خاطرات یک دست فروش - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: خاطرات یک دست فروش (/showthread.php?tid=8109) |
RE: خاطرات یک دست فروش - سعید.کرمی - 05-07-2013 03:12 PM (05-06-2013 11:12 PM)saeed.abdollahi نوشته شده توسط: تبریک میگم به شما ممنون آقا سعید حتما سر میزنم. RE: خاطرات یک دست فروش - saeed.abdollahi - 05-07-2013 09:37 PM راستی یه چیزیو نگفتم که ما ( منظور خانواده-فامیل و ...) در صنف گلکاری و گلفروشی هستیم البته بغیر از خودم البته اونهم فعلا چون عاشق گلم ! اگه رفتی بازارگل امام رضا پیش پدرم برو تا برات تخفیف ویژه بگیرم ![]() شمارشو برات پ.خ میکنم ![]() RE: خاطرات یک دست فروش - بيلا بالا - 05-07-2013 10:39 PM سلام داداش خيلي خوشحال شدم از موفقيتت دست فروشي سكوي پرتابته به يك ميليارد تومان ميخاستم معرفيت كنم به گل فروش تو بازار ك داداشمون زحمت كشيدن RE: خاطرات یک دست فروش - pesar368 - 05-08-2013 12:56 PM سلام خیلی عالیه . آفرین . تو خاطرات برایان تریسی میخوندم که با دست فروشی شروع کرد و به موفقیت های بزرگی رسید . موفق تر باشی . RE: خاطرات یک دست فروش - کامیار کاظمی - 05-08-2013 01:04 PM سعید جان تاپیک را امروز دیدم آفرین به همت و غیرتت البته قیمت ها بسیار مناسب و بسته بندی گل ها بسیار شیک است بنده برای هر شاخه 6000 پول دادم سه شاخه اش با بسته بندی اش، نزدیک 20 هزارتومان شد ![]() RE: خاطرات یک دست فروش - jahanagahi - 05-08-2013 01:17 PM دیروز با آقا سعید ملاقاتی داشتم برای پیشنهاد کاری. بسیار فعال و پر جنب و جوش هستند. ایمان دارم ایشان می توانند موفق و موفقتر شوند. RE: خاطرات یک دست فروش - مهدی گل محمدی - 05-08-2013 01:38 PM (05-08-2013 01:04 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: سعید جان واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سعید تجربه بشه اینا که ارزون ندی ![]() RE: خاطرات یک دست فروش - سعید.کرمی - 05-09-2013 10:59 AM (05-08-2013 01:38 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط:(05-08-2013 01:04 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: سعید جان من سود کمتر فروش بیشتر رو میخواستم اجرا کنم. ولی حالا با این قیمتا همچین سود کمتری هم نبود. ![]() (05-08-2013 01:17 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: دیروز با آقا سعید ملاقاتی داشتم برای پیشنهاد کاری. بسیار فعال و پر جنب و جوش هستند. ایمان دارم ایشان می توانند موفق و موفقتر شوند. آقای قربانیان شما لطف داری. ما حالا حالا ها باید پیش شما درس پس بدیم. RE: خاطرات یک دست فروش - ahmad rezaee - 05-09-2013 12:00 PM آفرین به همت شما آقای کرمی ، تبریک می گم . اما یک داستانی هم از خودم بگم . یک داستان واقعی : تقریباً 10 ساله بودم و با برادر بزرگترم ، از فروشگاه پدر لباس زیر 3 دکمه که آنزمان خیلی خاص بود ، بر می داشتیم و از صبح تا ظهر در حوالی حرم امام رضا بساط می کردیم . اوایل خجالت می کشیدیم و فقط ، سفره ای پهن می کردیم و جنسها را می چیدیم ، تا مشتری بیاید و بخرد . اما بعد فروشنده ای به ما یاد داد که چطور می توانید تبلیغ کنید و مشتری های رهگذر را به فروش ترغیب کنید . چه روزگاری بود ، ما فروشمان با یادگیری نهارتهای دستفروشی بالاتر می رفت و دیگه برای خودمان فروشنده شده بودیم . دیگه خجالتی در کار نبود و تازه یاد گرفته بودیم چطور از دست ماموران شهرداری فرار کنیم . خیلی تیز و جسور شده بودیم و به عشق فروش حتی بعد الظهر ها هم می رفتیم بساط می کردیم ولی با شروع مدارس رفتیم سر درس و مشق . ولی تجربه هایی که یک فرد می تواند در فروشندگی به این شیوه کسب کند خیلی آموزنده است ، چون در ازدحام مردم فروش می کنید . RE: خاطرات یک دست فروش - MARYAR - 05-09-2013 12:09 PM اگر تو هر کاری هدف داشته باشی از هیچ چیزی برای هدفت خجالت نمی کشی آفرین به آقا سعید که نشون داده همه چیزی در مسیر موفقیت لذت بخشه |