بازگشت دوباره و انشالله همیشگی یک عضو کوچک - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: بازگشت دوباره و انشالله همیشگی یک عضو کوچک (/showthread.php?tid=2665) |
RE: بازگشت دوباره و انشالله همیشگی یک عضو کوچک - Suma - 04-17-2012 03:41 PM نه خانوم MARYAR اون پروژه بنابر یکسری بدقولیهای شرکت سازمان نمایشگاه ها و دوستان دیگر ما کلا خودمون رو کنار کشیدیم و استقبال اصلا خوبی هم از اون نمایشگاه نشد همون اویل کلا منتفی شد همکاری ما چون راحت پای قرارداد که رسید که همه چیزو عوض کردن متاسفانه بعضی وقتها طمعکاری بعضی مدیران باعث میشه کلا یک کار خیلی خیلی خوب خراب بشه (04-17-2012 03:40 PM)dara نوشته شده توسط: ورود دوباره شما رو خوش آمد می گم دوست گرامی ، همیشه پیروز باشی ممنونم دوست گرامی شما هم همواره پیروز و سربلند باشید RE: بازگشت دوباره و انشالله همیشگی یک عضو کوچک - dara - 04-17-2012 03:47 PM آقا محمد امضای شما یکی از بهترین امضاهای انجمن هستش ، لپ کلام رو گفتی RE: بازگشت دوباره و انشالله همیشگی یک عضو کوچک - jahanagahi - 04-17-2012 04:27 PM به به محمد جان گل.خیلی خیلی خوش آمدی. قدمت گلباران. RE: بازگشت دوباره و انشالله همیشگی یک عضو کوچک - Suma - 04-17-2012 04:42 PM (04-17-2012 03:47 PM)dara نوشته شده توسط: آقا محمد امضای شما یکی از بهترین امضاهای انجمن هستش ، لپ کلام رو گفتی قابل نداره قربان اما واقعا همینه ها برایان تریسی هم میگه : هیچوقت لذتهای بلند مدت رو فدای خوشی زودگذر نکنید (04-17-2012 04:27 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: به به محمد جان گل.خیلی خیلی خوش آمدی. قدمت گلباران.وای سلام استاد خدا شاهده چقدر دلم برای شما و اون جمله های امید بخشتان تنگ شده بود ممنونم از شما پدر بزرگوار انجمن RE: بازگشت دوباره و انشالله همیشگی یک عضو کوچک - Suma - 12-02-2013 07:26 PM دوستان خب دو روزی میشه که من باز برگشتم میدونم شاید گله کنید که بابا این هی میره بعد یک مدت میاد خواستم بدونید اینجوری نیست که وقتی مشکلمون حل میشه میرم و دیگه نمیام تا مشکل بعدی خواستم بدونید من به یادتون هستم اما واقعا گاهی اینقدر کارها زیاد میشه که ادم نمیدونه باید به کدومش برسه یک زمانهایی حتی باعث میشه ادم اولویتهاش عوض بشه بعد یکسری زود میفهمند که دچار یک تکرار شدن توی زندگی و یا ب قول ما برنامه نویسها توی حلقه بی نهایت افتاده یک زمانی هم خیلی دیر متوجه میشیم من محیط اینجا بهم ارامش میده و انرژی میگیرم از همه ولی خب میگم متاسفانه وقتی حجم کاری زیاد میشه مدیریت زمان یادم میره و اینقدر کارها روی هم انباشه میشه که یادم میره کجا بودم و داشتم چکار میکردم تا اینکه دوباره مسیرمو پیدا کنم خلاصه الان مسیرمو پیدا کردم دوباره و امیدوارم دیگه گمش نکنم این پست هم حکم عذر خواهی داره و هم اینکه اگر مسیرمو گم کردم و دیدید محمد نیستش از ایمیل غافل نشید ![]() دوستتون دارم کوچک همه شما محمد |