من هم شروع کردم - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125) +--- موضوع: من هم شروع کردم (/showthread.php?tid=4283) |
RE: من هم شروع کردم - jahanagahi - 09-16-2012 11:58 PM مبارک است انشالله.به امید موفقیت هر چه بیشتر و کسب درآمد عالی.وقتی شروع بکار این عزیزان را می بینم سر شوق می آیم و حس میکنم روزبروز جوانتر می شوم. من هم شروع کردم - kiarash64 - 01-29-2013 05:34 PM سلام به دوستان عزیز انجمن. خیلی خیلی دلم براتون تنگ شده بود بعد از این مدتی که نبودم. افتخار آشنایی با دوستانی از جمله آقایان کامیار و محمدرضا و مهدی و چند تا دیگه از دوستان رو از نزدیک پیدا کردم قبلا. منم بالاخره تونستم یه کارایی بکنم . تونستم سرمایه ای رو که داشتم برا خرید آپارتمان بزارم و خدارو شکر تقریبا الان آماده شده ولی از اونجایی که یه مقدار بدهی دارم باید بفروشمش ولی خوب در کل سرمایه گذاری خوبی بود در عرض 2.5 ماه رشد بدی نداشته. RE: من هم شروع کردم - ast0300 - 02-01-2013 09:35 PM سلام دوست من نیاز به مقداری از این کرم ها دارم.جایی سراغ دارید بشه تهیه کرد ؟ در مقدار کم میخوام.برا 2 تن کود دامی چه مقدار از این کرم باید بگیرم ؟ اگه خودتم داری یه قیمت بده شاید مشتریت شدیم RE: من هم شروع کردم - afra49 - 02-05-2013 10:04 AM سلام من از دیروز کار فروش کودهای ارگانیک برای مصارف خانگی (گل و گیاهان آپارتمانی و باغچه) رو شروع کردم. به خدا توکل می کنم و با تلاش به پیش می روم. RE: من هم شروع کردم - afra49 - 02-11-2013 03:37 PM سلام به همه دوستان من تا دیروز تونستم صد تا از کودهای مایع رو بفروشم و با چند نفر برای توزبع کود صحبت کردم. خدا با من است و مرا دوست دارد. RE: من هم شروع کردم - iran - 02-11-2013 05:01 PM همه عزیزان انشاالله که موفق باشید. RE: من هم شروع کردم - afra49 - 02-12-2013 12:39 AM سلام امروز تونستم 20 عدد دیگه بفروشم. شکر نعمت، نعمتت افزون کند! RE: من هم شروع کردم - afra49 - 02-17-2013 12:51 PM سلام یه خبر خوب دیروز تونستم با مسئول فروش یه بازار گل صحبت کنم و قرار شد که فروش کودهای ما رو شروع کنه. برای شروع هم 240 عدد بطری از ما خرید. همینطور بیست بطری دیگه هم فروختم برای پیمودن یک راه هزار فرسنگی باید قدم اول را برداشت! سلام یه خبر خوب دیروز تونستم با مسئول فروش یه بازار گل صحبت کنم و قرار شد که فروش کودهای ما رو شروع کنه. برای شروع هم 240 عدد بطری از ما خرید. همینطور بیست بطری دیگه هم فروختم برای پیمودن یک راه هزار فرسنگی باید قدم اول را برداشت! RE: من هم شروع کردم - mohajer.my - 02-17-2013 01:40 PM موفق و موید باشی دوست من به نظر من فعلاً تولیدی مانتو رو عقب بنداز من نظرم اینه که در کنار تولید ورمی کمپوست ،محصولات ارگانیک تولید کنی الان هم فصلش داره شروع میشه یک تیکه زمین واسه کشت سبزیجات خوراکی تهیه کن و تولید سبزیجات ارگانیک کن جهاد کشاورزی هم مجوز پخش محصولات ارگانیک رو بهت میده کرمانشاه فروش محصولات ارگانیک خوب جواب داده شما هم یک براورد بکنید ببینید چطوره.انشاالا که موفق و موید باشی یا حق RE: من هم شروع کردم - mehdi098 - 02-17-2013 03:30 PM سلام من يه زمين دارم كه تقريبا 1500 متر هست كه زمين كشاورزي هست من ميخوام اگه بشه يه مركز پرورش كرم راه اندازي كنم آيا به نظر شما ميشه تو آذربايجان شرقي كه منطقه سردسير هست اينكار رو كرد و چقدر سرمايه ميخواد |