کلاس آنلاین هستی شناسی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +---- انجمن: هستی شناسی (/forumdisplay.php?fid=128) +---- موضوع: کلاس آنلاین هستی شناسی (/showthread.php?tid=2158) |
RE: کلاس آنلاین هستی شناسی - Alireza_Kh - 03-15-2012 11:39 PM بلی, با سپاس از شما RE: کلاس آنلاین هستی شناسی - goldmen - 03-16-2012 12:02 AM منم موافقم وسوال مريم خانوم هم سوال منم هست RE: کلاس آنلاین هستی شناسی - pourmousa - 03-16-2012 02:32 AM سلام دوستان خوب و میلیاردرم ... مطالب دوره را هر جمعه برایتان خواهم گذاشت و همگی یک هفته فرصت دارید که پرسش و پاسخ کنید و هر قانون را در واقع یک هفته زندگی کنید... پس هر چه زودتر مطلب را بخوانید فرصت بیشتری نیز خواهید داشت تا آن قانون را درک کنید. یا حق RE: کلاس آنلاین هستی شناسی - azim - 03-16-2012 02:44 AM با عرض سلام. تحلیل و بررسی جواب هایی که به سوالات دادیم کی انجام میشه ؟ RE: کلاس آنلاین هستی شناسی - pourmousa - 03-16-2012 10:31 AM (03-16-2012 02:44 AM)azim نوشته شده توسط: با عرض سلام.سلام دوست خوب و میلیاردرم در طول دوره شما به بررسی تمام جوابهایتان خواهید رسید و سعی می کنم که به هر یک دیدگاهتان را یاد آوری کنم. یا حق RE: کلاس آنلاین هستی شناسی - melina45 - 03-16-2012 11:38 AM سلام خدمت شما استاد عزیز سوالی داشتم. شما که بصورت حضوری نیز دوره ها را برگزار می کنید این دوره ها به چه شکلی (چند ساعت) و با چه هزینه ای برگزار می شود؟ و آیا این دوره های آنلاین تفاوتی از لحاظ محتوا با دوره های حضوری دارد یا خیر؟ RE: کلاس آنلاین هستی شناسی - pourmousa - 03-16-2012 11:59 AM سلام دوست خوبم این دوره در سه مرحلۀ مقدماتی Basic ، پیشرفته Advance ، فوق پیشرفته Advance advance برگزار می گردد و هر کدام به ترتیب 12 جلسۀ 3 ساعته ، 4 جلسۀ 5 ساعته ، 2 روز کامل برگزار می گردند... در ارتباط با هزینۀ دوره ها می بایست به شما دوست خوبم بگویم که اگر می خواستید که این دوره را به صورت حضوری بگذرانید می بایست حداقل مبلغ یک میلیون تومان هزینه کنید. از آنجائیکه اینجانب خدمت آقای کاظمی عزیز ارادت دارم و ایشان را فردی فرهیخته و آگاه می دیدم به ایشان قول دادم که دورۀ مقدماتی را برای دوستان انجمن بصورت رایگان برگزار کنم. این دوره از نظر محتویات به هیچ وجه با دورۀ حضوری آن تفاوتی ندارد یعنی در واقع تنها چیزهایی که دوستان در این کلاس از دست می دهند حرکات بدنی و عکس العمل هایی فیزیکی است و تجربیاتی است که در پی سئوالات شرکت کننده های دوره در کلاس حضـــوری بوجود می آید و رخ می دهد و قطعاً در کـلاس آنلاین آنها را از دست خواهید داد RE: کلاس آنلاین هستی شناسی - Kamyar62 - 03-23-2012 12:38 AM سلام. من هم با قوانین موافقم و در دوره شرکت خواهم کرد. RE: کلاس آنلاین هستی شناسی - sherafati - 03-23-2012 12:06 PM موافق موافق ![]() RE: کلاس آنلاین هستی شناسی - mohammadshamosi - 03-23-2012 12:43 PM بنده نیز موافق قوانین هستم و حضور خودم رو اعلام میکنم با تشکر از مدیریت و استاد گرامی |