سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
بهترین پس انداز در ایران چگونه است؟ ... لطفا همه شرکت کنند - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش خرید - فروش و سپرده گذاری (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- انجمن: کاهش هزینه های زندگی (/forumdisplay.php?fid=31)
+--- موضوع: بهترین پس انداز در ایران چگونه است؟ ... لطفا همه شرکت کنند (/showthread.php?tid=9145)

صفحه ها: 1 2 3 4

RE: بهترین پس انداز در ایران چگونه است؟ ... لطفا همه شرکت کنند - mjdehghani - 09-08-2013 07:58 PM

خانم دهقانی هستم، طبق معمول...!!!
به نظرم بهتره که به فکر 2 برابر کردن پول باشیم. مثلا خانم خانه دار با همون 100000 تومان چند جین جوراب پارزین یا تاپ زنانه ، لوازم آرایشی یا اجناسی که نیاز به سرمایه زیاد ندارن و خیلی زود به پول تبدیل مشن تهیه کنه و فروش خانگی داشته باشه. فروش های نسیه اش رو هم آخر ماه نقد کنه. اینطوری هم سرمایه اش در گردشه هم پس اندازش 2 برابر میشه

RE: بهترین پس انداز در ایران چگونه است؟ ... لطفا همه شرکت کنند - saharava - 11-21-2013 10:00 AM

سلام.به نظر شما دوستان الان بهترین راه برای سرمایه گذاری توی سال 92 چیه؟البته با پول کم؟باز موافق خرید طلا هستید آخه طلا خیلی ارزون شده؟
سلام.به نظر شما دوستان الان بهترین راه برای سرمایه گذاری توی سال 92 چیه؟البته با پول کم؟باز موافق خرید طلا هستید آخه طلا خیلی ارزون شده؟

RE: بهترین پس انداز در ایران چگونه است؟ ... لطفا همه شرکت کنند - محسن قلي زاده - 11-21-2013 10:13 AM

(07-24-2013 09:57 PM)REZA HAJISALIMI نوشته شده توسط:  سلام وخدا قوت
بهترین راه پس انداز در بورس است خیلی معایب خوبی برای کشور و خود آدم داره
و راه های دیگر هم هست
تماس با من 09192409702
با تشکر شاد و پیروز باشید

معايب خوبي؟؟؟؟!
نمي فهمم!
معايب خوب هم مگه داريم؟

فك كنم آقاي جلالوند نميخواد باهاش كاري انجام يده فقط ميخواد پولش بيشتر بشه.
به نظر من يه سهام خوب ميتونه جوابگو باشه

RE: بهترین پس انداز در ایران چگونه است؟ ... لطفا همه شرکت کنند - tan-graphic - 08-31-2014 12:24 PM

من برای پسرم 1 حساب سپرده ی کوتاه مدت با سود روزشمار باز کردم و هر ماه هر مقدار بتونم بین 10 تا 50 تومان به حساب میریزم و هدایای نقدی خودش رو هم اونجا پس انداز میکنم - سود چندانی نداره ولی بهرحال با مبلغ ماهیانه کم و غیر اجباری برای من فعلا بهترین راهه

RE: بهترین پس انداز در ایران چگونه است؟ ... لطفا همه شرکت کنند - tan-graphic - 08-31-2014 12:25 PM

ولی پولهای خودم رو شخصا دوباره وارد کارم میکنم

RE: بهترین پس انداز در ایران چگونه است؟ ... لطفا همه شرکت کنند - مهدی ر - 08-31-2014 12:58 PM

بهترین کار پس انداز در طرحهای آتیه بانکهاست که در دوره های 5 ساله و قابل تمدید است .

RE: بهترین پس انداز در ایران چگونه است؟ ... لطفا همه شرکت کنند - abdolhossein - 08-31-2014 01:15 PM

پس انداز به تنهایی دور ریختن پول است.
بهترین کار بازی با پس انداز است. یعنی باید پول را به گردش انداخت.

RE: بهترین پس انداز در ایران چگونه است؟ ... لطفا همه شرکت کنند - Radmanesh - 08-31-2014 01:27 PM

(08-31-2014 01:15 PM)abdolhossein نوشته شده توسط:  پس انداز به تنهایی دور ریختن پول است.

درسته ، ولی واسه یه کارمند یا خانم خانه دار ، همون خرید طلای بدون اجرت بهترین راهه

RE: بهترین پس انداز در ایران چگونه است؟ ... لطفا همه شرکت کنند - abdolhossein - 09-02-2014 02:05 PM

(08-31-2014 01:15 PM)abdolhossein نوشته شده توسط:  پس انداز به تنهایی دور ریختن پول است.

در واقع پولی که فقط پس انداز می شود مانند برفی است که در مقابل آفتاب آب می شود!!!

RE: بهترین پس انداز در ایران چگونه است؟ ... لطفا همه شرکت کنند - hotdvd - 09-03-2014 09:41 AM

به نظر من بهترين پس انداز سود مركب هست