سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
راهکاری جهت تولید ایده های درآمدزا - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2)
+---- انجمن: کسب و کار در ایران (/forumdisplay.php?fid=55)
+---- موضوع: راهکاری جهت تولید ایده های درآمدزا (/showthread.php?tid=510)

صفحه ها: 1 2 3 4 5

RE: راهکاری جهت تولید ایده های درآمدزا - jahanagahi - 10-26-2011 06:58 PM

واقعا آفرین به این ایده های زیبایت. چند تا ویزیتور ماهر لازم داره در شهرستانها فعالیت کنند.و به شهرکهای صنعتی مراجعه کنند.

RE: راهکاری جهت تولید ایده های درآمدزا - YashaR1989 - 10-26-2011 08:08 PM

(10-26-2011 06:35 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط:  منم با نظرات شما عزیزان موافقم.ولی بحث اجرا کردن هر ایده برمیگردد به قدرت مالی شخصی که قرار است ایده را اجرا کند.

الان من و دوستم قصد ایجاد یک فروشگاه هدایای تبلیغاتی رو داریم ولی هیچگونه پولی در دست نداریم که حتی یه مغازه اجرا کنیم ولی می دونیم که طرحمون درآمد زا هستش.

البته ناگفته نمونه تموم بانکهارو هم رفتیم برای وام ولی هیچکدوم الان وام نمی دن.صندوق مهر امام رضا هم وام کارآفرینی میده ولی به اونایی که کارت پایان خدمت دارن.
ثامن الائمه هم وام بدون سپرده میده ولی با سود 27 درصد. این یعنی اینکه نمیخوان مردم پیشرفت کنن.

البته امروز یه نامه نوشتیم و بردیم رسوندیم به دست وزیر محترم کار و تعاون و رفاه اجتماعی.که قرار شد تا 2 هفته ی دیگه جوابش رو بدن.اگر هم جوابی ندن مستقیم میریم دفتر ریاست جمهوری.

ما تموم تلاشمون رو میکنیم تا بالاخره از یکجا پشتیبانی بشیم و بتونیم سرمایه اولیه کارمون رو جور کنیم.
سلام
در مورد این وام کارآفرینی مهر امام رضا یه توضیح میدی
سابقه کاری هم میخواد؟

RE: راهکاری جهت تولید ایده های درآمدزا - mjdehghani - 10-26-2011 11:50 PM

نه مدرک می خواد . دو نوع داره یکی اشتغال زایی یک خوداشتغالی . اولی س قفش باید بره تو کمیسیون . دومی تا 5 میلیون . برا کسایی که کارگاهی می خوان دایر کنن خوبه.

RE: راهکاری جهت تولید ایده های درآمدزا - ناصر صادقی - 11-02-2011 01:11 AM

عرقیات گیاهی که جای واقعی خودشو تو مخصوصا عرقیات گیاهی شهر کاشان پیاده سازی این ایده در شهر تهران خوب جواب میده ولی با توجه به قیمت بالای اجاره مغازه ها در تهران راه اندازی یه همچین فروشگاهی یه مقدار مشکله و در کل شدنیه

RE: راهکاری جهت تولید ایده های درآمدزا - emadkalan - 01-30-2012 02:35 PM

سلام منم یه میلاردرم از یزد تمایل به همکاری با هرکه یه کار خوب سراغ داره دارم

RE: راهکاری جهت تولید ایده های درآمدزا - mteam - 02-09-2012 02:23 PM

می خوام یه پیشنهاد بدم بیائید با یک مبلغ نا چیز یک دفتر تبلیغاتی بزنیم کا رهای چاپی و کارهای تبلیغاتی انجام بدیم من در پیک برتر کار میکنم وتجربه خوبی در این زمینه دارم میخوام برای خودم کارکنم و میدانم این کار پول خوبی داره فقط اینکه باید چند نفر باشی مطمئنن سود خوبی داره اگر کسی میاد بگه.

RE: راهکاری جهت تولید ایده های درآمدزا - فرهاد قربانی - 03-29-2012 03:11 PM

سلام.دوست خوبم.می تونیم در زمینه عرقیات با هم فعالیتی داشته باشیم.من تو کار پخش لوازم یدکی هستم.یه مقدار تو کار مواد غذایی هم بودم.امکانات پخش رو هم دارم.ویزتور و ماشین وانبار دارم.در ضمن اگه بخواین تو کار چای خشک ایرانی هم فعالیت بکننین میتونیم همکاری داشته باشیم.مرسی

RE: راهکاری جهت تولید ایده های درآمدزا - mostef - 08-06-2012 11:14 AM

سلام
من از آبادانم منم پایه
ما اینجا خرما زیاد داریم متنوع و ارزون اگه کسی ایده ای داره یاعلی

RE: راهکاری جهت تولید ایده های درآمدزا - matarodi - 08-06-2012 12:28 PM

با سلام
من در مشهد چه کمکی می توتنم بکنم؟
یکی دست ما رو هم بگیره......
من در به در دنبال یه کاریم که انجام بدم ..

RE: راهکاری جهت تولید ایده های درآمدزا - ebizare - 08-12-2012 07:52 PM

واسه بازاریابی انار نظری دارید؟
ما خودمون باغ انار داریم، دوست و آشنا هم زیاد دارم که باغ انار داشته باشن، امسال می خوام خودم شروع به خرید و فروششون کنم ولی با بازار آشنا نیستم مثلا فروش به میادین یا کارخانه هاو... اگه راهنمایی کنید ممنون میشم