مباحث ايجاد فروشگاه انجمن - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: مباحث ايجاد فروشگاه انجمن (/showthread.php?tid=5784) |
RE: مباحث ايجاد فروشگاه انجمن - اقاي ايـــده - 12-08-2012 09:43 PM (12-08-2012 09:35 PM)434343 نوشته شده توسط: اگه تعداد کالاهای سایت بالا بره به تناسب اون تعداد پشبیبانهای سایت هم بیشتر می شه، الان شما فروشگاه چاره رو نگاه کنید ببینید با همین قیمتهای متغیرچند هزار تا محصول داره عرضه می کنه، در مورد فروشگاههای رایگان ، به نظرم از نظر امکانات چندان هم دست و پا بسته نیستند، مگه فروشگاههای پولی چی دارند، فرقشون اینه که فقط پولی اند و گرنه خیلی از شرکتها همین سورسها رو برداشتند یه کم تغییر دادن و دارن به اسم خودشون می فروشن. خوب جناب يوسفي شما كه باني شروع اين مبحث بوديد و دوستان ديگر چرا اقدام نميكنيد با همين فروشگاه. مواردي كه لازم هست رو مشخص كنيد. افراد رو مشخص كنيد. و همينطور مواردي كه لازم هست براي شروع و به اميد كار رو شروع كنيد. RE: مباحث ايجاد فروشگاه انجمن - MohamadMJ - 12-09-2012 02:40 AM یه سری نظر از من 1. فروشگاه موقع استارت یه وردپرسم بسشه ( دوستان زیادی پیش میاد الان قول همکاری بدن فردا نگاه کنی ببینی فروشگاه مونده و 2 تا دوست با 4 تا محصول ) 2. فکر بزرگ برای طراحی ها میشه لقمه بزرگ. همین حدشم ریسکه. لقمه بزرگ من نوعی یک ماه بشینم کد بزنم بعد پشتم خالی بشه. خب در واقع مریضم ؟ 3. نمایندگان استان ها و دوستان دیگه اگر فکر فروش این مدلی کرده بودن حداقل به تاپیک سر زده بودن حرف یه نفر رو تایید کرده بودن 4. فروشگاهو نمیشه بست به انجمن چون سود و ضرر من نوعی به انجمن با 2 سال قدمت آقا کامیار هیچ ربطی نداره. فقط میشه مرتبطش کرد مثلا مخصوص بچه های انجمن میلیاردرها 5. اگر همه سرمایه بزارن برای ایجادش آخرش بحث پیش میاد. من شخصا حاظرم تنهایی همه ضررو بدم ولی با کسی شراکت این مدلی نکنم 6. اصلا بجث اصلی مشکلات دیگست که ما داریم اینجا برا مدل فروشگاه توی سر و مغزمون میزنیم. مشکل اینه : الف - فروش باید به صورت نقدی باشه. یعنی پرداخت پول و بعد تحویل جنس ب - یه فروشنده کم کاری کنه کل سایت به باد میره ( یه بد قولی، یه محصول بد، یه دیرکرد سفارش، یه بسته بندی بد، یه قیمت بالا، یه عدم رضایت مشتری و ... ) ج - مشتری دوتا محصول بخواد فروشنده یکیش من باشم فروشنده یکیش یکی دیگه از دوستان باید دو دفعه پول پست بده. و و و روی اینا بحث کنید. نه روی مدل طراحیش. ایناش جور بشه حالا تا طراحیش. اصلا طراحیش با خود من. خرجشم با خود من. یا هر دوست دیگه ای که هنرشو داشت. RE: مباحث ايجاد فروشگاه انجمن - اقاي ايـــده - 12-09-2012 02:59 AM خوب محمد جان فعلا خودتان به نكته اصلي اشاره كرديد بحث و گفتگو من الان با خودم بحث و گفتگو كنم كنم؟؟ يا با 4 نفر كه كلا شركت كردند؟؟ براي بحثي كه به بخش زيادي از كاربران مربوط ميشه حداقلش اينكه 50 نفر بيان پاي بحث گفتگو از 13500 نفر ولي دريغ دوست من و اين است پايان همكاري هاي ما ايراني ها RE: مباحث ايجاد فروشگاه انجمن - MohamadMJ - 12-09-2012 03:06 AM داش سجاد منم یه چی بگم خیلی از دوستان ایرانی به لقمه های آماده علاقه ی زیادی دارن. احتمال داره اگر مختص بچه های فروم باشه بعد از ایجاد و تعریف و تمجید بیان نزدیک تر پس نمیشه به امید کسی نشست الان توی همین تاپیک 4-5 تایی هستیم دایرم صحبت میکنیم. همین 4-5 نفر هم میتونن به نتایجی برسن و در صورت امکان استارت بزنن. RE: مباحث ايجاد فروشگاه انجمن - mir abbas - 12-09-2012 02:14 PM اقا محمد و اقا سجاد عزیز در این انجمن افرادی هستند که دستشون تو کار هست و دستشون روی یکسری اجناس بازه اگر مرد عملی باشه میتونه افراد را شناسایی بکنه و جدا از حیطه انجمن باهاشون کانکت بشه و کار زیادی بکنه من خودم شخصا با چند نفر از بچه های انجمن ارتباطاتی داشتم و بعضیهاش هم به نتایج خوبی هم رسیده. RE: مباحث ايجاد فروشگاه انجمن - اقاي ايـــده - 12-09-2012 04:24 PM خوب دوست عزيزم چيزي كه در بالا اشاره شد همين همكاري و هم فكري هست.الان شما ميدونيد چند نفر هستد. من نوعي يا افراد ديگر چطوري بايد بدونيم چه افرادي هستند چه كالايي وجود دارد ووووو بايد بيان پاي كار ديگه RE: مباحث ايجاد فروشگاه انجمن - toofan245 - 12-09-2012 04:41 PM بله این رو موافقم. این که شاید همه 13000 نفر انجمن کالایی برای فروش داشته باشن و علاقه مند هم باشن اما هیچکدوم اینجا اعلام آمادگی نکنن نشان از کار تیمی فوق العادست!!!! RE: مباحث ايجاد فروشگاه انجمن - MohamadMJ - 12-09-2012 08:38 PM به هرحال فکر میکنم اگر قراره اقدامی صورت بگیره. فعلا دوستانی که حاظرن نظراتشون رو برای مشکلاتی که عنوان کردم بدن ببینیم به کجا میرسیم. RE: مباحث ايجاد فروشگاه انجمن - مهدی گل محمدی - 12-09-2012 09:01 PM چی باید بگیم محمد جان؟؟؟؟؟؟ RE: مباحث ايجاد فروشگاه انجمن - MohamadMJ - 12-09-2012 09:28 PM (12-09-2012 09:01 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: چی باید بگیم محمد جان؟؟؟؟؟؟ (12-09-2012 02:40 AM)MohamadMJ نوشته شده توسط: یه سری نظر از من سلام داش مهدی یه سری مشکلات رو توضیح داده بودم. نظرتون در مورد چگونگی رفع این مشکلات رو میخواستم بدونم. چطوری میشه مشکلات رو حل کرد یا کمتر کرد |