هدف گذاری سال 92 - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: هدف گذاری سال 92 (/showthread.php?tid=7516) |
RE: هدف گذاری سال 92 - مهدی گل محمدی - 04-03-2013 09:40 PM من هدف گذاری هامو انجام دادم RE: هدف گذاری سال 92 - MARYAR - 04-03-2013 09:54 PM دادا مهدی هر کدومش را می تونی در ثالبی که گفتم با ذکر نوعش برامون تو این تاپیک بگو تا ما هم پشت سرت بگیم که شما که با تجربه ای هم اهدافت باعث ایده بیشتر دوستان بشه هم اینکه بتونیم برات برای هر هدف انرژی بفرستیم RE: هدف گذاری سال 92 - مهدی گل محمدی - 04-04-2013 12:33 AM ******اهداف زنگی شخصی: 1-آمده کردن ذهن برای متفکر شدن 2-خواندن اول وقت تمامی نمازها (همیشه ییادم میرفت ولی از اول سال جزء یکی از هدفام بود که خدارو شکر بهش رسیدم و دارم ادامه میدم) این یکی فقط سوژه نکنید،خواهش میکنم،تمنا میکنم ![]() 3-گرفتن جواب بله از همسر آینده تا اواخر شهریورماه(امری که قرار است توسط مادر انجام بشه) 4-ساختن ذهنی قدرتمند و متفکر 5-از بین بردن عجله کردن در کارها 6-خرید یک دست کت شلوار برند و شیک در تاریخ 92/7/20 ******اهداف مالی: 1-جمع شدن پول های کار کرده در تاریخ 92/12/20 (به مبلغ 50 میلیون تومان و یا بیشتر) 2-کسب درآمد 2 میلیون توامنی از وبلاگ ******اهداف علمی: 1-به پایان رساندن دانشگاه در تاریخ 92/11/30 2-یادگیری کامل زبان های HTML ، CSS ، PHP و ASP.NET تا انتهای سال 92 3-یادگیری قوانین تجارت بین الملل ******اهداف جسمی ورزشی: 1-کم کردن وزن و رسیدن به وزن ایده آل و بدن مناسب ******سفر و گشتن: 1-سفر به استان اصفهان(اواخر فروردین ماه) 2-سفر سه روزه به شمال (اوایل شهریور) 3-سفر سه روزه به مشهد مقدس با اعضای انجمن(زمانش رو شما باید بگید تا ماهم جاگذاری کنیم تو سررسید) البته تاریخ های دقیقشون رو من همرو تو سررسید نوشتم.. RE: هدف گذاری سال 92 - MARYAR - 04-04-2013 12:44 AM داداش سفرات را تعویض کن جاهای جدید را بنویس احتمالا قبل از ماه مبارک یه سفر سوپرایز که در تهیه و تدارکش هستیم به شمال خواهیم داشت// یه سفر هم به شیراز و کیش ![]() ![]() RE: هدف گذاری سال 92 - 3ObHaN - 04-04-2013 01:11 AM (04-04-2013 12:44 AM)m_sh نوشته شده توسط: داداش سفرات را تعویض کن جاهای جدید را بنویس فقط جوری سفر ها رو تنظیم کنید منم ایران باشم پاییز فک نکنم اینورا باشم ![]() RE: هدف گذاری سال 92 - MARYAR - 04-04-2013 01:19 AM فکرشو بکن !! سال دیگه این موقع.... همه خانواده دور همیم...صداهای جدیدی به خونواده اضافه شده... مجردا به عشقشون رسیدن.. متاهلا هم که منتظر بچه بودن بچه دار شدن... اون لبخندایی که از خونواده ها ماه ها، شاید سال ها دور شده بود بازم به لباشون نشسته.. بعد همینجور که صدا قهقهه میاد به آرزو هایی که امسال کردیم فک کنیمو با خودمون بگیم : دیدی به همه هدفات رسیدی؟ دیدی چقدر نوشتن هدف خوب بود؟ و در آخر همه اونایی که تو این سالها به هر دری زده بودند بسته بوده خدا در رحمتو براشون باز کرده و .. یه الهی آمیـــــــــــــــــــــــــــــــن بلند بگو RE: هدف گذاری سال 92 - مهدی گل محمدی - 04-04-2013 01:22 AM الهی آمین صد در صد همینطوره امسال سال حرکت با اصول و تفکره به قول داداش یوسف گل: تفکر/توکل/تجسم/تلاش RE: هدف گذاری سال 92 - habib tousi - 04-04-2013 08:40 AM زندگی شخصی: 1-صبور بودن در صحبت با دیگران و حوصله خرج دادن برای شنیدن حرف های فرد مقابل 2-لبخند زدن مالی: 1-داشتن 40/000/000 میلیون سرمایه تا تاریخ 28/12/92 (خرید خودرو پیکان بار یا خرید مغازه) علمی: 1-ارائه پایان نامه کارشناسی تا قبل از سفر به اصفهان(از ترم قبله که تاخیر انداختمش) 2- ادامه تحصیل و انشاالله شروع فوق لیسانس در اول مهر 92 شغلی: 1- گسترش کار و حتما کتاب رو به اجناس سوپر مارکتم اضافه کنم(مشکلی که نداره؟) ورزشی: 1- هفته ایی یکی دو شب فوتسال برم گشت و سفر: 1-سفر به اصفهان 2- انشالله میزبانی انجمن در سفر به شمال (گلستان) 3-همراهی دوستان در سفرهای برنامه ریزی شده اجتماعی: 1-مهربانتر از همیشه باشم 2-انتقاد پذیر باشم 3-از کسی کینه به دل نگیرم 4-یاد بگیرم به کسی کمک کردم فراموش کنم و انتظار جبران نداشته باشم RE: هدف گذاری سال 92 - ابراهیم رضایی - 04-04-2013 10:27 AM اگر شراب خوری جرعه ای فشان بر خاک از آن گناه که خیری رسد به خلق چه باک (حافظ) البته این استعاره است . تمامی اهداف شخصی در زندگی برای خود فرد قابل تامل است اما آنچه به نظر من ارزشمندتر است اهداف اجتماعی است . کار های خیری که هم به نفع خود فرداست هم به درد دیگران میخورد که این خود بزرگترین احسان در حق بندگان خداست و موجبات رضایت پروردگار را حاصل می کند اموری همچون عضویت یا شرکت در امور خیریه( کمک به انواع افراد بیمار یا خیریه های درمانی- هر گونه کمک به برگزاری مجالس مربوط به اهل بیت(ع) - کمک به افراد نیازمند آبرومند - و... ) اگه کمی بگردید هزاران هزار مورد را خواهید یافت. RE: هدف گذاری سال 92 - pesar368 - 10-04-2013 05:36 PM سلام دوستان نیمی از سال 92 گذشت . اگر اهدافی رو تیک زدید بگید ما هم انرژی بگیریم . ممنون |