پیشنهاد برای ایجاد کسب و کار در ایران؟! - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2) +--- موضوع: پیشنهاد برای ایجاد کسب و کار در ایران؟! (/showthread.php?tid=2204) |
RE: پیشنهاد برای ایجاد کسب و کار در ایران؟! - مــجــیــנ - 08-08-2012 02:11 PM توی چه زمینه هایی علاقمند به کار هستید؟ چه مهارتهایی دارید؟ چقدر سرمایه دارید؟ RE: پیشنهاد برای ایجاد کسب و کار در ایران؟! - negarraha - 08-08-2012 11:20 PM ممنونم... بیشتر توزمینه تدریس (ریاضیات و مبانی ابتدایی کامپوتر)علاقه مندم و توانایی مدیریت دارم...حدود 500 هزار تومان سرمایه دارم RE: پیشنهاد برای ایجاد کسب و کار در ایران؟! - مــجــیــנ - 08-09-2012 07:59 AM با توجه به موقعیت شما،من پیشنهادی به ذهنم نمیرسه. RE: پیشنهاد برای ایجاد کسب و کار در ایران؟! - Delta.H - 08-09-2012 11:11 AM (08-08-2012 11:20 PM)negarraha نوشته شده توسط: ممنونم... ببینید دوست عزیز نمیخوام خدای نکرده نا امیدتون کنم اما به نظر من شما بیشتر از اشتغال نیاز به آموزش دارین این همه انواع آموزش از دوره های فنی حرفه ای گرفته تا آموزشهای مجازی و منبع عظیمی مثل اینترنت! بهر حال اگر میخواهید با تکیه بر دانش و مهارت خود وارد بازار کسب و کار شوید گمان نمیکنم با کمی اطلاع از تدریس ریاضیات و مبانی ابتدایی کامپیوتر کاری جز همان تدریس خصوصی ریاضیات(در صورت داشتن توانائی) وجود داشته باشد که این هم نیازی به نظرخواهی از دیگران ندارد. کسانی که همانند شما سرمایه ندارند با تکیه بر دانش،خلاقیت و پشتکار خویش قدم در راه پیشرفت میگذارند و این راه برای شما هم هموار است به شرط آنکه دانش،مهارت و قابلیت های خود را توسعه دهید. من پیشنهاد میکنم به موازات کسب آموزش به عنوان بازاریاب برای فروشندگان کالا و خدمات مشغول شوید تا از این راه با دنیای کسب و کار آشنا شوید. موفق باشید. RE: پیشنهاد برای ایجاد کسب و کار در ایران؟! - Alireza.kh - 04-16-2015 11:10 PM درود به اعضای محترم انجمن، من کارشناسی مهندسی عمران هستم، مسلط به اکثر نرم افزارهای کامپیوتری (ویندوز، آفیس، شبکه، برنامه نویسی، گرافیک، جلوه های ویژه ویدیویی، بازیسازی و ...)، کارهای عمرانی و فروش متریال ساختمانی هم تجربه دارم، دست به ساندویچ زدن و دست به کبابم هم عالیه!! از 20تومن تا 40تومن هم می تونم سرمایه واسه کار جور کنم. متاسفانه رشته مهندسی عمران تو استان قزوین اصلا بازار مناسبی نداره در حال حاضر!! خوشحال می شم کسی بتونه درباره راه انداختن یک کاسبی مناسب راهنماییم کنه. یک کاسبی که پول توش باشه!! |