سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
چه كسي حاضره ديدنش رو تغيير بدم!!! - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107)
+--- انجمن: یادگیری یک مهارت برای میلیاردر شدن (/forumdisplay.php?fid=39)
+--- موضوع: چه كسي حاضره ديدنش رو تغيير بدم!!! (/showthread.php?tid=5899)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6

RE: چه كسي حاضره ديدنش رو تغيير بدم!!! - jahanagahi - 12-12-2012 01:53 AM

عزیزان لطفا برای ادامه بحث به تایپیک زیر توجه فرمائید:
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=5903&pid=55424#pid55424

RE: چه كسي حاضره ديدنش رو تغيير بدم!!! - اقاي ايـــده - 12-12-2012 02:16 AM

ممنون از چند عزيزي كه در اين بحث شركت كردند تا حدودي با قدرت ذهن عزيزان اشنا شدم.

حال اولين موقعيت فرضي

يكي از اقوام شما بعد از يك عمر زندگي فوت ميكند و شما تنها فردي هستيد كه اين شخص دارد.موقع تقسيم ارث به شما ميگويند كه اين فرد يك انباري را در بيرون از شهر اجاره كرده و در اون وسايلي رو جمع اوري كرده است. و اين وسايل براي شما هست.

وقتي وارد ميشيد وسايلي كه اونجا ميبيند كلي لاستيك ماشين-درب و تخته شكسته و قديمي(ميز-صندلي) هست.

حال شما چيكاري براي كسب دارمد از اين چيزي كه داريد انجام ميدهيد.؟؟؟

RE: چه كسي حاضره ديدنش رو تغيير بدم!!! - 3ObHaN - 12-12-2012 02:38 AM

(12-12-2012 02:16 AM)sajad1441 نوشته شده توسط:  ممنون از چند عزيزي كه در اين بحث شركت كردند تا حدودي با قدرت ذهن عزيزان اشنا شدم.

حال اولين موقعيت فرضي

يكي از اقوام شما بعد از يك عمر زندگي فوت ميكند و شما تنها فردي هستيد كه اين شخص دارد.موقع تقسيم ارث به شما ميگويند كه اين فرد يك انباري را در بيرون از شهر اجاره كرده و در اون وسايلي رو جمع اوري كرده است. و اين وسايل براي شما هست.

وقتي وارد ميشيد وسايلي كه اونجا ميبيند كلي لاستيك ماشين-درب و تخته شكسته و قديمي(ميز-صندلي) هست.

حال شما چيكاري براي كسب دارمد از اين چيزي كه داريد انجام ميدهيد.؟؟؟

اول براورد قیمت میکنم .
بعد تقسیم بندی میکنم ، کالاهای ارزشمند ، کالاهای با درجه ارزش متوسط و کالاهای بدون ارزش .

اگر کالاهای ارزشمند واقعا ارزشمند بودن ( مثلا یک ماشین درب و داغون و قدیمی که با بازسازی به یک ماشین انتیک قدیمی تبدیل شه ) وقتم رو میزارم روی اون .
در اینصورت برای بازسازی یا اب کردن کالاهای ارزشمند ، گروه متوسط و بدون ارزش رو اب میکنم .

اگر اینجوری نشد ، باز هم تقسیم میکنم به کالاهای قابل تعمیر و کالاهای غیر قابل تعمیر .
کالاهای غیر قابل تعمیر رو میفروشم به خریدار مناسب دور میریزم ( اگر قطعه با ارزشی نداشته باشه ) و در مورد کالا های قابل تعمیر اگر سرمایه کافی داشته باشم ، تعمیر میکنم در غیر اینصورت با یک تعمیرکار شریک میشم تا همشون رو تعمیر کنه و در سود با من شریک شه .

RE: چه كسي حاضره ديدنش رو تغيير بدم!!! - اقاي ايـــده - 12-12-2012 02:44 AM

دوستان توجه داشته باشند از نظرات و فكر هاي افرادي كه نظر دادند استفاده نكنيدو اگر فكر و نظر شما همين بود.بايد راهكار ديگري پيدا كنيد.
به زودي اموزش پيدا كردن راهكارهاي متفاوت داده ميشود

موفق باشيد

RE: چه كسي حاضره ديدنش رو تغيير بدم!!! - jahanagahi - 12-12-2012 10:42 AM

کالاهای مورد استفاده خود را برای استفاده شخصی جمع کرده و مابقی را به سمسار می فروشم.
تنها راهی که بنظرم آمد.

RE: چه كسي حاضره ديدنش رو تغيير بدم!!! - P@RSA - 12-12-2012 12:19 PM

لوازم موجود رو از نظر نو و دست دوم جدا و به مزايده ميزارم.
در ضمن پول رهني كه بابت اون سوله داده شده رو هم ميگيرم.

RE: چه كسي حاضره ديدنش رو تغيير بدم!!! - بيلا بالا - 12-12-2012 12:44 PM

لوازما از نظر ميزان كارايي و تميزي جدا ميكنم

ضايعات فلزي،پلاستيكي و ... را تفكيك ميكنم
لوازم ارزش مند قابل بازسازي را تعمبر كرده و در بازارهاي روز بفروش ميرسونم
اينطوري سود مستقيم تو جيب خودم ميره

الان هم دارم همين كارا ميكنم
يه انبار لوازم خانگي را كه فكر ميكردم همش ضايعات باشه را دارم تفكيك ميكنم
70% شون سالمه

RE: چه كسي حاضره ديدنش رو تغيير بدم!!! - jahanagahi - 12-12-2012 12:47 PM

از همه عزیزانی که شرکت میکنند سپاسگزارم.

RE: چه كسي حاضره ديدنش رو تغيير بدم!!! - vahid61 - 12-12-2012 01:08 PM

فکر میکنم چرا این فرد برای نگهداری این وسایل انبار اجاره کرده و پول میداده...
سعی میکنم بررسی کنم وفکر پشت این کارشو بفهمم. اگه ایده خوبی باشه ادامش میدم در غیر این صورت ایده خودم رو اجرا میکنم و ازوسایل موجود استفاده میکنم

RE: چه كسي حاضره ديدنش رو تغيير بدم!!! - maxsoulfly - 12-12-2012 01:23 PM

ابتدا سعی می کنم با پرس و جو از دوستان متوفی بفهمم که برای چه این وسایل جمع آوری شده است. مسلما یک ایده یا هدفی پشت این کارشان بوده است.

اگر متوجه نشدم شروع می کنم به لیست گرفتن و آنها را دسته بندی می کنم. شروع می کنم به مشورت با دوستانی که دارم.

مثلا راجع به وسایل چوبی با دوستی که مبلمان تولید میکند. راجع به لاستیک ماشین با دوستی که در کار لاستک هستند.
سپس جمع بندی می کنم و تصمیم می گیرم.

ولی اگر بخواهم بدون مشورت و خودم شروع کنم:

لاستیک های کارکرده را جفت میکنم و به آپاراتی ها و لاستیک فروشی ها میفروشم. خوب می خرند. الان که قیمت رفته بالا بهتر هم می خرند.

وسایل چوبی قابل استفاده را جدا می کنم و رنگ پتینه می زنم. از این مدل هایی که قدیمی و زیر خاکی به نظر می رسد. کلی طرفدار هم دارد. به عنوان جنس هنری تک فروشی می کنم به مغازه ها و کافی شاپها و لوکس فروشی ها و...

فعلا همین به ذهنم رسید