خدا را شكر ميكنم كه ... - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: خدا را شكر ميكنم كه ... (/showthread.php?tid=3249) |
RE: خدا را شكر ميكنم كه ... - صدفی - 06-05-2012 10:54 PM خدایا به خاطر داشته و نداشته هایم شکر RE: خدا را شكر ميكنم كه ... - P@RSA - 06-06-2012 04:13 PM اگر امروز که بيدار شدید بيشتر احساس سلامت کرديد تا مريضي ، شما خوشبخت تر از يک ميليون نفري هستيد که تا آخر اين هفته بيشتر زنده نيستند. RE: خدا را شكر ميكنم كه ... - jahanagahi - 06-06-2012 04:20 PM خدا شکر بخاطر تمام نعماتی که بمن ارزانی داشته ای. RE: خدا را شكر ميكنم كه ... - P@RSA - 06-07-2012 03:55 PM زنی که عادت داشت هر روز صبح بابت چیزهایی که خداوند به او داده است از خدا شکر کند، یکی از روزها نوشت: خدا را شكر كه تمام شب صدای خرخر شوهرم را می شنوم، این یعنی او زنده و سالم در كنار من خوابیده است! خدا را شكر كه دختر نوجوانم همیشه از شستن ظرفها شاكی است، این یعنی او در خانه است و در خیابانها پرسه نمی زند! خدا را شكر كه مالیات می پردازم این یعنی شغل و در آمدی دارم و بیكار نیستم! خدا را شكر كه لباسهایم كمی برایم تنگ شده اند این یعنی غذای كافی برای خوردن دارم! خدا را شكر كه در پایان روز از خستگی از پا می افتم این یعنی توان سخت كار كردن را دارم! RE: خدا را شكر ميكنم كه ... - MARYAR - 06-08-2012 09:55 AM خداي من در پایانه ی شلوغ دنیا، بی تو خسته و سرگردانم در این ناکجاآباد ، بدنبال بلیطی می گردم که من را به تو برساند ... ... ... قیمتش را محبت تو درج کرده اند نمیدانم این قلب سیاه را قابل میدانند یا نه ! خوبِ من اشکهایم کوچکند و سیاهی هایم بزرگ آه که در این گستره چه ناتوانم خوبِ من دستی برآر و قلبم را از غیر خودت بتکان؛ میدانم ، دستان مهربانت سیاه نمیشوند ، اما قلبی را درخشان خواهی کرد قلبی که آن را خرج رسیدن به تو خواهم کرد......." RE: خدا را شكر ميكنم كه ... - mteam - 06-08-2012 10:06 AM خدا را شکر میکنم که تونستم با همفکری و همکاری دوستان عزیزم در این انجمن به یکی دیگر از هدفهام برسم RE: خدا را شكر ميكنم كه ... - P@RSA - 06-08-2012 07:17 PM زنی که عادت داشت هر روز صبح بابت چیزهایی که خداوند به او داده است از خدا شکر کند، یکی از روزها نوشت: خدا را شكر كه باید زمین را بشویم و پنجرهها را تمیز كنم این یعنی من خانه ای دارم! خدا را شكر كه سر و صدای همسایهها را می شنوم این یعنی من توانائی شنیدن دارم! خدا را شكر كه این همه شستنی و اتو كردنی دارم این یعنی من لباس برای پوشیدن دارم! خدا را شكر كه هر روز صبح باید با زنگ ساعت بیدار شوم این یعنی من هنوز زنده ام! خدا را شكر كه گاهی اوقات بیمار می شوم این یعنی به یاد آورم كه اکثر اوقات سالم هستم! خدا را شكر كه خرید هدایای سال جیبم را خالی می كند این یعنی عزیزانی دارم كه می توانم برایشان هدیه بخرم! RE: خدا را شكر ميكنم كه ... - صدفی - 06-09-2012 11:55 PM خدا را شکر که بدنی سالم دارم خدا را شکر همسری دارم که از هر لحاظ نمونه است خدا را شکر مادری دارم که هر روز به عشق دیدنش از خواب بیدار شوم خدا را شکر که تو را دارم RE: خدا را شكر ميكنم كه ... - MARYAR - 06-10-2012 01:38 AM در مجالي که برايم باقيست باز همراه شما مدرسهاي مي سازيم که در آن همواره اول صبح به زباني ساده مهر تدريس کنند و بگويند خدا خالق زيبايي و سراينده ي عشق آفريننده ماست RE: خدا را شكر ميكنم كه ... - P@RSA - 06-10-2012 06:23 PM خدايا سپاس كه گوشام سالمه و ميتونم بشنوم.امروز دو نفر ناشنوا را ديدم كه با حركات دست با هم صحبت ميكردند. |