سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
انتخاب نام مناسب جهت برند سازی + هدیه به بهترین نام - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114)
+--- انجمن: كارگروه كشاورزي (/forumdisplay.php?fid=117)
+--- موضوع: انتخاب نام مناسب جهت برند سازی + هدیه به بهترین نام (/showthread.php?tid=2208)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6

RE: انتخاب نام مناسب جهت برند سازی + هدیه به بهترین نام - MARYAR - 03-30-2012 02:15 PM

خوب بگيد ديگه آقاي كيييييييييييييييييييييي؟ دلمون آب شد بابا
اول معلوم شد كه خانوم نيست

RE: انتخاب نام مناسب جهت برند سازی + هدیه به بهترین نام - اقاي ايـــده - 03-30-2012 02:28 PM

(03-30-2012 02:15 PM)m_sh نوشته شده توسط:  خوب بگيد ديگه آقاي كيييييييييييييييييييييي؟ دلمون آب شد بابا
اول معلوم شد كه خانوم نيست
مريم جان من حدس ميزنم اقاي گل محمدي يا اقاي كاظمي باشند.
پيشاپيش تبريك ميگم به برنده.

RE: انتخاب نام مناسب جهت برند سازی + هدیه به بهترین نام - مهدی گل محمدی - 03-30-2012 02:29 PM

منم مطمئنم که آقا کامیاره

RE: انتخاب نام مناسب جهت برند سازی + هدیه به بهترین نام - MARYAR - 03-30-2012 02:34 PM

فكر كنم آقا مهدي باشه...............

RE: انتخاب نام مناسب جهت برند سازی + هدیه به بهترین نام - اقاي ايـــده - 03-30-2012 02:38 PM

اقايون خانوما هركسي حدسش درست بود جايزه داره از طرف برنده.ShyShyShy
جايزه هم يك كارت شارژ 2000 توماني.حالا حدس بزنيدBig Grin

RE: انتخاب نام مناسب جهت برند سازی + هدیه به بهترین نام - MARYAR - 03-30-2012 02:40 PM

من حدس مي زنم آقا سجاد باشه برنده

RE: انتخاب نام مناسب جهت برند سازی + هدیه به بهترین نام - مهدی گل محمدی - 03-30-2012 02:45 PM

من حدس میزنم که آقا کامیاره.چون اسم زیابیی انتخاب کرده بودند.اسم های من همش در نتیجه یک طوفان فکری بود.

RE: انتخاب نام مناسب جهت برند سازی + هدیه به بهترین نام - اقاي ايـــده - 03-30-2012 02:46 PM

(03-30-2012 02:40 PM)m_sh نوشته شده توسط:  من حدس مي زنم آقا سجاد باشه برنده
CoolCoolاگر درست هم نبود برنده بايد جايزه شمارو بدهShy

اقا محمد جواد هم دلش نمياد بگه كه برنده شده.

(03-30-2012 01:47 PM)mohamad javad نوشته شده توسط:  سلام دوستان.... ضمن تبریک سال نو به همه . ابتدا هدیه ای رو که می خوایم بدیمو اعلام می کنیم .
به امید خدا جایزه اعلامی رو طی مراسمی که به مناسبت شروع تولید برگزار می شه تقدیم این عزیز خواهیم کرد.
و اما جایزه
------ لوح تقدیر ، 1 سال استفاده رایگان از محصول تولیدی شرکت ، اعطای نمایندگی انحصاری فروش در محل سکونت و مبلغ 500/000 ریال وجه نقد -------
تقدیم می شود به آقای ......................................؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
محمد جواد جان عيد شما هم مبارك.
و تبريك بخاطر انتخاب نام برند تون.
جايزه ها رو بذاريم كنار.اين بنده خدا برنده بايد كجا بياد براي شركت در مراسم؟؟؟؟

RE: انتخاب نام مناسب جهت برند سازی + هدیه به بهترین نام - mohamad javad - 03-30-2012 04:23 PM

سجاد جان این عزیز برنده به همراه دوستانی که مایلن شرکت داشته باشن باید یه توک پا تشریف بیارن اراک - هتل 5 ستاره امیرکبیر - سالن کوه نور
قراره مراسم اونجا باشه
البته گفتم که این مراسم زمانی برگزار می شه که ما رسما تولید رو شروع کنیم که اگه خدا بخواد تا شهریور این اتفاق میفته...
راستی کارت شارژم میدیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RE: انتخاب نام مناسب جهت برند سازی + هدیه به بهترین نام - مهدی گل محمدی - 03-30-2012 04:39 PM

آقا محمد جواد ما جون به لب شدیم نمی خوای بگی کی برنده شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟