سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
افتتاح پرتال خبری - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125)
+--- موضوع: افتتاح پرتال خبری (/showthread.php?tid=6025)

صفحه ها: 1 2 3 4

RE: افتتاح پرتال خبری - arsho - 01-02-2013 10:53 AM

(01-02-2013 10:41 AM)Nuruzzaad نوشته شده توسط:  خواهش می کنم
آنلاین نیوز هم خوبه هر کدوم از این دو تا رو انتخاب کنید عنوان سایتتون معنی دار می شه
موید باشید

شما هم در صورت امکان ما را با ارسال خبر باری نمایید.

موفق و شاد باش

RE: افتتاح پرتال خبری - arsho - 01-02-2013 02:01 PM

جوایز ارزنده برای همکاری در پرتال خبری onews.ir

موفق و شاد باش

RE: افتتاح پرتال خبری - ffxman - 01-04-2013 03:03 AM

سلام دوست عزیز
برات از صمیم قلب آرزو موفقیت میکنم و امیدوارم به تموم اهدافی که برای سایت مشخص کردی برسی
دونکته که امیدوارم سازنده باشه:

1. پیرو نظر دوست عزیزمونNuruzzaad مبنی بر نام یک خبر که در نام دامین به صورت مخفف و کامل هست منم با نام"یک خبر"(one news=onews) موافقم.هرکند معنی لغوی یک اخبار میشه Smile ولی بنظر خیلی بهتر از آنلاینه

2.به نظر من چون قوی و با انرژی شروع کردی و قرار یه سابت مخاطب پسند باشه از یک قالب حرفه ای خبری برای سایت استفاده کن.ورد پرس قالب های خیلی حرفه ای تر داره وقالبی که شما استفاده کردی یه قالب وبلاگیه که برای یه سایت حرفه ای خبری جالب نیست
اگه اصرار به ورد پرس نداری جوملا قالب های خیلی بیشتری داره میتونی با اونم کار کنی ولی به هر حال به قالب حرفه ای خیلی خیلی اهمیت بده وگرنه مخاطب هارو سریع از دست میدی

کمکی از دستم بر بیاد در خدمتم.
شاد و میلیاردر باشی 12_002

RE: افتتاح پرتال خبری - ffxman - 01-04-2013 03:11 AM

(01-04-2013 03:03 AM)ffxman نوشته شده توسط:  سلام دوست عزیز
برات از صمیم قلب آرزو موفقیت میکنم و امیدوارم به تموم اهدافی که برای سایت مشخص کردی برسی

1. پیرو نظر دوست عزیزمونNuruzzaad مبنی بر نام یک خبر که در نام دامین به صورت مخفف و کامل هست منم با نام"یک خبر"(one news=onews) موافقم.هرکند معنی لغوی یک اخبار میشه Smile ولی بنظر خیلی بهتر از آنلاینه

2.به نظر من چون قوی و با انرژی شروع کردی و قرار یه سابت مخاطب پسند باشه از یک قالب حرفه ای خبری برای سایت استفاده کن.ورد پرس قالب های خیلی حرفه ای تر داره وقالبی که شما استفاده کردی یه قالب وبلاگیه که برای یه سایت حرفه ای خبری جالب نیست
اگه اصرار به ورد پرس نداری جوملا قالب های خیلی بیشتری داره میتونی با اونم کار کنی ولی به هر حال به قالب حرفه ای خیلی خیلی اهمیت بده وگرنه مخاطب هارو سریع از دست میدی

برای نمونه
http://wp-iran.com/t/max-1/

RE: افتتاح پرتال خبری - arsho - 01-04-2013 08:31 AM

متشکرم از راهنمایی های جالب و مفیدتان
تغییرات جدید اعمال خواهد شد

موفق و شادباش

(01-04-2013 03:11 AM)ffxman نوشته شده توسط:  

برای نمونه
http://wp-iran.com/t/max-1/

قالب جالبی می باشد
تشکر از نظرات خوب و عالی

موفق و شادباش

RE: افتتاح پرتال خبری - arsho - 01-04-2013 06:26 PM

اخبار جدید و جالب آپلود شد و همچنین قالب پرتال خبری http://www.onews.ir تعویض شد.
لطفا نظرات خودتان را دبراه قالب جدید بیان نمایید.

موفق و شادباش

RE: افتتاح پرتال خبری - arsho - 01-05-2013 12:46 PM

اخبار جدید و جالب ورزشی و انتخابات آپلود شد.
لطفا نظرات خودتان را درباره قالب و محتوا و خبرهای موجود در پرتال خبری onews.ir را بیان نمایید.

موفق و شادباش

RE: افتتاح پرتال خبری - arsho - 01-08-2013 01:07 PM

اخبار جدید دانشگاخ آزاد اضافه شد
جدیدترین اخبار آپلود شد

موفق و شاد باش

RE: افتتاح پرتال خبری - mosafer bedar - 01-08-2013 01:21 PM

10_004سلام پرتال خبری شما قابل تحسین می باشد
مثل همیشه موفق باشید

RE: افتتاح پرتال خبری - arsho - 01-08-2013 01:41 PM

(01-08-2013 01:21 PM)mosafer bedar نوشته شده توسط:  10_004سلام پرتال خبری شما قابل تحسین می باشد
مثل همیشه موفق باشید

شما لطف دارید
تشکر از دلگرمی های شما عزیزان

موفق و شاد باش