سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
شما هم دوره های آموزشی مورد نیاز خود را به اطلاع ما برسانید: - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: بخش آموزش سایت (/forumdisplay.php?fid=132)
+--- موضوع: شما هم دوره های آموزشی مورد نیاز خود را به اطلاع ما برسانید: (/showthread.php?tid=2784)

صفحه ها: 1 2 3 4 5

RE: شما هم دوره های آموزشی مورد نیاز خود را به اطلاع ما برسانید: - بهنام ذوالفقارزاده - 04-30-2012 12:19 PM

سلام بر مهتاب خانوم و آقای کاظمی
خداقوت
منم یه دوره ای میخواستم پیشنهاد بدم، نمیدونم دوستانی هستند شرکت کنند که تعداد به حدنصاب برسه یا نه.
دوره آموزش تولید ورمی کمپوست
ممنون.

RE: شما هم دوره های آموزشی مورد نیاز خود را به اطلاع ما برسانید: - مهتاب - 04-30-2012 01:01 PM

بهنام جان طبق پیشنهاد دوستان قراره یکسری دوره های تحت عنوان آموزشهای کشاورزی راه اندازی کنیم حتما این دوره رو هم در اون لیست قرار می دیم . امیدوارم که همه دوره ها به حد نصاب برسه تا دوستان بتونن استفاده کنند.

RE: شما هم دوره های آموزشی مورد نیاز خود را به اطلاع ما برسانید: - بهنام ذوالفقارزاده - 04-30-2012 01:16 PM

(04-30-2012 01:01 PM)مهتاب نوشته شده توسط:  بهنام جان طبق پیشنهاد دوستان قراره یکسری دوره های تحت عنوان آموزشهای کشاورزی راه اندازی کنیم حتما این دوره رو هم در اون لیست قرار می دیم . امیدوارم که همه دوره ها به حد نصاب برسه تا دوستان بتونن استفاده کنند.

ممنون از زحمات شما.انشالله همیشه پاینده باشید.و انشالله ماهم بتونیم به نتیجه ای برسیم و شیرینیشو باهم انجمنی های خوبمان احساس کنیم.
بازم ممنون از همه دوستانی که برای بقیه تلاش میکنند.Smile

RE: شما هم دوره های آموزشی مورد نیاز خود را به اطلاع ما برسانید: - azam - 05-01-2012 11:22 AM

با سلام خدمت مهتاب خانم عزیز
دوره هایی که میخواهید برگذار نمایید بسیار خوب میباشند
میخواستم یک دوره حسابداری برای شرکت های نوپا و کوچک که تازه می خواهند شروع نمایند نیز برگذار نمایید

با تشکر

RE: شما هم دوره های آموزشی مورد نیاز خود را به اطلاع ما برسانید: - مهتاب - 05-01-2012 11:30 AM

ممنون دوست عزیز از نظرتون. حتما سعی می کنم مقدمات این دوره رو فراهم کنم.

RE: شما هم دوره های آموزشی مورد نیاز خود را به اطلاع ما برسانید: - اقاي ايـــده - 05-02-2012 10:50 AM

با تشكر از مهتاب عزيز و اقاي كاظمي بخاطر تلاش هاي فراواني كه در انجمن انجام ميدهند.
اما برسيم به كلاس هاي اموزشي
يكي از پيشنهاد هاي من در مورد اموزش كامل برنامه هاي حسابداري(هلو و اسمان كه اسان ترين هستند الي اخر) مي باشد.
دومين پيشنهادم در مورد كلاس هاي اموزش سخنوري و فن بيان هست.

RE: شما هم دوره های آموزشی مورد نیاز خود را به اطلاع ما برسانید: - مهتاب - 05-02-2012 01:06 PM

پیشنهادات شما همیشه عالیه آقا سجاد.
حتما پیگیری می کنم.

RE: شما هم دوره های آموزشی مورد نیاز خود را به اطلاع ما برسانید: - مهدی گل محمدی - 05-02-2012 02:04 PM

آريالا سجاد فک می کنی هلو نرم افزار آسونیه اشک آدمو در میاره.
ولی آسمان راحته.

من پیشنهادم آموزش فنون مذاکره و موفق کاری است

RE: شما هم دوره های آموزشی مورد نیاز خود را به اطلاع ما برسانید: - مهتاب - 05-02-2012 02:26 PM

دوره های فنون مذاکره رو من خودم تو دانشگاه امیر کبیر رفتم عالی بود. سعی می کنم بتونم با همون استاد هماهنگ کنم.

RE: شما هم دوره های آموزشی مورد نیاز خود را به اطلاع ما برسانید: - اقاي ايـــده - 05-02-2012 03:46 PM

(05-02-2012 02:04 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط:  آريالا سجاد فک می کنی هلو نرم افزار آسونیه اشک آدمو در میاره.
ولی آسمان راحته.

من پیشنهادم آموزش فنون مذاکره و موفق کاری است
داداش مرد كه گريه نميكنه كه بخواد اشكش در بيادHuhHuh
بعدشم من اگر بخوام بگم سخته كه ديگه كي مياد ياد بگيره