استثنایی ترین فرصت سرمایه گذاری... یک شانس .... - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: استثنایی ترین فرصت سرمایه گذاری... یک شانس .... (/showthread.php?tid=4314) |
RE: استثنایی ترین فرصت سرمایه گذاری... یک شانس .... - حامد - 09-17-2012 07:08 PM منم تیبریک میگم محمد جان. ایشاله همیشه موفق باشید. محمد جان یعنی حتی اجاره ماهیانه یا سالیانه هم نمیخواد؟ ولی این طرح برای مشهدیها خیلی خوبه. RE: استثنایی ترین فرصت سرمایه گذاری... یک شانس .... - m_grate29 - 09-17-2012 08:41 PM (09-17-2012 07:08 PM)حامد نوشته شده توسط: منم تیبریک میگم محمد جان. ممنون نه اجاره هم نمیخواد RE: استثنایی ترین فرصت سرمایه گذاری... یک شانس .... - jahanagahi - 09-17-2012 09:06 PM شرایط : 1.نحوه ی اجاره ی مغازه ها : بدون پول پیش و اجاره ماهیانه بدون هیچ هزینه ایی و حتی تبلیغات در سرتا سر مشهد بر عهده ی ما هست 2.طبق قرار داد قرار داد بلند مدت هم بسته میشود حداقل 1 سال و حداکثر 5 سال 3.طبق قرار داد ما در سود شریک هستیم و سود در مداکره مشخص میشود ومعمولا بین 60-40 50-50 هست زیباترین ایده ای است که تا کنون دیده ام: شراکت برنده برنده طرفین برنده قرارداد هستند. RE: استثنایی ترین فرصت سرمایه گذاری... یک شانس .... - r_ghn - 09-17-2012 09:21 PM سلام تبریک می گم ، کار بسیار تحسین برانگیزی هست اجرتون با خدا باید برند محصولات فروشی حتما خارجی باشه؟ مثلا نمیشه تواما از محصولات ایرانی خوب و خارجی استفاده کرد؟! من برای کفش خوب تبریز و پوشاک ترکیه ای اصل آشنا زیاد دارم، برای این امر خیر اگه کمکی از دستم بربیاد در خدمتم RE: استثنایی ترین فرصت سرمایه گذاری... یک شانس .... - jahanagahi - 09-17-2012 09:27 PM گروه مشهدی ها ی عضو انجمن می توانند با هماهنگی یکی از غرفه ها را مشارکتی برای خود در نظر بگیرند. من از نظر کمک فکری در خدمتم. RE: استثنایی ترین فرصت سرمایه گذاری... یک شانس .... - ehsan_info - 09-17-2012 10:21 PM ایده خوبی ولی حیف از لحاظ مسافت خیلی دور برای من 1200کیلومتر!!وگرنه من 3 تا غرفه میگرفتم 1 برای محصولات خشکباری 2پوشاک بچه گانه 6 تا 14 سال 3یه مغازه الکترونیکی (موبایل و تبلت) RE: استثنایی ترین فرصت سرمایه گذاری... یک شانس .... - m_grate29 - 09-17-2012 10:38 PM میتونید بگیرید کارمند بزارید براش RE: استثنایی ترین فرصت سرمایه گذاری... یک شانس .... - ahmad rezaee - 09-18-2012 12:50 AM خوب فکر کنم من اولین مشهدی باشم که می خوام اعلام آمادگی کنم . البته دقیقاً مکان رو میدونم کجاست ( روبروی پیتزا کندز - بالاتر از پروما ) اما اگر بشه فردا یکسر بازدید از محل انجام میدم . در این منطقه به علت ساخت مراکز خرید تجاری متعدد و همچنین سابقه بسیار عالی مرکز خرید پروما و کیان سنتر امید به شروع سریع آن محتمل است . با این حال اگر قرارداد حداقل 2 ساله باشد .سوددهی در سال دوم اتفاق می افتد تا مشتری جلب شود . با اینحال من می توانم در زمینه کفش و لباس جین فعالیت کنم . البته چون تخصص من در تبلیغات محیطی است می تونم تو اجرای تابلو های شهری و همچنین تابلو های داخلی پاساژ هم کمک حال شما باشم که در ابتدای تایپک نیز عنوان کرده ام . با اینحال جناب آقای مهندس چگونگی و زمان عقد قرارداد را بفرمایند تا در خدمت باشیم . یک نکته اینکه موسسه خیریه گلستان علی از مراکز معروف خیریه در مشهد است که بنده افتخار همکاری و اجرای تبلیغات برای این مرکز را داشته ام . RE: استثنایی ترین فرصت سرمایه گذاری... یک شانس .... - مهدی 1 - 09-18-2012 07:47 AM دوستان محترم مشهدی که می رن برای بازدید اگه زحمت بکشن از نمای بیرون و داخل هم چند تا عکس بزارن ممنون می شیم RE: استثنایی ترین فرصت سرمایه گذاری... یک شانس .... - yu3f - 11-06-2012 10:39 AM کسی بازدید نرفت؟ عکسی نزاشتید بالاخره. مهلتش تموم شده؟ همشون اجاره رفت؟ |