پاسخ به سوالات كامپيوتري شما - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: سرگرمی ها، دردودل ها و سلامتی یک میلیاردر (/forumdisplay.php?fid=50) +--- موضوع: پاسخ به سوالات كامپيوتري شما (/showthread.php?tid=8537) |
RE: پاسخ به سوالات كامپيوتري شما - اقاي ايـــده - 06-02-2013 03:03 PM افرادي كه حداقل1 سال كامپيوتر دارند به راحتي ميتواند پاسخگوي دوستان باشند. ضمن اينكه پاسخ گويي داريم تا پاسخ گويي روشي كه دوستان بكار بردند براي افراد وارد هست. لطفا براي افراد مبتدي يا با تصوير يا فيلم اموزش را قرار دهيد براي تصوير ميتوانيد دريك سايت اپلود دائمي مثل پيكو فايل يا سايت هاي ديگر كه فايل ها حذف نميشود عضو شويد. براي تصوير از دكمه روي كيبورد print screen استفاده كنيد و برنامه point را از start-all programs-accessories باز كنيد و با فشردن كليد تركيبي ctrl+v عكس را دربرنامه وارد نماييد و با save as از از بخش file تصوير را ذخيره كنيد توجه كنيد در ليست باكس اول نام تصوير را وارد كنيد و در ليست باكس دوم از گزينه ها-فرمتPNG را انتخاب نماييد سپس در سايت اپلود دائمي اپلود نماييد و لينكش را در اينجا قرار دهيد اموزش هاي ادرس دهي براي ويندوز XP بود ديگر ويندوز هم شبيه به همين مي باشد. موفق باشيد RE: پاسخ به سوالات كامپيوتري شما - Divar - 06-02-2013 03:09 PM منم آشنایی با کامپیوتر دارم ، دوستان اگه سوالی داشتن خوشحال میشم اگه بتونم کمک کنم RE: پاسخ به سوالات كامپيوتري شما - Fela.Want - 06-02-2013 04:11 PM دوستان من سه فایل مشکوک توی تسک منیجرم دارم لطفا چک کنید ببینید این فایلها برای شما هم هست؟ igfxsrvc.exe igfxpers.exe igfxtray.exe hkcmd.exe با نظر دوست خوبم سجاد جان موافقم بهتره آموزشهایی که اینجا گذاشته میشه با توضیح کامل باشه چون دوستانی هستند که فقط جزئی از سیستم کامپیوتر سر در میارن موفق باشید دوستان تک به تک RE: پاسخ به سوالات كامپيوتري شما - اقاي ايـــده - 06-02-2013 05:51 PM از چه ويندوزي استفاده ميكنيد؟؟؟ ازxp هست كه همچين مواردي در ان نيست اما اگر ويندوز ديگري هست از فايل هاي خود سيستم هست.مشكلي ندارند RE: پاسخ به سوالات كامپيوتري شما - IT Engineer - 06-02-2013 06:30 PM نقل قول :دوستان من سه فایل مشکوک توی تسک منیجرم دارمنگران نباشید، این سه مورد واسط های شرکت اینتل هستن. برنامه های مربوط به کارت گرافیک و ... . RE: پاسخ به سوالات كامپيوتري شما - IT Engineer - 06-02-2013 06:39 PM نقل قول :روشي كه دوستان بكار بردند براي افراد وارد هست. لطفا براي افراد مبتدي يا با تصوير يا فيلم اموزش را قرار دهيد نقل قول :بهتره آموزشهایی که اینجا گذاشته میشه با توضیح کامل باشه به نظر من، هرچه سوال دقیقتر و با توضیحات بیشتری باشه، جوابش هم دقیقتره! مثلا در پست استاد قربانیان سوالشون کمی کلی بود، ازشون خواستم تا مرورگر و سیستم عاملشون رو اعلام کنن، تا جواب و مسیر دقیق رو بهشون اعلام کنم! (به عنوان مثال عرض کردما ![]() بنده که سعی میکنم طبق وقتم به دوستان کمک کنم. تهیه عکس و فیلم و آپلود و ... خیلی وقت میگیره! سعی من بر این بوده که مختصر و مفید جواب بدم! RE: پاسخ به سوالات كامپيوتري شما - jahanagahi - 06-02-2013 08:33 PM (06-02-2013 06:39 PM)IT Engineer نوشته شده توسط:xp , کروم.نقل قول :روشي كه دوستان بكار بردند براي افراد وارد هست. لطفا براي افراد مبتدي يا با تصوير يا فيلم اموزش را قرار دهيد ممنونم. RE: پاسخ به سوالات كامپيوتري شما - IT Engineer - 06-02-2013 09:21 PM (06-02-2013 08:33 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: xp , کروم. خواهش میکنم ![]() خدمت شما: بعد از باز کردن پنجره کروم، دکمه های Alt+F رو با هم فشار بدین. از منوی باز شده گزینه Settings رو انتخاب کنین تا صفحه تنظیمات باز بشه. سپس در این صفحه از سمت چپ، روی Extensions کلیک کنین تا صفحه افزونه ها باز بشه. توی لیست، افزونه مورد نظر (در اینجا تولبار Ask) رو ببینین، جلوش یه چک باکس با عنوان Enabled داره، تیکش رو بردارین تا غیرفعال بشه. برای حذفش هم میتونین روی آیکن سطل زباله در سمت راست گزینه Enabled کلیک کنین. اگه اینجا نبود، یا پاک نشد، به کنترل پنل رفته، ازبخش Add or Remove Programs ، لیست برنامه ها رو با دقت ببینین، اگه گزینه مربوط به Ask اونجا بود، از همونجا پاکش کنین. اگه اینجا هم نبود نبود، لیست رو بازم به دقت ببینین تا منشأش که باید در همون لیست باشه رو پیدا و حذف کنین. تا جایی که من اطلاع دارم، غیر از این دیگه راهی واسه پاک کردنش وجود نداره. خودم الان روی سیستمم ندارم تا تست کنم، اما چندباری روی سیستم مشتریانم بود که به هر دو روش (هر دو نوعش بود!) پاکشون کردم. موفق باشید. RE: پاسخ به سوالات كامپيوتري شما - Fela.Want - 06-02-2013 10:06 PM متشکر دوستان خوبم بله درست می گی IT Enginer به این سه فایل مشکوک بودم همیشه از تسک منیجر میبستمشون کارت گرافیک از اینتله RE: پاسخ به سوالات كامپيوتري شما - توانا - 06-03-2013 12:26 AM (06-01-2013 11:08 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: من هم این مشکل را دارم. نمی دانم با چه نرم افزاری نصب شده؟آخ جون با استاد درد مشترك داريم چه افتخاربزرگي بقول بعضيها يوهووووو!! ![]() |