ماشين اعضاي انجمن ميلياردرها - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: من اگر میلیاردر بشوم...! (/forumdisplay.php?fid=79) +--- موضوع: ماشين اعضاي انجمن ميلياردرها (/showthread.php?tid=571) |
RE: ماشين اعضاي انجمن ميلياردرها - مهدی گل محمدی - 09-05-2011 05:44 PM آقا سبحان آینده روشنی داری ها.بیا از همین جا مشاوره برای خرید ماشین رو شروع کن. تا ان شاالله 5 سال دیگه تو مغازت مشاوره بدی. RE: ماشين اعضاي انجمن ميلياردرها - 3ObHaN - 09-05-2011 06:09 PM اقا مهدی این ارزوی منه که روزی بتونم وارد کننده و البته مشاوره دهنده ی خودرو باشم ! من اگه 510 میلیارد تومن داشتم ، همین صبح کارم رو شروع میکرد و بعد یه مدت 10 میلیارد رو حداقل دو برابر میکردم ( هر خودرو 20% کل قیمت حداقل سود داره ) به نظر خودم ، داخل ایران تعدا افرادی که نیاز بازار خودرو رو میدونند ، اندازه انگشت های یک دسته و من هم یکی از اونها هستم . ماشین ، همیشه ضرره ! خیلی کم پیش میاد که ماشین بخری و سود کنی ! ولی اگه نیاز بازار رو بفهمی ، میتونی سودی از اینکار ببری ، بیشتر از سود بازار طلا . RE: ماشين اعضاي انجمن ميلياردرها - jahanagahi - 09-06-2011 12:32 AM سبحان جان اگر محل نمایشگاه باشد ماشینها را امانی خواهند آورد . وقتی بیشتر با کار آشنا شدی سالی یکی دو بار خودت برای وارد کردن خودرو خواهی رفت. البته در این نمایشگاهها خیلی از افراد هستند که کل قیمت خودرو و هزینه را بدهند تا شراکت 50 - 50 داشته باشند. این هم 10میلیاردی که لازم داشتی.البته بجای این 10میلیارد اگر همدیگر را دیدیم یک بستنی میوه ای برایم بخرید. ![]() قسم می خورم خیلی از شغلهای پردرآمد نیاز به سرمایه ندارد و فقط باید فوت و فن کار را بلد باشی. RE: ماشين اعضاي انجمن ميلياردرها - 3ObHaN - 09-06-2011 01:42 AM (09-06-2011 12:32 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: سبحان جان اگر محل نمایشگاه باشد ماشینها را امانی خواهند آورد . تصحیح : اگه 10 میلیارد داشتم اقا هوشنگ ، حتما ، بستنی میوه ای مهمون من ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اره این ها که درسته ، الان الفارامئو داره پیش فروش میکنه ، یا حتی ایران خودرو و سایپا مگه پیش فروش نمیکردن ؟ تیبا و رانا رو ، حتی 111 و نیسان گازوئیلی رو . 10 درصد قیمت خودرو رو اگه بگیریم ، میتونیم راحت کارمون رو انجام بدیم . اما چیزی که من میگم ، کمی کار رو سخت تر منکنه ، چون باید نمایندگی از کشور خارجی بگیریم که خـیـــلی سخته . RE: ماشين اعضاي انجمن ميلياردرها - marchmaria - 10-23-2011 09:21 PM ![]() ![]() RE: ماشين اعضاي انجمن ميلياردرها - jahanagahi - 10-24-2011 12:03 AM (10-23-2011 09:21 PM)marchmaria نوشته شده توسط: خیلی زیباست ولی من متوجه نشدم اسم این خودرو چیست؟ RE: ماشين اعضاي انجمن ميلياردرها - 3ObHaN - 10-24-2011 09:32 PM سلام فورد ماستانگ هست اقا هوشنگ از نظر فرهنگ رانندگي هم 5 ستاره رو پاس كرده RE: ماشين اعضاي انجمن ميلياردرها - مهدی گل محمدی - 10-24-2011 09:40 PM شرکت فورد برای هر کدام از مدل های این ماشین یه سایت زده تا هر مدلو تو سایت خودش پیش فروش کنه. RE: ماشين اعضاي انجمن ميلياردرها - 3ObHaN - 10-24-2011 11:33 PM دوستان امروز تونستم بالاخر خودم به شخصه پشت پورشه پانامرا بشينم و اين هيولاي 340 ميليوني رو تست كنم . ( 230 تا باهاش رفتم جاده تموم شد ) RE: ماشين اعضاي انجمن ميلياردرها - مهدی گل محمدی - 10-24-2011 11:55 PM تو تهران که دیگه این ماشین خز شده. انقدر که دیدم از چشم افتاده. ولی خیلی ماشین پر قدرتیه |