سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
منم شروع کردم با آموزش طراحی سایت - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107)
+--- انجمن: دوره دو برابر کردن پول (/forumdisplay.php?fid=156)
+---- انجمن: مسابقه دو برابر کردن پول (/forumdisplay.php?fid=157)
+---- موضوع: منم شروع کردم با آموزش طراحی سایت (/showthread.php?tid=7744)

صفحه ها: 1 2 3 4 5

RE: منم شروع کردم با آموزش طراحی سایت - keshavarz - 04-20-2013 12:14 AM

(04-19-2013 11:53 AM)doctor.sniff نوشته شده توسط:  این اولین باری هست که میخوام پستی بنویسم که شاید توش از نظر خودم مطلب فنی و شاخصی وجود نداره!! ولی حس کردم بهتر منم یک بار که شده احساسم رو بیان کنم.

جناب کشاورز خیلی خیلی جالب و قشنگ بود حرکت شما (نمیدونم چرا ولی شاید چون حرکت شما به رشته تخصصی من نزدیک خیلی برام جذاب بوده)

من تا بحال این مطالبی که با عنوان منم شروع کردم و ... رو نخونده بودم ولی این سری که مطلب شما رو خوندم خیلی جذب شدم و با اینکه بیزینس مستقل خودم رو دارم دوست دارم منم تو این مسابقه شرکت کنم. و از همین جا ضمن تشکر از شما اعلام میکنم که منم در تاپیکی مجزا که اعلام میکنم میخوام مسابقه رو شروع کنم و جالبیش اینه که میخوام بیزینسی که انتخاب میکنم مکمل کار جناب کشاورز باشه

خدا رو شکر حرکت بنده باعث انگیزه کسی شده ، بدون شک حرکت دوستان باعث انگیزه من شده ، در اصل کار این سایت این است که به هم دیگه انگیزه بدیم که شروع کنیم .

پیش به سوی میلیاردر شدن

RE: منم شروع کردم با آموزش طراحی سایت - keshavarz - 04-30-2013 06:35 PM

خدارو شکررررررررر12_00212_00212_00212_00212_002
وارد مرحله پنجم شدم
دیروز یه کلاس چهار نفره آموزش جوملا داشتم که از هر کدوم نفری 40 تومن گرفتم و هم اونا راضی بودن و هم بنده به مرحله پنجم وارد شدم .
برای مرحله ششم
160 هزار تومان به 320 هزار تومان باید یه مقدار فکر کنم که حتما تا جمعه همه رو در جریان میزارم البته کمک شما دوستان رو هم نیاز دارم
به امید خدا و پشتکار خودم و پشتوانه شما عزیزان پیش به سوی میلیاردر شدن 12_00210_00412_002Heart

RE: منم شروع کردم با آموزش طراحی سایت - sherafati - 05-01-2013 10:08 AM

آفرین

RE: منم شروع کردم با آموزش طراحی سایت - sabaeng - 05-18-2013 01:45 PM

سلام
ازعلاقه وپشتکاری که دارین لذت بردم.
با خوندن مطالبتون احساس کردم این کار واستون لذت بخش بوده ،همون حس لذت ونشاطی رو که توی یه مسابقه هست از متنهایی که نوشتین حس کردم .منو جذب کرد.
امیدوارم همه موفق باشیم A00 (66)

RE: منم شروع کردم با آموزش طراحی سایت - keshavarz - 05-18-2013 02:15 PM

(05-18-2013 01:45 PM)sabaeng نوشته شده توسط:  سلام
ازعلاقه وپشتکاری که دارین لذت بردم.
با خوندن مطالبتون احساس کردم این کار واستون لذت بخش بوده ،همون حس لذت ونشاطی رو که توی یه مسابقه هست از متنهایی که نوشتین حس کردم .منو جذب کرد.
امیدوارم همه موفق باشیم A00 (66)

با سلام
واقعا لذت میبرم از کاری که انجام میدم و این رمز موفقیت هر کسی میتونه باشه که از خدای بزرگ کمال تشکر رو دارم که این انرژی رو به من داده و از شما دوست عزیز هم تشکر میکنم که به من امید میدید برای ادامه کار
به امید روزهای طلایی برای همه اعضای این انجمن

RE: منم شروع کردم با آموزش طراحی سایت - keshavarz - 06-15-2013 09:38 AM

سلام به همه ی دوستان خواستم بگم فکر نکنید قولی که دادم فراموش کردم در حال درست کردن به کار بزرگ هستم که در اولین فرصت بیشتر توضیح میدم
پیش به سوی میلیاردر شدن

RE: منم شروع کردم با آموزش طراحی سایت - delsaa - 06-16-2013 04:10 PM

من واقعا تا الان هیچ فکری به سرم نزده!میخوام با 50 تومن شرو کنم

RE: منم شروع کردم با آموزش طراحی سایت - keshavarz - 06-16-2013 04:17 PM

(06-16-2013 04:10 PM)delsaa نوشته شده توسط:  من واقعا تا الان هیچ فکری به سرم نزده!میخوام با 50 تومن شرو کنم

50 تومن زیاده با 5000 هزار تومن شروع کن
راه زیاده
بهترین راه واسطه گری اگه خواستی من چند راه میتونم به شما نشون بدم

با تشکر

RE: منم شروع کردم با آموزش طراحی سایت - wolf - 07-08-2013 11:30 AM

تبریک میگم جالب انگیزه
شما یه هنری بلدی و به دردتون میخوره
ازون جایی که خلاق هستین میپرسم
اگه هیچ هنری و حرفه ای بلد نبودید چیکارمیکردید
خیلی دلم میخواد بدونم
ازون جایی که من زیاد این طرفا رو نمیشناسم لطفا یه کپی از جوابتون رو اگه زحمتی نیست بهم پیام بدین
میترسم اینجارو گم کنم نتونم جوابتونو ببینم

RE: منم شروع کردم با آموزش طراحی سایت - keshavarz - 07-09-2013 01:28 PM

با سلام به دوستای گلم

خوشحال میشم ببینمتون
من یه کارگاه مقدماتی آموزش طراحی سایت در تاریخ 27 تیر تهران گذاشتم با هزینه مناسب اگه تمایل داشتید شرکت کنید

http://www..../index.php/%D...DB%8C.html