سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
بهترین کتابهایی که خوانده اید - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107)
+--- انجمن: میلیاردر شدن در کتابخانه (/forumdisplay.php?fid=24)
+--- موضوع: بهترین کتابهایی که خوانده اید (/showthread.php?tid=3387)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: تاثیر گذارترین کتابهای عمرتان - بهداد - 07-10-2012 10:30 AM

با درود مدتی است که تصمیم گرفتم هر هفته یک کتاب سیستمی ( در ماه 4 کتاب ) مطالعه کنم تا حدودی تونستم موفق باشم
به نظرم هر کسی در مورد این بخش میتونه نظری داشته باشه که مورد احترامه - اما در میان نزدیکان و دوستان یک تحقیق کوچکی داشتم دیدم چند تا کتاب در همگی مشترک اثرات بزرگی در زندگی شخصی آنها گذاشته
1 - چهار اثر .............. فلورانس اسکاویل شین
2 - تجسم خلاق ............... شاکتی گواین
3 - راز ......................... راندابرن
4 - چه کسی پنیر مرا جابجا کرد ......... اسپنسر جانسون
و ....
اما به نظر من سه کتاب اول فوق العاده در زندگی من تاثیرگذار بودند و فکر میکنم اگر کسی این سه کتاب را مطالعه ی عمیق نکرده باشه ( خصوصا چهار اثر اسکاویل شین ) خیلی از روند خلق زندگی دور میشه - حتی در خارج از ایران این کتب در جایگاه ویژه ای قرار دارند - من توصیه میکنم حتما مطالعه کنید کسی پشیمون نمیشه
با سپاس از شما عزیزان به خاطر نظرات زیبایتان

RE: تاثیر گذارترین کتابهای عمرتان - damavand - 07-12-2012 11:25 PM

با سلام
کتاب آئین دوستیابی نوشته دیل کارنگی
به همه توصیه می کنم این کتاب رو بخونند چون یکی از مهمترین ویژگی های یک بازرگان موفق توانایی دوستیابی اونه .
موفق باشید

RE: تاثیر گذارترین کتابهای عمرتان - madar - 10-11-2012 09:51 AM

میشه توضیح بفرمایید منظورتون از کتاب سیستمی چیه؟
منظورتون سیستمی مطالعه کردنه؟

RE: تاثیر گذارترین کتابهای عمرتان - بهداد - 10-11-2012 12:18 PM

با درود بله سیستمی مطالعه کردن از اهمیت بالایی برخورداره اما منظورم کتابهایی که بتونند انقلاب درونی ایجاد کنند چون بیش از 70٪ کتابهای منتشر شده جنبه ی فروش و بعد اقتصادی را دنبال میکنند . به ایده ی من عزیزان چون من مسلمان هستم اینو با صراحت اعلام میکنم کنار کتاب قرآن و حافظ در هر خونه ای باید این دو کتاب ارزشمند وجود داشته باشه . کسانیکه خوندند و بکار بستند میدونند در مورد چی حرف می زنم.
2 - معجزه ................. راندابرن ( مترجم نفیسه معتکف ) انتشارات لیوسا
دومی بینظیره حتی خیلی خیلی خیلی قدرتمندتر از راز هستش - خلاصه اگه معجزه را نداشته باشید عمرتون به فنا رفته چون اصلا تئوری نیست و سرتاسر کاربردی کاربردی هستش
با سپاس از شما عزیزان

RE: تاثیر گذارترین کتابهای عمرتان - M3HDI - 10-11-2012 12:46 PM

(10-11-2012 12:18 PM)بهداد نوشته شده توسط:  با درود بله سیستمی مطالعه کردن از اهمیت بالایی برخورداره اما منظورم کتابهایی که بتونند انقلاب درونی ایجاد کنند چون بیش از 70٪ کتابهای منتشر شده جنبه ی فروش و بعد اقتصادی را دنبال میکنند . به ایده ی من عزیزان چون من مسلمان هستم اینو با صراحت اعلام میکنم کنار کتاب قرآن و حافظ در هر خونه ای باید این دو کتاب ارزشمند وجود داشته باشه . کسانیکه خوندند و بکار بستند میدونند در مورد چی حرف می زنم.
2 - معجزه ................. راندابرن ( مترجم نفیسه معتکف ) انتشارات لیوسا
دومی بینظیره حتی خیلی خیلی خیلی قدرتمندتر از راز هستش - خلاصه اگه معجزه را نداشته باشید عمرتون به فنا رفته چون اصلا تئوری نیست و سرتاسر کاربردی کاربردی هستش
با سپاس از شما عزیزان

سلام جناب بهداد

اتفاقا یکی از کاربران خوب انجمن همین دیروز پیشنهاد داد تا حتما کتاب معجزه رو بخونم

- منتهی بنده هم متوجه نشدم منظورتون رو از سیستمی

- آیا شیوه جدیدی از خواندن است
- یا منظورتان کتاب الکترونیک است

متشکرم

RE: تاثیر گذارترین کتابهای عمرتان - بهداد - 10-11-2012 01:01 PM

با درود خدمت جناب مهدی بزرگوار
کتابهای سیستمی = کتابهایی هستند که تمرکز روی مبحث مربوطه دارند و بطور سلسله وار برای تکمیل مباحث قبل به بازار ارائه میشوند برای مثال باید بگم الان در جهان فیلمهای راز با بررسی تحلیلگرانه نسخه های قبلی را تکمیل تر میکنند و کسی که تحلیلگر این علم بینهایت هستش باید هر 15 دی وی دی منتشز شده و کتابهای مربوط به اون رو مطالعه و به چالش بکشه . البته این مثال بود
2 - مطالعه سیستمی = به اداب برنامه ای مطالعه ای که روانشناسان توصیه کردند گفته میشود که میتواند دستاوردهای زیادی در ذهن داشته باشه بطور مثال : اگر کتابی را قصد مطالعه دارید باید حداقل 3 بار پشت سر هم آنرا مطالعه کنید بار اول خواندن اجمالی جهت آشنایی / بار دوم با دقت و آرم جهت تمرکز با موضوعات / بار سوم ریتمیک و تحلیلگرانه با نت برداری از نکات مهم
با سپاس

RE: تاثیر گذارترین کتابهای عمرتان - Delta.H - 10-11-2012 02:25 PM

کتابهای زیادی خوانده ام اما چون گفته شده تأثیرگذارترین، اولین کتابی که در زمینه موفقیت خواندم و واقعاً تاثیر بزرگی بر زندگیم گذاشت کتاب" عظمت خود را دریابید" اثر دکتر وین دایر بود که آن را در میان چند کتاب و مجله که توسط کسی در کنار جاده برون شهری دور ریخته بودند پیدا کردم!
این کتاب مرا با عالم و علوم موفقیت و روانشناسی آشنا کرد و تاثیر واقعا قابل توجهی بر سرنوشتم گذاشت.

RE: تاثیر گذارترین کتابهای عمرتان - nami - 10-12-2012 12:40 PM

با سلام و سپاس

RE: تاثیر گذارترین کتابهای عمرتان - sir-mahyar - 10-12-2012 03:40 PM

کتابای رابرت کیوساکی به خصوص پدر پولدار پدر بی پول
چه کسی پنیر مرا جابجا کرده
قورباغه را قورت بده

RE: تاثیر گذارترین کتابهای عمرتان - arvin-leo - 10-13-2012 12:45 AM

پدر پولدار و پدر بی پول که عالی بود
بهانه تراشی ممنوع اثر برایان تریسی هم خوب بود