چند سطر با پخش پوشاک از گروه برتر - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: بخش آموزش سایت (/forumdisplay.php?fid=132) +--- موضوع: چند سطر با پخش پوشاک از گروه برتر (/showthread.php?tid=6927) |
RE: چند سطر با پخش پوشاک از گروه برتر - محسن حسینی - 02-13-2013 01:14 AM به نام خدایی که در همین نزدیکیست: سلام خدمت دوستان عزیز،من هم یکی از اعضای گروه برتر هستم.که با مسعود تو پخش پوشاک همکاری میکنم. این تاپیک واقعا خوبیه چونکه چیزایی که من و مسعود تو این مدت کوتاه با پوست و استخون درک کردیم نوشته شده. ان شاا... که به دردتون بخوره.منم سعی میکنم اگه فرصتی باشه تجربیاتم رو تو این تاپیک باهاتون در میون میزارم. RE: چند سطر با پخش پوشاک از گروه برتر - HadiMahmoodi - 02-13-2013 11:59 AM چقدر پسر مودبیه این آقا مسعود. آدم دوست داره از نزدیک ببیندش. داریم بسیار استفاده میکنیم آقا مسعود RE: چند سطر با پخش پوشاک از گروه برتر - mohsen k1 - 02-13-2013 12:19 PM ممنون از اینکه تجربیاتتونو در اختیار ما قرار میدین با اجازه از اهل فن ، چند نکته ضروری به عنوان فروشنده 1- همیشه قبل از مشتری بهش سلام کنیم ، خوشرو باشیم (( نه خیلی که بخواد سوء استفاده کنه)) 2- گفتن مزایای جنس در حد معقول - هیچ وقت برای کالای خودمون بزرگ نمایی نکنیم ، هر چقدر هم خوب باشه ممکنه مشتری شک کنه 3- مشتری رو در انتخابش آزاد بزاریم ؛ شاید با اصرار ما خرید کنه ولی دیگه برای خرید بعد به ما مراجعه نمی کنه 4- اگر مشتری بعد از کلی جستجو خرید نکرد ناراحت نشیم ؛ چون حق انتخاب داره 5- منصف بودن در کار 6- هیچ وقت زیادی تخفیف ندیم ؛ مشتری با خودش میگه آیا چقدر روی جنسش کشیده بود که به ما اینقدر تخفیف داد 7- وعده سر خرمن ندیم ؛ جنسش رنگ نمی ده ، ضد آبه ؛ و..... ((اطلاعات درست بدیم)) و هزار نکته دیگه............... اینا همه جنبه روانی بر تصمیم مشتری به خرید داره RE: چند سطر با پخش پوشاک از گروه برتر - مسعود کوچولو - 02-14-2013 01:43 AM سلام. یه نکته ی مهم دیگه که تازه امروز فهمیدم: اگه برای فروش خصوصا پوشاک رفتی تو یه مغازه و صاحب فروشگاه یه زن خیلی ماهر و با تجربه تو کارش بود و تو یه پسر،بهترین کار اینه که به طور موزیانه ای خودت رو جذاب،ساده،صادق،تازه کار و تا حدودی پرت نشون بدی... راه دوری نمیره...جنست رو میفروشی... (02-13-2013 01:14 AM)محسن حسینی نوشته شده توسط: به نام خدایی که در همین نزدیکیست:خوش اومدی... RE: چند سطر با پخش پوشاک از گروه برتر - صدفی - 02-14-2013 01:45 AM آقا مسعود خوشحالم میبینم دارید پله های موفقیت رو پشت هم طی میکنید براتون آرزوی بهروزی و سلامتی دارم سبز باشید RE: چند سطر با پخش پوشاک از گروه برتر - مسعود کوچولو - 02-14-2013 01:47 AM (02-13-2013 11:59 AM)HadiMahmoodi نوشته شده توسط: چقدر پسر مودبیه این آقا مسعود. من کوچیک شمام...خجالت میدین...ممنون... (02-13-2013 12:19 PM)mohsen k1 نوشته شده توسط: ممنون از اینکه تجربیاتتونو در اختیار ما قرار میدینسلام... از اینکه دانسته هاتون رو با ما شریک شدید ممنون...واقعا بهش نیاز داشتیم...ممنون... (02-14-2013 01:45 AM)صدفی نوشته شده توسط: آقا مسعود خوشحالم میبینم دارید پله های موفقیت رو پشت هم طی میکنید براتون آرزوی بهروزی و سلامتی دارمبسیار ممنون...از حضورتون تو این تاپیک و اینکه حوصلتون رو برای نوشتهام خرج کردید ممنون...ممنون... RE: چند سطر با پخش پوشاک از گروه برتر - nami - 02-14-2013 10:35 AM با سلام و سپاس درود بر جوان با همت و با اراده مسعود عزیزم ،از جمله کسانی هستی که به وجودت افتخار میکنم دستانت زیبایت را که نمادی از غیرت و همت است میبوسم. درود بی پایان بر تو ای جوان بزرگ ایران زمین RE: چند سطر با پخش پوشاک از گروه برتر - مسعود کوچولو - 02-14-2013 11:30 AM (02-14-2013 10:35 AM)nami نوشته شده توسط: با سلام و سپاسمن کوچیک شما هستم...بسیار ممنون از نظر لطف شما...ممنون... RE: چند سطر با پخش پوشاک از گروه برتر - mir abbas - 02-14-2013 04:48 PM گروه برتر برتر از همه RE: چند سطر با پخش پوشاک از گروه برتر - مسعود کوچولو - 02-14-2013 05:10 PM (02-14-2013 04:48 PM)mir abas نوشته شده توسط: گروه برتر برتر از همه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |