ایده جالب - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27) +--- موضوع: ایده جالب (/showthread.php?tid=331) |
RE: ایده جالب - کامیار کاظمی - 08-23-2011 08:29 PM دوستان این بازار مسکن هم همیشه پر رونق و وسوسه انگیز است. RE: ایده جالب - jahanagahi - 08-23-2011 08:33 PM بهترین بازار مسکن است.با درآمد عالی. RE: ایده جالب - 3ObHaN - 08-23-2011 08:45 PM اقا هوشنگ ، من از بچگی تو خاک و ساختمون نیمه کاره و تو لودر و بیل میکانیکی و ... بزرگ شدم . تنها چیزی که از بحث عمران ( شرکت عمرانی ) و معماری ( ساختمون سازی ) فهمیدم اینه که اینکار ها یه سری نکات دارند که فقط با رعایت اونها میشه سود کرد ، حتی اگر از بزرگ ترین دانشگاه دنیا هم فارغ التحصیل شده باشیم یا بزرگترین شرکت رو داشته باشیم ، بدون رعایت این نکات تجربی موفق نمیشیم . پس بازار مسکن هم مثل معدن نیاز داره به یه سری نکته تا درامدش عالی باشه . RE: ایده جالب - madar - 08-27-2011 11:48 AM توی هر کاری یکسری نکات وجود داره که با تجربه بدست میاد باید از یک جایی شروع کرد اما از یک جای کوچیک RE: ایده جالب - mjdehghani - 10-26-2011 12:06 AM نکته ساختمونی زیاده . یکی از نکات کار ساختمانی خوش قولی هستش .99.9% از کسایی که تو کار ساختمانی هستند بد قولند ( البته با عرض پوزش از آقای قربانیان). بعد خرید مصالح و چگونگی کار کردن با کارگرها و... خیلی شرط . شما سیمان مستقیم از شرکت بخری تنی 10 تومان فرقشه تا از مصالح فروش . آجر و ماسه و سنگ و کاشی و .... کلی فرق قیمته . RE: ایده جالب - بابایی - 12-12-2012 11:29 AM رمز موفقیت در ساختمون سازی: سرعت در اجرا، خرید به موقع مصالح، خرید مصالح به قیمت مناسب، کار با اوستاکارهای خوش قول RE: ایده جالب - koroshparsi - 12-12-2012 12:08 PM (12-12-2012 11:29 AM)mahmor نوشته شده توسط: رمز موفقیت در ساختمون سازی: سرعت در اجرا، خرید به موقع مصالح، خرید مصالح به قیمت مناسب، کار با اوستاکارهای خوش قول البته با عرض پوزش از عزیزان با تجربه من چند مورد دیگه هم اضافه میکنم. طرح معماری خوب , تعداد واحد کم , استفاده از مصالح با کیفیت اگر عالی نه حداقل خوب و ظاهر مناسب , رعایت نکات طراحی در پلان و نماها. RE: ایده جالب - jahanagahi - 12-12-2012 01:50 PM زیبائی نما و کیفیت بنا حرف اول را در ساختمان سازی می زند. RE: ایده جالب - nafas - 01-14-2013 01:10 PM من کارم ساختمانه (عرشه مرکب و یونولیت) اگه کمکی ازم برمیاد در خدمتم |