سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
چه کاری رو شروع کنم؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: چه کاری رو شروع کنم؟ (/showthread.php?tid=3709)

صفحه ها: 1 2 3 4 5

RE: چه کاری رو شروع کنم؟ - m_grate29 - 09-06-2012 12:55 AM

(09-06-2012 12:40 AM)tondar12 نوشته شده توسط:  خب وقتی که می گید سودش خوبه پس چرا تا الان شروع نکردید؟!مشکل چیه؟!

مشکلی نیست
چون من تا الان 5 جا سرمایه گذاری کردم و دارم یک مغازه 1000 متری هم میگیرم ...
فعلا پولی برام نمونده مگر تا 6 ماه دیگه یا حتی یکسال

دستم خالیه تو این مدت وگرنه انجام میدادم
حتی الان تو فکرشم که یکی دو تا از نمایندگی هامو واگذار کنم که این کارو شروع کنم ...
وگرنه شروع میکردم
این کارم هیچ وقت دیر نمیشه و همیشه بازارشم به روزه

RE: چه کاری رو شروع کنم؟ - tondar12 - 09-06-2012 01:06 AM

خب پس کار توپیه! انشالله موفق باشید ! اگر کمکی از دست ما بر میاد بفرمائید!

RE: چه کاری رو شروع کنم؟ - صدفی - 09-06-2012 01:06 AM

حسابداری
ولی باید ببینید به چی علاقه دارید

RE: چه کاری رو شروع کنم؟ - سعید محمدی - 09-06-2012 01:03 PM

(07-14-2012 06:36 PM)amiryazdani138 نوشته شده توسط:  سلام.
من چند تا کار مورد نظرم است که می خواهم راه اندازی کنم ولی نمی دونم که کدوم رو شروع کنم. یعنی نمی دونم کدوم درآمد بیشتری داره.
1 - خدمات چاپ
2 - خدمات حسابداری
3- خدمات تایپ و صفحه آرایی
4 - خدمات کامپیوتری سیار (نصب ویندوز ، ویروس یابی ، پارتیشن بندی ، نصب نرم افزار)
توی هیچ کدوم هم تجربه ندارم. فقط مورد 4 رو خوب بلدم و سرعت تایپم هم بد نیست.
به نظرتون کدوم رو شروع کنم بهتره؟

دوست عزیز سلام
در هر کاری که وقت بزاری یاد بگیری متخصص بشی موفق خواهی شد و درآمد بالایی کسب می کنی باید برنامه ریزی کنی در رسیدن به درآمد عجله نکنی کسب و کارهایی که زود به درآمد خوب می رسند اکثرا با همون سرعت هم شکست می خورند پس اول بر حسب علاقه انتخاب کن و بعدش شروع کن توکل به خدا موفق می شوی

RE: چه کاری رو شروع کنم؟ - ehsan_info - 09-06-2012 11:03 PM

گزینه 4 فکر کنم پول خوبی داشته باشه

RE: چه کاری رو شروع کنم؟ - mehdi62 - 09-07-2012 12:51 PM

به نظر من توی انتخاب کسب و کار مهم ترین عامل علاقست. بعد میزان درآمد. شما وقتی می ری سر یک کار که همین که در اونجا رو می بینی غم باد می گیری اصلا نمی تونی به خوبی اون رو انجام بدی و کیفیت کارت میاد پایین و دست آخر درآمدت هم کم می شه. بله اگر کسی اون کار رو دوست داشته باشه و بهش عشق بورزه و براش تفریح باشه می تونه از پول دربیاره. برعکس شما بری سر یک کاری که 12 ساعت هم توش کار کنی اصلا نفهمی چه جوری گذشت و تفریح تو باشه و ازش لذت ببری، می تونی ازش پول دربیاری.
به نظر من که نظر کارشناسان کارآفرینی هم تا جایی که می دونم همینه علاقه مهم ترین شرط برای انتخاب شغله.
اتفاقا تازگی ها برایم اتفاقاتی افتاد که این مساله خیلی برام روشن تر شد. واقعا خیلی تفاوته میان کاری که دوستش داری و کاری که از روی اکراه انجام می دی.
نکته دوم هم که وجود داره محیط کاره. بعد از انتخاب شغل مورد علاقه باید محیطی برای اون شغل انتخاب و درست کنی که مورد علاقت باشه. مثلا خودم از شلوغی و جمعیت خوشم میاد و برعکس از جای خلوت خوشم نمیاد. توی جای شلوغ احساس حرکت و زندگی می کنم برا همین دوست دارم مغازم جای شلوغ باشه. یا مثلا همکار و شریک آدم باید کسی باشه باش مچ باشی نه 2 قطب مخالف هم. یا مثلا ویو یا منظره مغازت می تونه دیوار ساختمان مقابل باشه یا یک خیابان و مسیر پر رفت و آمد و .....
پس به نظر من:
1- شغل مورد علاقه باشه.
2- محیط شغل مورد علاقه باشه.

RE: چه کاری رو شروع کنم؟ - saeidt55 - 09-14-2012 05:31 PM

(07-15-2012 01:00 AM)amiryazdani138 نوشته شده توسط:  سلام.
آرایشگری چطوره نسبت به مشاغل ذکر شده؟ در آرایشگری هم مهارتی ندارم ولی می تونم با شرکت در کلاس هاس فنی حرفه ای مهارت لازم رو بدست بیاورم.

ببخش دوست عزیز
تااینجای کار شما چند تا کار مختلف رو ذکر کردی که اون موارد اولیه نزدیک به هم بودند ولی دیگه آرایشگری خیلی داستانش فرق میکنه.این نشون میده که شم نه از توانایی هات ونه ازعایقت خوب خبر نداری یا اگه داری اطمینان نداری.به نظر من شما نباید دنبال این باشی که کی چیکار میکنه ودرآمدش چطوره ونباید از این شاخه به اون شاخه بپری درحالی که راه وهدف مشخصی نداری.چون دراین صورت به جایی نمیرسی وعمرت تلف میشه.سعی کن اول به یک شناخت خوب وکامل وبااطمینان از خودت برسی.ببین چه کاری هست که میتونی باعشق وعلاقه انجامش بدی.بعد اگه تواون زمینه مهارت داری سایر جوانب کاررو فراهم کن ویاعلی بگو شروع کن.اما اگه میبینی مهارتت کمه برو یاذبگیر بعد شروع کن.توهمه کارها آدمهای موفق ومتوسط وشکست خورده وجوددارند.مهم این نیست که به دنبال عنواین کارها باشی.مهم اینه که ببینی هرفرد موفقی توشغلش چراموفقه؟اگه بتونی جواب اینو پیدا کنی اون موقع حتی اگه ساده ترین وپیش پاافتاده ترین کاررو هم به عنوان شغلت داشته باشی وانجام بدی موفق میشی.

برات آرزوی موفقیت دارم دوست من.

RE: چه کاری رو شروع کنم؟ - nami - 09-20-2012 02:12 PM

[quote='صدفی' pid='38930' dateline='1346877394']
حسابداری
ولی باید ببینید به چی علاقه دارید

با سلام و سپاس

.

RE: چه کاری رو شروع کنم؟ - nami - 09-20-2012 02:31 PM

(09-05-2012 01:33 PM)mohammadrazavi29 نوشته شده توسط:  سلام میخواستم بدونم با حدود 400 ملیون تومن میشه چی کار کرد که ریسک پائینی داشته باشه در ضمن به تولید وصنایع تبدیلی علاقه دارم

با سلام و سپاس

RE: چه کاری رو شروع کنم؟ - jahanagahi - 09-20-2012 02:32 PM

لطفا دقت فرمائید. مسئله مهمی را میخواهم مطرح کنم در رابطه با درخواست عزیزان:
من که به کار ساخت و ساز مشغولم دلم میخواهد کار صادرات و واردات آقا ی ....... را انجام دهم و ایشان به دنبال کار من. فردی که از سایت درآمد خوبی دارد در فکر افتتاح کارگاه تولید قارچ است و کسی که سالیانه درآمد قابل قبولی دارد در فکر کار فرد دیگری است.این سیکل خواسته ها بارها و بارها تکرار می شود تا جائیکه دیگر زمانی برای فعالیت باقی نمی ماند.
عزیز من شما حسابدار هستی باید فقط بفکر کاری باشی که سالها درآن کار زحمت کشیده ای.تایپیک ترفندهای شغلی را مطالعه فرمائید و ببینید که ترفند کار حسابداری چیست؟
من اگر میخواستم حسابداری را پیشه خود کنم جدا از انجام کار عملی بدنبال محلهای جدید برای انجام کار می گشتم و در نهایت شرکت حسابداری را به ثبت می رساندم و چند دانشجوی حسابداری با پورسانت استخدام کرده و به محلهای مورد نظر می فرستادم که فقط کار ثبت را انجام دهند و در نهایت برای گرفتن بیلان ماهیانه و یا سالیانه و مشخص شدن سود و زیان خودم آنرا انجام می دادم.شبانه روز مطالعه میکردم و مهارت خود را در حسابداری دوبل و صنعتی بالا می بردم.موفقتر باشید.