سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
ایده بدون سرمایه -بسته بندی 2عددی قند - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48)
+---- انجمن: ایده ها (/forumdisplay.php?fid=57)
+---- موضوع: ایده بدون سرمایه -بسته بندی 2عددی قند (/showthread.php?tid=4405)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6

RE: ایده بدون سرمایه -بسته بندی 2عددی قند - اقاي ايـــده - 09-26-2012 11:05 AM

پيدا كردن بازار محلي مفيد هست.
بخصوص اگر بتوني با يك عمده فروش اشنا بشي و محصولات خودت رو جايگزين نمونه هاي ديگه در شهر خودت بكنيد
بيشتر امكان موفقيت هست

RE: ایده بدون سرمایه -بسته بندی 2عددی قند - MohamadMJ - 09-26-2012 11:06 AM

من توی چایخونه اصولا رفت و آمد زیاد دارم و میشناسمشون.
با چند نفرشون صحبت کردم در مورد این قند ها.
چندتا نظر داشتن
1. کسی این قندها رو نمیخوره ( نمونش خود من )
2. وقتی میتونم یه قندون بزارم وسط چرا این کارارو بکنم ؟
3. کسی که قراره قند جعبه شده جلوی کسی بگیره خب چه کاریه همون قند رو جلوشون میگیری
4. قندو که نمیخوان ببرن خونشون که اینطوری بسته بندی کنم میخوان یه دقیقه بردارن بخورن
5. و جالبترین نظر یکیشون : مجانی هم قندامو اینطوری بسته بندی کنی برام قبول نمیکنم Big Grin

RE: ایده بدون سرمایه -بسته بندی 2عددی قند - قادر سلمانی - 09-26-2012 11:37 AM

من در چند تا از روزنامه فروشی ها که چای میفروشن دیدم که دو حبه قند رو توی یک نایلون کوچیک بسته بندی شده با چای میدن تا که زیاد قند هدر نره.
در ثانی به قول آقای قربانی این کار رو با قطار های مسافربری هم میشه صحبت کرد.
یکیش هم به عنوان مثال اتوبوس های مسافربری.
تالارهای جشن و عروسی هم همچنین،باید دنبال مکان هایی رفت که میخوان هزینه هاشون هم بهینه باشه و باکلاس و یه نوع تغییری داشته باشن برای جذب مشتری.

RE: ایده بدون سرمایه -بسته بندی 2عددی قند - اقاي ايـــده - 09-26-2012 12:04 PM

(09-26-2012 11:06 AM)MohamadMJ نوشته شده توسط:  من توی چایخونه اصولا رفت و آمد زیاد دارم و میشناسمشون.
با چند نفرشون صحبت کردم در مورد این قند ها.
چندتا نظر داشتن
1. کسی این قندها رو نمیخوره ( نمونش خود من )
2. وقتی میتونم یه قندون بزارم وسط چرا این کارارو بکنم ؟
3. کسی که قراره قند جعبه شده جلوی کسی بگیره خب چه کاریه همون قند رو جلوشون میگیری
4. قندو که نمیخوان ببرن خونشون که اینطوری بسته بندی کنم میخوان یه دقیقه بردارن بخورن
5. و جالبترین نظر یکیشون : مجانی هم قندامو اینطوری بسته بندی کنی برام قبول نمیکنم Big Grin

بيشتر بايد در مجالس ها استفاده كرد. و اتوبوس-هواپيما ها هم استفاده دارند.
درم مورد قهوه خانه ها-چاي خانه و و اينطور جاها بيشتر مدل قنداني رو دوست دارند.
ولي بايد بگم كه بعضي ادمها با يك چايي بيش از 2 تا قند رو ميخورند.
پس بايد امتحان كرد ديد كدوم روش بهتر با صرفه تر هست5_004

RE: ایده بدون سرمایه -بسته بندی 2عددی قند - بهنام ذوالفقارزاده - 09-26-2012 12:22 PM

اصلا از نظر بهداشتی هم بهتره.میدونین چرا؟آخه دیگه همه دستشونو نمیکنن تو قندون.البته واسه جاهای عمومی عرض میکنماآ.
مثلا تو این سوهان فروشیای قم هست که اتوبوسا می ایستند، خودم دیدم که طرف یه قندون گذاشته و همه دست میکنن و از اون قندا بر میدارن.به نظر میاد اینجور جاها استقبال خوبی هم بشه.
چون دیگه قتد تو دست آدم کثیف نمیشه و مثل بعضی وقتا عرق نمیکنه

RE: ایده بدون سرمایه -بسته بندی 2عددی قند - amiryazdani138 - 09-26-2012 01:23 PM

این کاغذهایی که باید تهیه کنیم رو دقیقا باید از کجا تهیه کنیم؟اسم کاغذها چیه؟
با توجه به عکس ها و توضیحاتی که آقا مهدی دادند آیا بدون ثبت شرکت و برند سازی از کار ما استقبال میشه؟

RE: ایده بدون سرمایه -بسته بندی 2عددی قند - قادر سلمانی - 09-26-2012 03:57 PM

آیا میشه هر بسته بندی دو حبه قند رو 50 تومن فروخت؟ که در این صورت هر کیلو قند نزدیک به 200جفته، یعنی هر کیلو دو حبه قند بسته بندی شده میشه 10000 تومن..Huh

RE: ایده بدون سرمایه -بسته بندی 2عددی قند - jahanagahi - 09-26-2012 04:16 PM

واقعا مجددا ایمان آوردم که ایده ای که به ذهن ما می رسد در کائینات پخش می شود.من حدود یک میلیون کاغذ سفارش دادم و با آرم قطار سیمرغ به آنها فروختم.کاغذ سفید بود و برای رنگی من فقط ایده اش را داشتم که مهدی جان نمونه رنگی آنرا هم نشان داد.من ایمان دارم این حرکت سودآور است.فعلا افراد زیادی این حرکت را انجام نمی دهند.از سرمایه کم شروع کنید و بازاریابی نمائید.

RE: ایده بدون سرمایه -بسته بندی 2عددی قند - سعید یوسفی - 09-26-2012 04:18 PM

الان قند عمده کیلویی چنده؟ کسی خبر نداره؟

RE: ایده بدون سرمایه -بسته بندی 2عددی قند - jahanagahi - 09-26-2012 04:33 PM

آقا سعید جان شما که استادید.شما چرا؟
قیمت را خودت از عمده فروشهای محل سکونت خود سئوال کنید و با احتساب دو حبه برای یک بسته قیمتش را به دست آورید و با کسر هزینه ها 30 تا 40 درصد سود روی آن بکشید.