تولد استاد قربانیان - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: تولد استاد قربانیان (/showthread.php?tid=10981) |
RE: تولد استاد قربانیان - ahmad rezaee - 03-12-2014 09:09 PM همه میدانند که ابراز احساس من و دیگر دوستان انجمن در قبال جناب قربانیان عزیز از صمیم قلب است ، کسی که وجودش بی همتا و نعمتی بزرگ برای بچه های انجمن است . صادقانه حرف می زند و در قبال همه اعضا احساس مسئولیت می کند . هر موقع تلفن را برداری و شماره استاد را بگیری با چنان انرژی با تو صحبت می کند که تاثیر آنرا تا چند روز در خودت حس می کنی . با عشق و صمیمی و 30 سال از سن خودش جوانتر می نماید و کوله باری از تجربه را براحتی در اختیار بچه های انجمن می گذارد . این قسمتی کوچک از بزرگی مردی است که امروز تولدش را جشن می گیریم ............. استاد عزیزم جناب قربانیان تولدتان مبارک [/b]
RE: تولد استاد قربانیان - alma - 03-12-2014 10:39 PM [b][size=medium]استاد تمام عزیز جناب قربانیان تولدتان را صمیمانه تبریک گفته و از ایزد منان برایتان شادی، سلامتی و سربلندی آرزو دارم . آشنایی با شما برای من مایه خوشبختی و سعادت بزرگی بود. ![]() [/size][/b] RE: تولد استاد قربانیان - 3ObHaN - 03-12-2014 10:45 PM من هم به نوبه ی خودم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: تولد استاد قربانیان - م.ع - 03-12-2014 10:58 PM استاد تولدوتن مبارک انشاالله همیشه سلامت باشید RE: تولد استاد قربانیان - uniquemind - 03-13-2014 03:04 AM من هم سالروز تولد شما رو تبریک میگم و امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید. ![]() RE: تولد استاد قربانیان - مهدی 1 - 03-13-2014 11:03 AM تبریک ، انشالله سالهای سال سایتون بالای سرمون باشه و هر سال تولد بگیریم . ![]() ![]() ![]() RE: تولد استاد قربانیان - مهدی ر - 03-13-2014 11:46 AM استاد گرامی تولدتون مبارک و تشکر بخاطر سایت خیلی خیلی خیلی باحالتون RE: تولد استاد قربانیان - jahanagahi - 03-13-2014 01:35 PM مجددا از تک تک شما عزیزانم سپاسگزارم. ![]() |