سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
خاطره ای از زیان مالیم در جوانی و چند تجربه - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: خاطره ای از زیان مالیم در جوانی و چند تجربه (/showthread.php?tid=5685)

صفحه ها: 1 2 3

RE: خاطره ای از زیان مالیم در جوانی و چند تجربه - اميرعلي - 02-02-2013 04:18 PM

سلام

خيلي تاپيك جالبيه

ممنون از همه دوستان

RE: خاطره ای از زیان مالیم در جوانی و چند تجربه - Mrs.Seyedi - 02-04-2013 07:21 PM

خوب هیچ تاپیکی از آقای نامی را نمی توان بدون خواندن رد کرد و باید بگویم من و همسرم نیز با چنین مشکلی حدود دو سال دست و پنجه نرم کردیم و حالا داریم از اول استارت می زنیم، " یک شب همسرم به خانه آمد و گفت خدا بهمون رو کرده یک نفر پیدا شده و 5 تا لپ تاب 1.500 که جمعاً می شد 7500 رو معامله کرد گفتم نقد گفت نه بابا 3/2 نقد مابقی طی چکه 20 روزه، من احساس نگرانی کردم و به همسرم هشدار دادم ، اونم گفت حتی اگر چک پاس نشود باز هم من ضرر زیادی نمی کنم نگران نباش ولی رفت و اعتبار فرد را در بازار سنجید و متوجه شد که فرد در کار تزئینات ساختمان در بهترین نقطه ی شهر و تعداد زیادی کارمند دارد، به شخص گفته بود چرا اینهمه لب تاب می خری اون هم گفته بود چون من یکم روش می کشم و به اطرافیانم می فروشم، حدود دو هفته بعد اومد گفت همه ی اون قبلیا رو فروختم چون راضی بودن 10 تا دیگه هم می خوام و همه ش رو با همون چک قبلی تسویه می کنم همسرم یک سفته و یک چک هم بابت آن خرید گرفت و البته مبلغ 2 میلیون هم آنجا نقدی داده بود، دیگه حتماً بقیه ش رو میشه حدس زد .......

دز سررسید چک همسرم حالش خوب نبود چون پاس نشده بود که تصادف بدی میکنه خدا رو شکر خودش سالم بود که برای من نعمت بزرگی بود ولی خوب 4 میلیون هم در ماشین ضرر کردیم ، خلاصه به غیر از اینها آن سال بیچارگیهای مالی بیشتری هم بر ما وارد آمد ولی من دائم خدا رو به خاطر اینکه خانوادم سالم و سر حال بودند شکر میکردم چون ضرر مالی رو میشه جبران کرد ولی ضرر جانی را هرگز.

به خاطر پر حزفیهایم من را ببخشید.گفتم شاید دوستان نیز درس بگیرند.

RE: خاطره ای از زیان مالیم در جوانی و چند تجربه - حامد - 04-22-2013 12:35 AM

بزرگ و بزرگتر بیندیشید و اهداف بسیار بسیار بسیار بزرگی داشته باشید ولی بدانیم که یکی از راههای اصولی رسیدن به هر هدفی ،برداشتن قدمهای اصولی در آن مسیر میباشد.
و این درست نقطه مقابل تنبلی میباشد ،کسانی که زیربنای فکرو حرکتشان تنبلی می باشد به سمت جاه طلبی و کارهای بی زحمت ،بی برنامه ، بی فکر روی می اورند و حتی بدشان نمی اید که میلیاردها پول یک شبه دستشان برسد.عجب عجب عجب !
هرگز نخواهند رسید ،کافی هست به موفق ترین ادمهایی که اینگونه فکر کرده و کمی رشد کرده اند و به اصطلاح ادم حسابی شده اند نگاهی عمیق بیندازیم کارخانه داران ورشکسته ،تاجران مال باخته و غیره ،عزیزان زیاد به حرفهای کسانی که سعی می کنند با افکار انحرافیشان شما را از سعی و تفکر دور کنند ،نگاه نکنید که ادای موفق ها را در می اورند، باور کنیم که اینان از درون ورشکسته اند که یا میدانند یا خواهند فهمید.

بگذارید همه گرگهای روزگار نزد شما بیایند با هر ترفند و فریبی !

شما اصول خود را حفظ کنید در آن صورت هر حیله ای ابتر خواهد ماند.