تبريك سال جديد1391 - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: سرگرمی ها، دردودل ها و سلامتی یک میلیاردر (/forumdisplay.php?fid=50) +---- انجمن: اعمال ماه ها، تشکرها، تبریکات و تسلیت های مذهبی و دوستانه (/forumdisplay.php?fid=176) +---- موضوع: تبريك سال جديد1391 (/showthread.php?tid=2342) |
RE: تبريك سال جديد1391 - sherafati - 03-21-2012 01:48 AM نوروز این رفاقت را نگاهبانی می کند که باور کنیم قلبهامان جای حضور دوستانمان هستند . . . +++نوروز ۱۳۹۱ بر شما مبارک+++ RE: تبريك سال جديد1391 - مهدی گل محمدی - 03-21-2012 12:12 PM با سلام خدمت دوستان میلیاردر خودم. من هم سال نو رو به مشا عزیزان و همه عزیزانی که بعدا به انجمن میپیوندن تیریک عرض می کنم. امیدوارم زیر سایه مولا علی (ع) زندگی خوش و خرمی داشته باشید و این سال ،سال پر برکت و پر رزقی براتون باشه تا شما هم به رویاهای میلیاردری تون جامه عمل بپوشونید RE: تبريك سال جديد1391 - mjdehghani - 03-21-2012 12:21 PM سال نو بر همه شما عزیان مبارک .با آرزوی سالی سرشار از موفقیت و کامیابی برای شما دوستان . RE: تبريك سال جديد1391 - miliyarderno1 - 03-21-2012 12:35 PM سالی پر از خوشی تندرستی موفقیت شادابی و........برایتان آرزومندم RE: تبريك سال جديد1391 - Alireza_Kh - 03-21-2012 01:08 PM بعد از این همه آرزوی موفقیت و شادی برای هم بیایید آرزو کنیم ایرانی آباد و آزاد داشته باشیم... به نام خداوند جان و خرد به کوروش به آرش به جمشيد قسم به نقش و نگار تخت جمشيد قسم که ايران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم این جمله در گوش باد (چو ایران نباشد تن من مباد) RE: تبريك سال جديد1391 - sherafati - 03-21-2012 01:38 PM ????????? ??????????? ?????__?????___?????? ?????____??????__????? ?????___?????_____????? ?????_______________????? _?????______________????? __?????____________????? ___?????__________????? ____?????________????? _____?????_____????? ______?????__????? _______????????? _________????? _______????? _____????? ..... •.¸.•´ ...¸.•´ .. ) ?\ ????????????????????? بی اجازت دفتر ۳۶۵ برگ جدیدتو دادم به خدا تا بهترین تقدیر رو برات نقاشی کنه نوروز ۹۱ مبارک |