سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
10 کسب وکار برتر خانگی - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107)
+--- انجمن: یادگیری یک مهارت برای میلیاردر شدن (/forumdisplay.php?fid=39)
+--- موضوع: 10 کسب وکار برتر خانگی (/showthread.php?tid=668)

صفحه ها: 1 2 3 4 5

RE: 10 کسب وکار برتر خانگی - dalin - 11-10-2011 09:41 AM

درسته اگر آدم مغازه داشته باشه خیلی خوب می شه فروخت ولی وقتی مغازه نداریم یه خورده سخت تر هست

RE: 10 کسب وکار برتر خانگی - کامیار کاظمی - 11-10-2011 09:45 AM

(11-10-2011 09:41 AM)dalin نوشته شده توسط:  درسته اگر آدم مغازه داشته باشه خیلی خوب می شه فروخت ولی وقتی مغازه نداریم یه خورده سخت تر هست

بله و راهش شاید این باشد:

(11-10-2011 12:17 AM)arshad نوشته شده توسط:  ما یک کارگاه ترشی سازی داریم به عنوان ترشی خانگی به آشپزخانه صنعتی ها میدیم.
البته با آگهی محلی هم میشه بدون مجوز به خانمها فروخت.

RE: 10 کسب وکار برتر خانگی - mjdehghani - 11-10-2011 11:20 AM

(11-10-2011 12:04 AM)atreeeshgh نوشته شده توسط:  مادر من تو درست کردن ترشی بامیه حرفه ایه و تا بحال هیچکس هم از این ترشی برای فروش استفاده نکرده.من میخوام یه همچین حرکتی رو شروع کنم.به نظرتون باید چه کارایی باید انجام بدم؟؟؟؟
شیشه رو از کجا باید بخرم؟مجوز از کجا بگیرم؟ آیا بمن مجوز میدن؟
یه پیشنهاد دارم برات .
اول برا یه شرکت تولید کن ( با مارک اون شرکت )بعد که راه و چاهش رو یاد گرفتی . خودت برو دنبال مجوزاش. اینجوری هم کارت رو شروع کردی و برات درآمد زایی داره و آرام آرام کاری مجوز رو بکنی. پدر من هم ترشی و خیارشور و ... خوب درست می کنه . امسال هرچی بهش گفتم بیا بریم 1 تن خیار بخریم شور بندازیم گفت نه اگه میشد یه 1میلیونی داشت

RE: 10 کسب وکار برتر خانگی - مهدی گل محمدی - 11-10-2011 05:50 PM

درسته آقا جواد راس میگی باید همین کاررو کنم

راسی امروز به یه مشکل خنده دار خوردم.الان اصلا فصل بامیه نیست و بامیه هم تموم شده.حالا چیکار کنم.

RE: 10 کسب وکار برتر خانگی - مهتاب - 11-10-2011 06:32 PM

بهترین نوع ترشی که آشپزخانه های صنعتی و رستورانها می خرند ترشی هفته بیجاره که خوشبختانه الان دقیقا بهترین فصل براشه.
.

RE: 10 کسب وکار برتر خانگی - dalin - 11-10-2011 08:58 PM

(11-10-2011 11:20 AM)mjdehghani نوشته شده توسط:  
(11-10-2011 12:04 AM)atreeeshgh نوشته شده توسط:  مادر من تو درست کردن ترشی بامیه حرفه ایه و تا بحال هیچکس هم از این ترشی برای فروش استفاده نکرده.من میخوام یه همچین حرکتی رو شروع کنم.به نظرتون باید چه کارایی باید انجام بدم؟؟؟؟
شیشه رو از کجا باید بخرم؟مجوز از کجا بگیرم؟ آیا بمن مجوز میدن؟
یه پیشنهاد دارم برات .
اول برا یه شرکت تولید کن ( با مارک اون شرکت )بعد که راه و چاهش رو یاد گرفتی . خودت برو دنبال مجوزاش. اینجوری هم کارت رو شروع کردی و برات درآمد زایی داره و آرام آرام کاری مجوز رو بکنی. پدر من هم ترشی و خیارشور و ... خوب درست می کنه . امسال هرچی بهش گفتم بیا بریم 1 تن خیار بخریم شور بندازیم گفت نه اگه میشد یه 1میلیونی داشت
نمی شه که واسه شرکتی تولید کرد
اول : تولید در سطح خانگی کم هست
دوم : بحث استریل کردن و اینها رو داره

RE: 10 کسب وکار برتر خانگی - mjdehghani - 11-10-2011 10:33 PM

همین کم هم مقداری از مصرف رو پوشش میده .
شرکتای بزرگ گاهی وقتا همه چیز رو تولید نمی کنن .یه شرکت بزرگ ممکن تشکیل بشه از چندین کارگاه کوچک . من خودم با یکی از این شرکتا کار کردم اونام همچین بحثای بهداشتی رو رعایت نمی کنن .
هر چی سختیای خودش رو داره ولی برای حل مساله باید صورت مساله رو ساده کنی

RE: 10 کسب وکار برتر خانگی - آسمان - 11-22-2011 10:49 PM

منظور از کارگذار فرعی معامله ملکی چیه؟ یعنی چه جوری این کا رو انجام بدیم؟
دوستان من و خواهرم قصد داریم مغازه محصولات گیاهی و طبیعی باز کنیم ولی نمی دونیم سرمایه اولیه رو چه جوری تهیه کنیم .کسی راهکاری برای شروع کردنمون داره؟ ممنون میشم

RE: 10 کسب وکار برتر خانگی - jahanagahi - 11-23-2011 01:03 AM

آسمان جان متوجه نشدم. لطفا کمی توضیح دهید. ممنون.

RE: 10 کسب وکار برتر خانگی - آسمان - 11-24-2011 07:43 PM

چون قیمت اجاره مغازه بالاست بیشتر مایلیم رهن کنیم منظورم این بود که راهکاری میدونین که برای شروع فروشندگیمان کم هزینه وبه صرفه باشه ؟درضمن اگه چیزی راجع به قوانین اداری برای فروشندگی در کانکس میدونین بنویسین ممنون میشم