سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
گوگل ادسنس - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+---- انجمن: کسب و کار اینترنتی (/forumdisplay.php?fid=129)
+---- موضوع: گوگل ادسنس (/showthread.php?tid=3741)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: گوگل ادسنس - amiryazdani138 - 07-20-2012 04:28 PM

سلام.
با این حال با باز کردن حساب بانکی در خارج از کشور به راحتی میشه پول رو دریافت کرد.
من شنیده ام که چند شرکت هستند که می توان توسط آن ها از داخل کشور حساب بانکی خارجی باز کنیم.
شرکت هایی مثل : شرکت my master ،شرکت اطلاع رسانی پارس ، که توی کتاب کسب درآمد در 7 روز نوشته بود.
ولی بالاخره برای ثبت نام باید یک آشنا در خارج داشته باشیم تا آدرس اون رو برای دریافت pin code وارد کنیم درسته؟

RE: گوگل ادسنس - alicpu - 07-20-2012 05:36 PM

اره رفیق درسته . ولی اون شرکت های به نظرم زیاد بگیرند درصد .

RE: گوگل ادسنس - amiryazdani138 - 07-20-2012 06:21 PM

(07-20-2012 05:36 PM)alicpu نوشته شده توسط:  اره رفیق درسته . ولی اون شرکت های به نظرم زیاد بگیرند درصد .
سلام.
از خدمات شرکت های ارائه کننده سئو مانند سرویس گوگل سئو استفاده کنیم چطوره؟
این شرکت ها چه خدماتی رو ارائه می کنند؟

RE: گوگل ادسنس - eng-j - 07-20-2012 06:41 PM

هیچ شرکت ایرانی نمی تواند بطور غیابی برای شما حساب بانکی باز کند. برای باز کردن حساب بانکی حتما باید با اصل پاسپورت و کد مالیاتی و مدارک ترجمه شده آدرس با تایید سفارت به بانک مورد نظر مراجعه کنید. تازه با این وضع تحریمها دیگر هیچ بانکی برای ایرانیان غیرمقیم حساب باز نمی کند. بیهوده پول خودتون رو به این شرکتها که کلی هم ادعا دارن ندین.

در ضمن حدود 300 صفحه مطلب و تجربه در انجمن پرشین تولز در این زمینه وجود داره که با جستجو پیدا می کنید و بنظرم خیلی از جوابهای خودتون رو می گیرید.
اگه هم یکی از دوستان لطف کنه و کلیات رو اینجا برای استفاده تازه واردین بزاره خوبه.

RE: گوگل ادسنس - alicpu - 07-20-2012 06:47 PM

رفق نگاه کنید .
اول به نظرم من برید یک سایت یا یک وبلاگ خوب بزنید و بعد یک الی دو ماه خوب رویش کار بکنید . بازدید خوب گرفتید
از گوگل ادسنس استفاده بکنید . با سیستم های همکاری در فروش خارجی کار بکنید . محصول خودتان تولید بکنید و بفروشید کار زیاد است میشه بکنی
اول یک سایت خوب یا وبلاگ خوب .
در مورد گوگل سئو چه خدماتی می دهد بگویید تا بگم . خدمات بک لینک چی

RE: گوگل ادسنس - icepack38 - 07-20-2012 06:48 PM

میشه آدرس انجمن پرشین تولز بدید

RE: گوگل ادسنس - alicpu - 07-20-2012 06:49 PM

(07-20-2012 06:41 PM)eng-j نوشته شده توسط:  هیچ شرکت ایرانی نمی تواند بطور غیابی برای شما حساب بانکی باز کند. برای باز کردن حساب بانکی حتما باید با اصل پاسپورت و کد مالیاتی و مدارک ترجمه شده آدرس با تایید سفارت به بانک مورد نظر مراجعه کنید. تازه با این وضع تحریمها دیگر هیچ بانکی برای ایرانیان غیرمقیم حساب باز نمی کند. بیهوده پول خودتون رو به این شرکتها که کلی هم ادعا دارن ندین.

در ضمن حدود 300 صفحه مطلب و تجربه در انجمن پرشین تولز در این زمینه وجود داره که با جستجو پیدا می کنید و بنظرم خیلی از جوابهای خودتون رو می گیرید.
اگه هم یکی از دوستان لطف کنه و کلیات رو اینجا برای استفاده تازه واردین بزاره خوبه.

اگر اشتباه نکنم در پی تی اون تایپک دارای 232 صفحه است . که از سال 2004 یا 2006 شروع شده است . و خیلی وقت است به روز نشده است . یعنی اطلاعات کاملی توش قرار نگرفته
ولی یک سوال از عزیزان دارم . برند و قوانین جدید گوگل را ترجمه بکنند و بگذارند در این انجمن
چون خودم زبان خوب نیست

(07-20-2012 06:48 PM)icepack38 نوشته شده توسط:  میشه آدرس انجمن پرشین تولز بدید

برایتان ادرس انجمن را ایمیل کردم

RE: گوگل ادسنس - amiryazdani138 - 07-20-2012 07:08 PM

سلام.
پس با این حال تنها راه چاره همان داشتن یک آشنا در خارج است.
از دوستان انجمن کسی هست که آشنایی قابل اعتماد در خارج از کشور داشته باشه یا اینکه خودش خارج زندگی می کنه؟
(07-20-2012 06:47 PM)alicpu نوشته شده توسط:  رفق نگاه کنید .
اول به نظرم من برید یک سایت یا یک وبلاگ خوب بزنید و بعد یک الی دو ماه خوب رویش کار بکنید . بازدید خوب گرفتید
از گوگل ادسنس استفاده بکنید . با سیستم های همکاری در فروش خارجی کار بکنید . محصول خودتان تولید بکنید و بفروشید کار زیاد است میشه بکنی
اول یک سایت خوب یا وبلاگ خوب .
در مورد گوگل سئو چه خدماتی می دهد بگویید تا بگم . خدمات بک لینک چی
سلام.
خدمات گوگل سئو:
بهینه سازی سایت در موتور جستجوی گوگل
بهینه سازی پلکانی وب سایت
طراحی حرفه ای وب سایت
طراحی هدر ، بنر ، لوگو ، کاتالوگ و ...
طراحی و سئو اختصاصی فروشگاه اینترنتی
سرویس کسب درآمد عالی از طریق نمایش تبلیغات گوگل در وب سایتها
تبلیغات کلیکی گوگل با حداقل هزینه فقط از طریق مجری معتبر گوگل در ایران

RE: گوگل ادسنس - alicpu - 07-20-2012 08:55 PM

خوب این های را که گفتی . چه مربوط به ادسنس .
و در ضمن منظورت همان گوگل سئو دات ای ار منظورت است
در ضمن رفیق ایا شما وبلاگ یا سایت پر بازدید و خوب دارید در زمینه ای که ادسنس پول خوبی بدهد که رفتید دنبال اشنا و از این موارد یا نه .
در ضمن یک نکته را این جا بگم . حتما و حتما از وی پی ان استفاده بکنید در حد امکان ثابت باشد . ای پی
و بعد از همان کشوری که ادرس می دهید . وی پی ان داشته باشید . درسته خیلی می گویند این گونه هم نباشه مشکلی پیش نمی اید . ولی ما همه جوانب را رعایت می کنیم تا کم تر گوگل گیر بدهد . حتی یک کلیک نیز خودتان وقتی تبلیغ گرفتید روی تبلیغاتتان نکنید .

RE: گوگل ادسنس - amiryazdani138 - 07-20-2012 09:04 PM

(07-20-2012 08:55 PM)alicpu نوشته شده توسط:  خوب این های را که گفتی . چه مربوط به ادسنس .
و در ضمن منظورت همان گوگل سئو دات ای ار منظورت است
در ضمن رفیق ایا شما وبلاگ یا سایت پر بازدید و خوب دارید در زمینه ای که ادسنس پول خوبی بدهد که رفتید دنبال اشنا و از این موارد یا نه .
در ضمن یک نکته را این جا بگم . حتما و حتما از وی پی ان استفاده بکنید در حد امکان ثابت باشد . ای پی
و بعد از همان کشوری که ادرس می دهید . وی پی ان داشته باشید . درسته خیلی می گویند این گونه هم نباشه مشکلی پیش نمی اید . ولی ما همه جوانب را رعایت می کنیم تا کم تر گوگل گیر بدهد . حتی یک کلیک نیز خودتان وقتی تبلیغ گرفتید روی تبلیغاتتان نکنید .
سلام.
خیر منظورم gogseo.com است.
برای ثبت نام در گوگل ادسنس از وی پی ان استفاده کنم یا اینکه برای ساخت وبلاگ در بلاگر هم باید از وی پی ان استفاده کنم؟