جلسه دوم آنلاین : آموزش کسب درآمد از اینترنت - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30) +--- موضوع: جلسه دوم آنلاین : آموزش کسب درآمد از اینترنت (/showthread.php?tid=558) |
RE: جلسه دوم آنلاین : آموزش کسب درآمد از اینترنت - ndm1368 - 08-12-2011 10:53 PM راستی اون سایت پیامکی که بچه ها توی این انجمن تبلیغش میکردن و همه در جریان هستید ف/ی/ل/ت/ر شده RE: جلسه دوم آنلاین : آموزش کسب درآمد از اینترنت - mosafer bedar - 08-12-2011 10:54 PM سلام دوستان در رابطه با گوگل ادسنس چقدر موافق هستید اگر دوستان راغب می باشند وارد بحث شوند RE: جلسه دوم آنلاین : آموزش کسب درآمد از اینترنت - مهدی گل محمدی - 08-12-2011 10:55 PM (08-12-2011 10:48 PM)ndm1368 نوشته شده توسط: بله من یکی از دوستانم در زمینه کتاب کار میکنه و یه سایت در این زمینه طراحی کرده که با انتشارات مختلف کار میکنن و برای رقابت با دیگر سایت ها برای خرید کتاب ها تخفیف میده که اگه بخوای از سایت خود انتشاراتش بخری قیمتش همون قیمت پشت جلدش و اگه هم بری از خود انتشاراتشم بخری باید هم وقت بزاری و هم یه هزینه ای انجام بدی و کتاب به قیمت پشت جلدش بخری و با اینکه تازه کارشون شروع کردن از کارش راضی هستش و درامدش فعلا بد نیستش منهم بدنبال این مبحث هستم و می توانم کتابهایی با تخفیف 30 در صد برای خودم بیاورم فقط الان مشکل طراحی سایت است. RE: جلسه دوم آنلاین : آموزش کسب درآمد از اینترنت - کامیار کاظمی - 08-12-2011 10:56 PM (08-12-2011 10:47 PM)ziba نوشته شده توسط: اما من داشتن یک فروشگاه اینترنتی فروش عطر (چون بهش خیلی علاقه دارم) یا حتی تی شرت را جز آرزوهام هست.اصلا من که دختر هستم میتوانم و به نظر شما باید چه بکنم؟ زیبا خانم من یک پیشنهاد درباره فروشگاه به شما میدهم.مشکل فروشگاه های آنلاین امروزه خرازی بودن آنها و گیج کردن مشتری در انواع کالاها با یک طراحی شلوغ است. شما اگر یک محصول را (مثلا کتانی اسپرت) را در سایت خود قرار داده و طراحی سبک و زیبا (زیبایی در سادگی هست) قرار دهید و تبلیغات هدفمند هم داشته باشید بسیار بسیار موفق خواهید شد. RE: جلسه دوم آنلاین : آموزش کسب درآمد از اینترنت - مهدی گل محمدی - 08-12-2011 10:56 PM راسی آقا کامیار برای بعضی از کلاس ها که در رابطه با اهداف انجمن است.شما میتوانید تخفیف بگیرید تا ما بصورت گروهی در این کلاس ها ثبت نام کنیم RE: جلسه دوم آنلاین : آموزش کسب درآمد از اینترنت - کامیار کاظمی - 08-12-2011 10:58 PM (08-12-2011 10:55 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط:(08-12-2011 10:48 PM)ndm1368 نوشته شده توسط: بله من یکی از دوستانم در زمینه کتاب کار میکنه و یه سایت در این زمینه طراحی کرده که با انتشارات مختلف کار میکنن و برای رقابت با دیگر سایت ها برای خرید کتاب ها تخفیف میده که اگه بخوای از سایت خود انتشاراتش بخری قیمتش همون قیمت پشت جلدش و اگه هم بری از خود انتشاراتشم بخری باید هم وقت بزاری و هم یه هزینه ای انجام بدی و کتاب به قیمت پشت جلدش بخری و با اینکه تازه کارشون شروع کردن از کارش راضی هستش و درامدش فعلا بد نیستش چه مشکلی؟ من اکنون در حال طراحی یک سایت فروش کتاب برای دو انتشارات هستم. http://pol-khalagh.com/ RE: جلسه دوم آنلاین : آموزش کسب درآمد از اینترنت - کامیار کاظمی - 08-12-2011 10:59 PM (08-12-2011 10:56 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط: راسی آقا کامیار برای بعضی از کلاس ها که در رابطه با اهداف انجمن است.شما میتوانید تخفیف بگیرید تا ما بصورت گروهی در این کلاس ها ثبت نام کنیم بله.صد در صد!حتی درصدی برای صندوق می توان دریافت کرد یا تبلیغات انجمن را در بنر و محصولات آنها رار داد. RE: جلسه دوم آنلاین : آموزش کسب درآمد از اینترنت - کامیار کاظمی - 08-12-2011 11:00 PM (08-12-2011 10:54 PM)melika330 نوشته شده توسط: سلام دوستان در رابطه با گوگل ادسنس چقدر موافق هستید اگر دوستان راغب می باشند وارد بحث شوند سلام.شما تاکنون دراموی کسب کرده اید؟گویا در خارج ایران امکان دارد و ایران کمی مشکل است! RE: جلسه دوم آنلاین : آموزش کسب درآمد از اینترنت - مهدی گل محمدی - 08-12-2011 11:01 PM مشکل من همین طراحی است.چون برای این کار رقبای زیادی هست باید یک طراحی زیبا و شیک باشد. RE: جلسه دوم آنلاین : آموزش کسب درآمد از اینترنت - کامیار کاظمی - 08-12-2011 11:03 PM (08-12-2011 11:01 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط: مشکل من همین طراحی است.چون برای این کار رقبای زیادی هست باید یک طراحی زیبا و شیک باشد.من در طراحی و حتی رابطه با ناشران مشکلی ندارم.اما فرصتی برای بازاریابی و تبلیغات ندارم. |