بازی های آنلاین - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +---- انجمن: کسب و کار اینترنتی (/forumdisplay.php?fid=129) +---- موضوع: بازی های آنلاین (/showthread.php?tid=6768) |
RE: بازی های آنلاین - iman.r - 01-31-2013 10:23 PM ممنون دوستان بهترین راه برای تبلیغات چیه؟ RE: بازی های آنلاین - MohammadHashemi - 02-01-2013 09:02 PM سلام . تقریبا میشه گفت بازی های آنلاین یکی از بهترین روش کسب درامد توی اینترنت هستند . شما اگر بازیت ایده جدیدی داشته باشه و همراه با داستان و گرافیک خوب باشه درامد زیادی کسب میکنید . RE: بازی های آنلاین - iman.r - 02-01-2013 11:17 PM برای تبلیغات بهترین روش چیه؟ مرسی از پاسخت بهترین بازی چه نوع بازیه؟ بهترین روش برای تبلیغات چیه؟ RE: بازی های آنلاین - صدفی - 02-01-2013 11:19 PM مطمئنید بازدید کننده خواهید داشت RE: بازی های آنلاین - iman.r - 02-02-2013 10:07 AM من میخوام یه کار حرفه ای انجام بدم و براش هزینه کنم اگه کار حرفه ای باشه حتما بازدید کننده خواهد داشت RE: بازی های آنلاین - MohammadHashemi - 02-03-2013 04:09 AM هنوز ایران تو حوزه بازی آنلاین جا برای کار خیلی داره . هنوز بازی هایی مثل هفتیر که فقط کله بازیشون کلیک کردن و نگاه کردن به یه متن مسخره موفقیت و یا عدم موفقیت هستش طرفدار داره . چه برسه به بازی هایی مثل گرز که سبک جدیدی رو وارد ایران کرد. اگر بتونید بازی ای در حد گرز و فراتر از اون بزنید مطمئن باشید خیلی سریع به نتیجه میرسید و درامد خوبی کسب میکنید . حتی بازی هایی به سبک هفتیر و امثال اون هم به شرط داستان خوب و گرافیک قوی موفقیت آمیزه . من توی اینترنت بیشتر وقتمو صرف ساخت بازی آنلاین کردم . مطمئن باشید بازی آنلاین به شرط یه کار حرفه ای و بی نقص درامد خوبی داره . برای تبلیغات هم که به نظر من باید از تبلیغات بنری توی سایت های پر بازدید استفاده کنید. بنر باید خوب باشه و مخاطب رو وادار به کلیک کردن بکنه . بنر ساز خوب زیاد داریم تو ایران. امیدوارم موفق باشید. |