منم شروع کردم (pesar368) - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: دوره دو برابر کردن پول (/forumdisplay.php?fid=156) +---- انجمن: مسابقه دو برابر کردن پول (/forumdisplay.php?fid=157) +---- موضوع: منم شروع کردم (pesar368) (/showthread.php?tid=7655) |
RE: منم شروع کردم (pesar368) - pesar368 - 04-17-2013 10:25 PM ممنون جناب قربانیان . ایشالا در مراحل بعدی این کار رو انجام میدم . ![]() RE: منم شروع کردم (pesar368) - pesar368 - 04-26-2013 11:03 AM سلام دوستان ![]() ![]() مرحله اول با موفقیت انجام شد . ![]() مرحله دوم : تبدیل 20 هزار تومان به 40 هزار تومان با 21 هزار تومان یه آگهی در روزنامه همشهری دادم برای تدریس برنامه نویسی. چند نفر تماس گرفتن . یه نفر ok شد و با برگزاری اولین جلسه ، این مرحله هم انجام شد . مرحله سوم : تبدیل 40 هزار تومان به 80 هزار تومان ![]() ![]() برای این مرحله دو تا راه وجود داره : یکی - تدریس به صورت کارگاهی . یعنی در یه روز یا دو روز .از صبح تا بعد از ظهر . (که یکی باهام تماس گرفت و درخواست یه کارگاه یه روزه Sql Server داشت) دوم - یادتونه تو مرحله ی اول چند تا SMS فرستادم . گفتم دو نفر تقریبا Ok شده ؟ یکی شون یه پروژه به هم پیشنهاد داد . گفت یه قفل نرم افزاری بنویس . قفل از تو ، مشتری از من . من یه نرم افزار ابتکاری نوشتم که درون مایه ی طنز هم داره . یعنی وقتی طرف داره کپی میکنه . بهش پیغام میده ...... آقا کپی نکن ...... کچل کپی نکن ........ آدم باش کپی نکن .. ![]() ![]() این نرم افزار (90%) انجام شده . میتونم روی تکمیل و فروش این هم کار کنم . ![]() ![]() RE: منم شروع کردم (pesar368) - MARYAR - 04-26-2013 11:12 AM آفرین علی آقا انشاله تو مرحله 28 ببینیمتتتتت RE: منم شروع کردم (pesar368) - کامیار کاظمی - 04-26-2013 11:42 AM آفرین علی جان از روش های ابتکاری و بافکر و مختص خودت خیلی خوشم آمد فقط پیوسته ادامه بده ... RE: منم شروع کردم (pesar368) - mir abbas - 04-26-2013 01:31 PM ماشاا.. علی اقا گل کاشتی . اعتماد به نفست که فوق العاده است . یادمه روز فیلم برداری دوربین و فیلمبردار رو سرکار گذاشته بودی که این نشون از اعتماد به نفس زیادت بود. میدونم مراحل رو خیلی زود به پایان میبری چون دارای ذهنی خلاق و اراده ای قوی هستی . منتظریم حرکات منحصر به فرد ازت ببینیم. یاالله RE: منم شروع کردم (pesar368) - pesar368 - 04-26-2013 03:40 PM مرسی میرعباس عزیز ، مرسی کامیار جان ، مرسی m_sh عزیز . لطف دارید به من . ![]() حتما تا آخر اش میرم . بسیار سپاسگزارم . RE: منم شروع کردم (pesar368) - pesar368 - 04-28-2013 01:35 PM سلام قفل نرم افزاری ام با یه باگ کوچولو روبرو شده . فک کنم توی مرحله بعدی بتونم ازش استفاده کنم . واسه ی این مرحله رفتم نحوه ی گذاشتن قفل حجمی روی cd رو یاد گرفتم و به 20 نفر از دفاتر تبلیغاتی و تکثیر cd ، پیامک دادم . (آموزش گذاشتن قفل حجمی روی cd) ولی هیچ کس تماس نگرفت . توی ساندویجی داشتم ساندویج میخوردم . دو ظرف سس سفید و قرمز هم اونجا بود . سس سفید و قرمز رو قاطی میکنی خیلی خوب میشه . سس در حالت معمول خیلی غلیظه . به همین خاطر ساندویجی ها یکم آب قاطی سس می کنن . که حجمش ام بیشتر بشه . (که خیلی هم خوبه ) یه ایده ای به ذهن رسید . داشتم فکر می کردم اگر به جای آب معمولی ، آب گاز دار یا نوشابه به سس اضافه کنیم ... چی میشه ؟ ![]() یادتونه یه جور آدامس بود ، وقتی می خوردیم توی دهن جرقه میزد . خیلی حال میداد . فرض کنید دارید ساندویج می خورید ، توی مغزتون جرقه میزنه . اشک تون در میاد . خیلی حال میده . فکر کنم خیلی مشتری داشته باشه . ![]() RE: منم شروع کردم (pesar368) - MARYAR - 04-28-2013 01:38 PM چه ایده جالبی آفرین به علی آقا مرد ایده انجمن ![]() RE: منم شروع کردم (pesar368) - alireza091111 - 04-30-2013 08:44 PM سلانم خیلی خوبه دوست من من اگه بتونید روی سی دی ودی وی دی قفل بزارید مشتریشم چون یه ایده دارم ولی مشکل کپی رایت دارم. هزینش چقدره؟ RE: منم شروع کردم (pesar368) - pesar368 - 05-01-2013 12:49 PM سلام alireza091111 عزیز در مورد قفل ، بله میتونم . به صورت پیام خصوصی قیمت و بقیه مسائل رو صحبت می کنیم . قفل داره تکمیل میشه . فک کنم از شنبه تبلیغات رو شروع کنم . ![]() ![]() امروز پولم رو هزار برابر کردم . 50 هزار تومان به مادرم هدیه دادم . اونم از ته دل گفت : ایشالا خدا هزار برابر بهت برگردونه . با توجه به اینکه دعای مادر در حق فرزند مستجاب میشه . پس ...... ![]() 50 میلیون تومان کاسب شدم ![]() ![]() ![]() ![]() |