سومین صندلی داغ - نویسنده(کارشناس نرم افزار) - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: صندلی داغ (برای نخستین بار در ایران) (/forumdisplay.php?fid=80) +--- موضوع: سومین صندلی داغ - نویسنده(کارشناس نرم افزار) (/showthread.php?tid=729) |
RE: سومین صندلی داغ - نویسنده(کارشناس نرم افزار) - کامیار کاظمی - 09-09-2011 04:14 AM (09-08-2011 05:09 PM)kimyya نوشته شده توسط: سلام و تشکر سلام 1) کارشناس نرم افزار هستم و به جز کار نوشتن کتاب و مقالات تخصصی و کار در حوزه طراحی نرم افزار و سایت و شبکه کار در رشته دیگری ندارم! نه تمام کارهایم در حول رشته ام هست و کلا اعتقاد به پیوسته و آهسته کار کردن دارم. 2) نوشتن!(البته می دان مشکلتر از سایر روش هاست!) چون واقعا به این کار علاقه دارم و در مرحله بعد هم کسب و کار آنلاین! 3) بله!البته برای فرزندانم در آینده که پدرشان چگونه فکر میکرد و از کجا به کجا رسید! من 80 درصد وقتم به مطالعه و یادگرفتن و یاد دادن میگذرد! که تماما در حوزه کاری خودم سعی میکنم باشد. RE: سومین صندلی داغ - نویسنده(کارشناس نرم افزار) - MARYAR - 09-09-2011 12:18 PM با تشكر فراوان از آقاي كاظمي كه با دقت پاسخ تمامي سوالات را دادند. به اميد استمرار موفقيتتان در تمامي مراحل زندگي |