سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
قسمت دوم ،پیشگیری و بیمه کردن خودمان از نیرنگهای بازار - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: قسمت دوم ،پیشگیری و بیمه کردن خودمان از نیرنگهای بازار (/showthread.php?tid=6467)

صفحه ها: 1 2 3

RE: قسمت دوم ،پیشگیری و بیمه کردن خودمان از نیرنگهای بازار - سعید یوسفی - 01-16-2013 08:07 PM

اگر درآمد ماهیانه شرکتتان حتی میلیاردها دلار باشد باز هم اگر گزارشی مبنی بر نبود 10 هزار تومن پول یا فقدان یک جعبه از اجناستان رسید ،شما به کم بودن مبلغ یا ناچیز بودن جنس مفقودی نیندیشید چون احتمال قوی ،عده ای در مرحله اول می خواهند با دزدی خیلی کم ،میزان نظارتتان را بسنجنند تا اگر دیدند مدیرشان آدم ...ی هست و سرش به کارهای دیگه مشغوله ،آنوقت نقشه سوء استفاده کلان را بتدریج اجرا کنند.

حرفی برای گفتن ندارم، فقط به احترام استادم سکوت می کنم.

RE: قسمت دوم ،پیشگیری و بیمه کردن خودمان از نیرنگهای بازار - jahanagahi - 01-16-2013 10:47 PM

عزیزان عاشقانه دوستتان دارم.خوشبختانه این را دقیقا متوجه شده اید.این انجمن قبلا هم عرض کردم قلبهای همه عزیزان را بهم نزدیک تر کرده است و من هر بار که وارد انجمن می شوم دوست دارم هزاران سپاس و هزاران امتیاز به ادمین عزیز و دوست داشتنی بدهم که بنیانگذار این انجمن شد.شاید عزیزان تعجب کنند که چرا قربانیان تا این اندازه در رابطه با این مسئله می نویسد.
علت:
در فکر tondar عزیز بودم که بعد از چند لحضه ایشان از بوشهر تماس گرفتند. روزانه شاید تعجب کنید که چندین تماس تلفنی از شما عزیزان دارم. به جرئت عرض میکنم که با بیشتر شما تماس تلفنی داشته ام و بیشتر شما را هم زیارت کرده ام.
استاد: خوب جهان آگهی شدی 1 چقدر حرف زدی. برو سر اصل مطلب.
جهان آگهی : اجازه آقا : چشم.

هیچ متوجه شده اید عزیزان انجمن همه همدیگر را بعنوان منبع گفتار زیبا معرفی میکنند . متوجه شده اید که اصلا هیچ بخل و حسدی در این انجمن جای ندارد. قدر انجمن را بدانید و اگر عزیزی از عزیزان انجمن مطلبی می نویسد سیل آسا بطرف آن مطلب هجوم ببرید و چون گنجی آنرا نگهداری و استفاده کنید.
به این جمله استاد نامی عزیز توجه فرمائید:
عزیزان بسیار توجه کنند که اگر حتی با شریکتان ،اختلاف داشته باشید به هر میزان و شدتی،اصلا ،اصلا و ابدا :
این اختلاف به بازار و بیرون از خودتان درج نشود.
منظور از بیرون حتی همسر،فرزند،پدر و هر فرد و شرکت دیگری می باشد.

استاد : آفرین جهان آگهی بشین 13
جهان آگهی آ آقا اجازه.سپاسگزارم
.

RE: قسمت دوم ،پیشگیری و بیمه کردن خودمان از نیرنگهای بازار - حامد - 01-16-2013 10:58 PM

(01-16-2013 10:47 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  عزیزان عاشقانه دوستتان دارم.خوشبختانه این را دقیقا متوجه شده اید.این انجمن قبلا هم عرض کردم قلبهای همه عزیزان را بهم نزدیک تر کرده است و من هر بار که وارد انجمن می شوم دوست دارم هزاران سپاس و هزاران امتیاز به ادمین عزیز و دوست داشتنی بدهم که بنیانگذار این انجمن شد.شاید عزیزان تعجب کنند که چرا قربانیان تا این اندازه در رابطه با این مسئله می نویسد.
علت:
در فکر tondar عزیز بودم که بعد از چند لحضه ایشان تماس گرفتند. روزانه شاید تعجب کنید که چندین تماس تلفنی از شما عزیزان دارم. به جرئت عرض میکنم که با بیشتر شما تماس تلفنی داشته ام و بیشتر شما را هم زیارت کرده ام.
استاد: خوب جهان آگهی شدی 1 چقدر حرف زدی. برو سر اصل مطلب.
جهان آگهی : اجازه آقا : چشم.

هیچ متوجه شده اید عزیزان انجمن همه همدیگر را بعنوان منبع گفتار زیبا معرفی میکنند . متوجه شده اید که اصلا هیچ بخل و حسدی در این انجمن جای ندارد. قدر انجمن را بدانید و اگر عزیزی از عزیزان انجمن مطلبی می نویسد سیل آسا بطرف آن مطلب هجوم ببرید و چون گنجی آنرا نگهداری و استفاده کنید.
به این جمله استاد نامی عزیز توجه فرمائید:
عزیزان بسیار توجه کنند که اگر حتی با شریکتان ،اختلاف داشته باشید به هر میزان و شدتی،اصلا ،اصلا و ابدا :
این اختلاف به بازار و بیرون از خودتان درج نشود.
منظور از بیرون حتی همسر،فرزند،پدر و هر فرد و شرکت دیگری می باشد.

استاد : آفرین جهان آگهی بشین 13
جهان آگهی آ آقا اجازه.سپاسگزارم
.

اقا بلاخره این استاد رکورد زد تو نمره دادن.

RE: قسمت دوم ،پیشگیری و بیمه کردن خودمان از نیرنگهای بازار - صدفی - 01-16-2013 11:26 PM

استاد واقعااااااااااااااااااااااااااااااا ممنونم
ممنون
ممنون
ممنون

RE: قسمت دوم ،پیشگیری و بیمه کردن خودمان از نیرنگهای بازار - jahanagahi - 01-25-2013 02:14 AM

عدم نظارت و بی اطلاعی:

چندین ضربه مهلک از بازار در درون سیستمتان ،انجاهایی که نظارت ندارید و بی خبر از شاهراههای اصلی سیستمتان مثل امور مالی،انبار و غیره هستید ،وارد خواهد شد.

مثال: انباری دارید و انباردار:
بعضا بدون هماهنگی و بدون اطلاع دادن ،سری به انبارتان بزنید و یواشکی یک جنسی را بردارید و داخل ماشینتان بگذارید تا ببینید در اینده نزدیک این انباردار محترم از فقدان جنس باخبر خواهد شد یا همین گونه بصورت دیمی انبارداری میکند.

نظارت حق مسلم شماست،دلیلی ندارد کسی از بابت نظارتتان بصورت مستقیم و غیر مستقیم ناراحت شود اتفاقا باید همگان بدانند که برای نظارت خیلی حساس هستید.
کار،پول،جنس ،شرکت و ... خودتان است پس جایگاه خودتان را همیشه بشناسید و به همگان بفهمانید.