سفر گیلان ( انزلی-چمخاله) تابستان 92 - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30) +--- موضوع: سفر گیلان ( انزلی-چمخاله) تابستان 92 (/showthread.php?tid=9419) |
RE: سفرنامه گیلان ( انزلی-چمخاله) تابستان 92 - MARYAR - 09-02-2013 06:25 PM ![]() معرفی افراد حاضر در عکس: سمت راست عکس به ترتیب: شهرزاد صدفی (شال زرد)- نسیم شهراسبی- کامیار کاظمی- معاونت- مادر لیلا جان- لیلای میلیاردر- آقا رادین- سمت چپ عکس از بالا: علی محمدیان (بلوز آبی)- مهدی گل محمدی- مریم جان همسر میرعباس- میرعباس خالدی- پرنیا فرزند میرعباس- سعید کرمی- و آقای قربانیانننننن عزیز ![]() RE: سفرنامه گیلان ( انزلی-چمخاله) تابستان 92 - MARYAR - 09-02-2013 06:30 PM جمع دوستان در حیاط ![]() از سمت راست: مهدی گل محمدی- علی محمدیان- سعید کرمی- غلی کوچولو- خانوم مرضیه عباسی- مادر لیلا- محبوبه عباسی- لیلای میلیاردر- مریم عباسی- مریم جان- آقای قربانیان RE: سفرنامه گیلان ( انزلی-چمخاله) تابستان 92 - jahanagahi - 09-02-2013 06:33 PM البته موقع عکس گرفتن غافلگیر شدم. لقمه در دهانم بود. ![]() ![]() ![]() RE: سفرنامه گیلان ( انزلی-چمخاله) تابستان 92 - jahanagahi - 09-02-2013 06:55 PM اعتقاد من اینست که عزیزانی که در سنین من هستند حتما با عزیزان جوان در ارتباط فکری و کاری باشند. باور کنید امید به آینده روز بروز بیشتر و بیشتر می شود. در این مورد باید به حساسیت مسئله توجه نمود: افراد جوان دوست دارند شاد باشند و در شادی آنان است که میتوان به راحتی تجربیات خودشان را انتقال دهند و آن عزیزان با جان و دل می پذیرند. از آنان باید درسهائی را یاد گرفت که مجال آموزش آن دروس را در طی سالیان عمر خود نداشته اند. سن چندان مهم نیست بلکه تفاهم و درک درست آنان(دو نسل ) است که بهم نزدیکشان میکند. سعی کنید در صورت امکان در این سفرها والدین خود را دعوت کنید که شرکت فرمایند. RE: سفرنامه گیلان ( انزلی-چمخاله) تابستان 92 - مرضیه عباسی - 09-02-2013 06:56 PM (09-02-2013 01:17 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: خب حالا میریم سر اعتراف بعدی یه سوال ذهن منو بد مشغول کرده آیا به روح اعتقاد داریییییییییییییییییییییییییییی RE: سفرنامه گیلان ( انزلی-چمخاله) تابستان 92 - jahanagahi - 09-02-2013 07:05 PM جناب مهندس کاظمی بارها بمن فرمودند که بیشتر جوجه و ... بگیریم که این چنین اعترافاتی ![]() عرض کردم : کافی است . اعترافات ![]() RE: سفرنامه گیلان ( انزلی-چمخاله) تابستان 92 - مهدی گل محمدی - 09-02-2013 07:19 PM اعتراف بعدی ![]() شماها همگی تو ماشین خواب بودید(خواهران عباسی) اون نایلونی که توش پر بود از خوراکی رو من یه گشتی زدم. از قبل چند مورد رو شناسایی کرده بودم. یکیش بادام هندی بود و اون یکی هم مغز تخمه بود برداشتم از نایلون و به عقب برگشتم. متاسفانه دستم رو شده بود و یک دفعه دیدم 6 چشم به من نگاه میکنه و دو چشم هم از پایین(پرنیا) اون چشم ها متعلق به افرادی از قبیل میر عباس ، مهدی 1 و سعید خودمون بود که مجبور شدم همه خوراکیهام رو بین این افراد تقسیم کنم. ![]() RE: سفرنامه گیلان ( انزلی-چمخاله) تابستان 92 - Fela.Want - 09-02-2013 07:21 PM تبلیغی هم شد برای شرکت زمزم (آب معدنی ها و نوشابه) موفق تر باشید دوستان RE: سفرنامه گیلان ( انزلی-چمخاله) تابستان 92 - MARYAR - 09-02-2013 07:24 PM (09-02-2013 07:19 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: اعتراف بعدیمهدیییییییییییییی الان فکر می کنی دوری و جونت در امانه که ند تند داری این اعترافات را می کنی؟؟؟؟ دادا فردا من و خانوم صدفی هستیم خدمتتون تازه زنگ می زنم مرضیه جون هم بیاد خدمتتون تا قضیه اعتقاد به روح را کامل توضیح بدن براتون ![]() RE: سفرنامه گیلان ( انزلی-چمخاله) تابستان 92 - jahanagahi - 09-02-2013 07:24 PM (09-02-2013 07:19 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: اعتراف بعدی مهدی جان بسه. همین اعترافات هم کافی است برای اینکه در سفر بعدی همراه ما نباشی و مدیریت راهکار را بعهده بگیری. ![]() ![]() ![]() |