همکاری ها به عهده خود شماست و مدیران سایت کسی را تائید یا تکذیب نمیکنند.

قوانین را رعایت کرده و از تبلیغات و قراردادن لینک و دعوت به تماس, خودداری کنید.
ممنون

انشالله که دوستان از این فرصتی که مدیریت محترم در اختیار همراهان انجمن قرار دادند نهایت استفاده را بکنند و با رعایت همه جوانب و قوانین ، کاری نکنند که باز چنین امکانی محدود بشه .

با سپاس فراوان از دست اندرکاران انجمن

RE: تمام آگهی های دعوت به همکاری - آرش 1 - 06-02-2014 03:13 PM

یک برخوردی می کنید که انگار ما چه خلافی کردیم.بنده فوق لیسانس عمران دارم و نماینده شرکت ساختمانی هستم و کلا انسان نیستم که در حق کسی ظلم کنم و حاضرم با هر کسی که پروژه معرفی کرد قرارداد ببندم و پورسانتشو بهش بدم.من نمیدونم چرا این چنین برخوردی میشه که باعث میشه برداشت بدی با تاپیک ما بشه.

همکاری در اجرای ایده - رنسانس فکر - 06-03-2014 06:04 PM

سلام
بنده قصد دارم یک ایده را در فضای مجازی پیاده سازی کنم که به پشتکار و انگیزه بالانیاز داره اگر دوستان طراح سایت میتوانند در این ایده سهیم باشند در همین تاپیک اعلام کنند