يك ميلياردر با روش فروش كالاهاي ارزان - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: میلیاردرهای دنیا (/forumdisplay.php?fid=28) +--- موضوع: يك ميلياردر با روش فروش كالاهاي ارزان (/showthread.php?tid=2611) |
RE: يك ميلياردر با روش فروش كالاهاي ارزان - P@RSA - 04-14-2012 02:41 PM بنده هم براي حضور در جلسات و شركت در كارهاي عملي انجمن اعلام آمادگي ميكنم. موفق باشيد. RE: يك ميلياردر با روش فروش كالاهاي ارزان - سعید.کرمی - 04-15-2012 12:41 AM منم اگه میدونستم که این تاپیک موجب یه همچین حرکتی میشه زود تر میزاشتم. منم اماده ام. RE: يك ميلياردر با روش فروش كالاهاي ارزان - مسعود کوچولو - 04-15-2012 01:03 AM من متاسفانه نمیتونم بیام تهران. اما بلدم چجوری به روش چینی ها محصولات رو تولید کنیم و بفروشیم و نیازی به واردات نباشه به جز مواد اولیه که اکثرا وارداتی اند. از دکتر جهانگیری یاد گرفتم. اگه کمکی خواستید با کمال میل. من عاششششششق کار تیمی ام. RE: يك ميلياردر با روش فروش كالاهاي ارزان - کامیار کاظمی - 04-15-2012 10:46 PM دوستان امروز جلسه حضوری-خصوصی تقریبا 5 ساعتیه ای با اعضای : - اقای شهسواری - اقای گلمحمدی - اقای قربانی - اقای پارسا - مهتاب خانم - خانم صفدری - خانم MARYAR -کامیار کاظمی تشکیل شد و به نتایج خوبی رسیدیم. اما نیاز به بررسی بیشتر است. مسعود جان اگر میتوانید بیشتر درباره طرح خود توضیح بفرمائید، جناب جهانگیری شاگردان خوبی دارند! و روحیه کار تیمیتان عالیست، به آن نیز بسیار نیاز داریم. RE: يك ميلياردر با روش فروش كالاهاي ارزان - mteam - 04-16-2012 12:10 AM مسعود جان اگه میشه یک نمونه را ذکر کنی که محصولی باشه اگر درایجا تولید کنیم ارزانتر از چین در میاد ممنون میشم شاید با کمک همدیگه بتونیم آنرا به امید خدا عملی کنیم RE: يك ميلياردر با روش فروش كالاهاي ارزان - مسعود کوچولو - 04-16-2012 12:27 AM با تشکر از توجه شما. بله دکتر جهانگیری متد های بسیار جالبی دارند. البته با این سبک بیشتر میتونیم توی زمینه های ظروف سفالی،خوراکی،بهداشتی و... در این زمینه ها فعالیت کنیم.که محصولات چینی هم که تو فروشگاههای مذکور وجود داره فکر میکنم تو همین زمینه ها باشه. اگه به من فرصت بدین خیلی زود روشش رو اعلام میکنم. تا بعد. |