امروز برای حرکت به سوی هدفت چه قدمی برداشتی؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: امروز برای حرکت به سوی هدفت چه قدمی برداشتی؟ (/showthread.php?tid=3767) |
RE: امروز برای حرکت به سوی هدفت چه قدمی برداشتی؟ - nami - 10-09-2012 12:35 PM (08-03-2012 12:45 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: متاسفانه من مدتیه از اهدافم دور شدم با سلام و سپاس اتفاقا امروز میخواستم از دوستان انجمن پیگیرتان باشم چون مدتی بود که دایم غیبتتان به مدیر مدرسه گزارش میشد.با خودم میگفتم که کاش دوستان موفق بشن و لو دیگه به انجمن یه سری هم نزنن.و اما شما! دستهایم را محکم روی شانه هایتان میگذارم و به شدت تکانتان میدهم و اگر سیلی یک دوست و برادر را پذیرا باشید دریغ نمی کنم.برخیز مرد!دفعه دیگه اومدی میخام با انرژی تر،شاداب تر و با برنامه تر ببینمت.مشکلات خیلی خیلی کوچکتر از قدرت و توان شما هستن.من به شما به دیده سلطان صنعت چاپ اینده ایران می نگرم. RE: امروز برای حرکت به سوی هدفت چه قدمی برداشتی؟ - مهدی گل محمدی - 10-10-2012 08:54 AM سلام خدمت دوستان عزیز: من مدتی نشستم فکر کردم.و به این نتیجه رسیدم که امسال باید خیلی بهتر از سال های گذشته فعالیت کنم. امسال تصمیم گرفتم تمام وقتم رو برای بازاریابی و فروش هدایای تبلیغاتی بزارم. یه سری پیش زمنیه ها در حال آمده کردن هستم که به امید خدا از اول آبان ماه کاررو شروع کنم. (10-09-2012 12:35 PM)nami نوشته شده توسط:(08-03-2012 12:45 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: متاسفانه من مدتیه از اهدافم دور شدم ممنون دوست عزیز. واقعا انرژی فوق العاده ای گرفتم. من یک سری مشکلات برام پیش اومد(از جمله بهم خوردن شراکتم و بالا آوردن بدهی)به خاطر همین بود کمی از دست این مشکلات ناراحت بودم. امروز که اینجا و در کنار شما حضور دارم تونستم با فکر و اندیشه خودم بر تمامی مشکلات فائق بشم و از نو با یه یاعلی کاررو شروع کنم. امیدوارم (نه مطمئنم) که امسال بهترین فروش رو بنده خواهم داشت. اونروزی که من قراره مصاحبه کنم با (خبرنگار افتخاری انجمن).خیلی روز بزرگی خواهد بود. RE: امروز برای حرکت به سوی هدفت چه قدمی برداشتی؟ - Delta.H - 10-10-2012 11:42 AM خوشحالم که مهدی گل را باز هم پرانرژی و با انگیزه مضاعف میبینم. موفق باشی RE: امروز برای حرکت به سوی هدفت چه قدمی برداشتی؟ - jahanagahi - 10-10-2012 05:54 PM مهدی جان مجددا به جمع عزیزان پخش کننده انرژی مثبت خوش آمدی. RE: امروز برای حرکت به سوی هدفت چه قدمی برداشتی؟ - سعید یوسفی - 10-10-2012 06:05 PM آقا مهدی وضع من هم بهتر از شما نیست، اما غیر از هدفم به چیز دیگه ای فکر نمی کنم. اگه این سختیها نباشه موفقیت که لذتی نداره. من هم براتون آرزوی پیروزی تو این میدان رو دارم. RE: امروز برای حرکت به سوی هدفت چه قدمی برداشتی؟ - مهدی گل محمدی - 10-10-2012 09:58 PM بله به نظر من هم تمرکز روی هدف از همه چیز مهمتره.اما چرا دروغ بگم من نمیتونم یعنی سعیمو میکنم ولی نمیشه.گاه و بیگاه یاد بدهکاری هام میافتم. راهکارتون برای این موضوع چیه؟؟ RE: امروز برای حرکت به سوی هدفت چه قدمی برداشتی؟ - jahanagahi - 10-10-2012 10:41 PM اولین حرکت: - پیدا کردن مراحلی که باعث بدهکاری شده و گرفتن تجربه بیشتر. - صحبت با طلبکار برای گرفتن زمان بیشتر. - برنامه ریزی برای انجام کاربیشتر. [b]= آقا مهدی , شما دارای تمام محسنات یک ویزیتور خوب و با تجربه هستید.لطفا برای این حرکت برنامه ریزی کنید [/b] RE: امروز برای حرکت به سوی هدفت چه قدمی برداشتی؟ - m_grate29 - 10-10-2012 11:22 PM برات میگم تا انرژی بگیری مهدی جان 8000 هزار یورو خرید کردم با یورو 2370 (19 میلیون) پول بیمه حمل و نقل و ... تا تحویل گمرک شد 4800 یورو با یورو 4530 (21 میلیون) بماند پول ترخیص کالا شبنم استاندارد و .... حساب کن 70 درصد گمرکی دادم از من وضعت بدتره . به خدا که ناامید نیستم.تازه انرژی هم دارم کجای دنیا دیدی طرف خرید کنه پول حمل بارش از خود بار بیشتر بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ الان تو قیمت گذاری آخر موندم ولی امیدم به خدا و بعد به خودم البته واسه جدیده که ................................ از تو بعید بوود نامید باشی بیا دفتر با هم باشیم 2 3 ساعتی ناصر هم بیار RE: امروز برای حرکت به سوی هدفت چه قدمی برداشتی؟ - goldmen - 10-11-2012 12:44 AM (10-10-2012 09:58 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: بله به نظر من هم تمرکز روی هدف از همه چیز مهمتره.اما چرا دروغ بگم من نمیتونم یعنی سعیمو میکنم ولی نمیشه.گاه و بیگاه یاد بدهکاری هام میافتم. مهندس يك مثال هست طرف هاي ما كه ميگن: وقتي اينقدر مشكلات سراغت آمد كه داشتي غرق ميشدي خودت رو بزن به ديوانگي حداقل ديگران از مشكلاتت خبردار نميشند وآبرو داري كه ميكني توچي به مشكلات فكر كني ونكي هست مشكلات پس بهتر نيست بهشون فكر نكني؟ چي بخواي چي نخواي طلب يا بدهكار ميشي پس بهتر نيست به پول هايي كه قرار هست برات بيارن فكر كني؟ زندگي زيباست بشرطي كه ماخودمون زيبا بخوايم ببينيمش تقديم بهت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: امروز برای حرکت به سوی هدفت چه قدمی برداشتی؟ - jahanagahi - 11-12-2012 05:05 PM کار من کپی پست نیست بلکه واقعبتی است که یا برای خودم پیش آمده و یا برای شما عزیزان.پس لطف کنید این موارد را در زمان انجام کار در نظر داشته باشید. بزرگترین ضربه ای که یک فرد در کار کردن می بیند نداشتن بودجه بندی در کار است(مدیریت هزینه ) . - پیش بینی اجاره - هزینه رفت و آمد - هزینه پذیرائی - اعتبار برای خرید مواد اولیه - اقساط دستگاه - پبش بینی مالیات - پیش بینی بیمه - استهلاک دستگاه - حقوق (برداشت ماهیانه) - هزینه های پیش بینی نشده. |