بین اعضا کسی یک میلیارد پول دارد؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: من اگر میلیاردر بشوم...! (/forumdisplay.php?fid=79) +--- موضوع: بین اعضا کسی یک میلیارد پول دارد؟ (/showthread.php?tid=9778) |
RE: بین اعضا کسی یک میلیارد پول دارد؟ - habib tousi - 01-10-2014 11:02 PM سوال بسیار خوبیهو هر کسی حق سوال کردن دارد پسبعضی از دوستان ک ب نوعی موضع گرفتن میتونن منطقی تر فکر کنند اما من ب نوبه خودم جواب میدم قانون جذب یک واقعیته و اگه ازهر کسی بپرسی ب نوعی در زندگیش تجربه کرده.ب دست آوردن یک میلیارد تنها با قانون جذب امکان پذیر نیست و ما در این انجمن یاد میگیریم ک تلاش کنیم تا ب اهدافی ک میخواهیم برسیم.حال قانون جذب و موارد دیگر در مسیر رسیدن ب هدف ما رو کمک میکنند من باکمک انجمن و دوستان خوبم: 1-با 1 میلیون موفق شدم سوپر مارکت بزنم 2-موفق شدم فروش روزانه مو از 150/000 هزار تومان ب ی میلیون برسونم 3-موفق شدم سرمایه مو ب حدود 30 میلیون برسونم 4-موفق شدم شاد زندگی کنم و از زندگیم لذت ببرم(تا قبل از آشنایی با سایت حتی ب خودکشی فکر میکردم) 5-موفق شدم بدبینی مو کنار بذارم و خوش بین باشم 6-موفق شدم بهترین سفرهای عمرم رو داشته باشم(تا قبل از آشنایی با سایت اصلا مسافرت نداشتم) و همانطور ک گقتم میلیاردر شدن زمان هم میخواد و این جمله منو یادتون باشه تا 4 سال دیگه من در همین سایت گزارش میلیاردر شدنم رو میدم و در پایان باید ب شما هم بعنوان ی برادر کوچکتر عرض کنم با سوالی ک کردید میتونم بهتون اطمینان بدم شما یکی از موفق ترین اعضای این سایت می شوید یا حق RE: بین اعضا کسی یک میلیارد پول دارد؟ - کاظم کاظمی - 04-26-2014 01:07 PM پول که دارن اعضای سایت حالا یکی چند صد هزارتومان یکی چند صد میلیون تومان یکی چند میلیارد یا کمتر بیشتر منتها یه چیز دیگه هم یگم کسی که به معنای واقعی میلیاردر باشه و چند میلیارد پول داشته باشه اینقدر مشغله داره که نمیتونه بیاد وقته با ارزشش رو بگذهره روی سایت پست بده تا امتیاز بگیره و ........ از ثانیه های وقتش استفاده کرده تا به اونجا رسیده و لی کسی که تازه داره شروع میکنه خوب طبیعتا باید وقت بگذاره اطلاعات بدست بیاره تجزیه تحلیل کنه تا یوقت حرکتی نکنه که ضرر کنه یا اینکه دیگه نتونه تا مدتها قد علم کنه . RE: بین اعضا کسی یک میلیارد پول دارد؟ - habib tousi - 04-26-2014 02:55 PM (04-26-2014 01:07 PM)کاظم... نوشته شده توسط: پول که دارن اعضای سایت حالا یکی چند صد هزارتومان یکی چند صد میلیون تومان یکی چند میلیارد یا کمتر بیشترکاظم عزیز؟ اینجا کسی برای امتیاز گرفتن پست نمیذاره.اینجا همه برای مشورت دادن و کمک ب یکدیگر پست میذارند.هر آنچه رو ک از دیگران یاد گرفتن و یا با تجربه کسب کردن با دیگران ب اشتراک میذارن ما دوستان زیادی داریم ک میلیاردر هستن اما هیچی با ارشتر از این نیست ک ب این سایت سر بزنند.این سایت رو هیچ وقت نمیشود ارزش مادی روش گذاشت RE: بین اعضا کسی یک میلیارد پول دارد؟ - ahmad1363 - 04-28-2014 11:07 PM (10-07-2013 03:35 PM)pastil نوشته شده توسط: یه چیزی که بعد از حضور تو این سایت برام جالب بود این بود که تو خیلی از تایپیک ها همه از رویاهاشون میگفتن و استفاده از قانون جذب و این جور چیزها آقا سئوالت خیلی جالبه ![]() من باور کن میام تو این فروم هی اینجا همه بهم انرژی میدن انگار فروم انرژی درمانیه.البته ناگفته نمونه ایده های خوبی تو سایت هست که تنها راهنما هستند نه مسیر رسیدن به موفقیت. همانطور که قرآن گفته مسیر رسیدن به موفقیت تلاش هستش شما تلاش کن دانشتو افزایش بده باور کن به موفقیت میرسی. ربطی به قانون جذب و راز و غیره هم نداره شما وقتی شروع کردی کلن آینده نگر میشی. و اما یه چیز دیگه اگر تلاش کردی و رسیدی به موفقیت همیشه ایمانتو حفظ کن چون بعدها میبینی تا خدا نخواد چیزی نمیشه RE: بین اعضا کسی یک میلیارد پول دارد؟ - زرین خیز - 04-29-2014 07:29 AM با سلام دوست عزیز هیچ وقت امید را از کسی که امیدوار است نگیر زیرا ممکن است این تنها سرمایه او در این جهان باشد از دوستانی که احساس توانایی زیاد میکنند خواهش میکنم کاربردی تر عمل کنند تا از گروه درست کردن و استفاده از تواناییهای همدیگر زودتر به نتیجه اصلی که میلیادر شدن گروه "نه یک فرد در این سایت میباشد برسند موفق باشید RE: بین اعضا کسی یک میلیارد پول دارد؟ - roses - 08-07-2014 09:43 PM بنده فعلا یک میلیون دارم .... البته تازه اومدم اینجا و خیلی حس کمک و یاری رسوندن اینجا به نظرم بالاس و ارتباطات خوبی اینجا برقرار می شه . امیدوارم یه روز بیام توی همین تاپیک و بنویسم که : سه تا صفر دیگه هم الان بذار جلوی پولام ![]() RE: بین اعضا کسی یک میلیارد پول دارد؟ - facetoface1 - 01-29-2015 06:41 PM من کارمو با یک میلیون شروع کردم و الان یک مغازه و هتل اجاره ای دارم اما اون یک میلیونو ندارم اما مشتریم نسبت به اون موقع بیشتره فک کنم اینم یک موفقیت کوچیکه در چهار سال. RE: بین اعضا کسی یک میلیارد پول دارد؟ - omid2821 - 01-29-2015 08:26 PM (01-29-2015 06:41 PM)facetoface1 نوشته شده توسط: من کارمو با یک میلیون شروع کردم و الان یک مغازه و هتل اجاره ای دارم اما اون یک میلیونو ندارم اما مشتریم نسبت به اون موقع بیشتره فک کنم اینم یک موفقیت کوچیکه در چهار سال.سلام دوست لطفا در مورد نحوه موفقیتت یه مقدار توضیح بدید,, باتشکر,,پیروز باشید RE: بین اعضا کسی یک میلیارد پول دارد؟ - مهدی 1 - 01-30-2015 12:35 AM (01-29-2015 06:41 PM)facetoface1 نوشته شده توسط: من کارمو با یک میلیون شروع کردم و الان یک مغازه و هتل اجاره ای دارم اما اون یک میلیونو ندارم اما مشتریم نسبت به اون موقع بیشتره فک کنم اینم یک موفقیت کوچیکه در چهار سال. ضمن خوش آمد ، ببخشید ، یک مقدار من IQ پایینه نگرفتم چی شد 4 سال پیش شما یک میلیون داشتید امروز یک مغازه اجاره ای دارید !!! امروز یک هتل اجاره ای دارید !!! امروز همون یک میلیون را هم ندارید !!! امروز مشتری بیشتری نسبت به چهار سال پیش داریم . معادله چند ده مجهولی شد ، خودت حلش کن داداشی RE: بین اعضا کسی یک میلیارد پول دارد؟ - omid.monibi - 02-01-2015 06:18 PM بنده امروز 55000000 میلیون تومان بعد حدود 3 سال تونستم جمع کنم. |