سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
آفرین به پرسپولیس - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107)
+--- انجمن: سرگرمی ها، دردودل ها و سلامتی یک میلیاردر (/forumdisplay.php?fid=50)
+--- موضوع: آفرین به پرسپولیس (/showthread.php?tid=1833)

صفحه ها: 1 2 3

RE: آفرین به پرسپولیس - arash1367 - 02-03-2012 02:35 PM

هوراااااااااااااااااااااااااا

RE: آفرین به پرسپولیس - 3ObHaN - 02-03-2012 04:15 PM

(02-02-2012 10:50 PM)m_sh نوشته شده توسط:  پرسپولسش هوراااااااااااااااااااااااااا
برادر سبحان اميدوارم بازي زيباي پرسپوليس را ديده باشي
من كه بعد از بازي مدام دارم به دوستاي استقلاليم زنگ مي زنم و باهاشون كل كل مي كنم
خيلي برد جذابي بوددددددددددددددد

مگه میشه ما بازی رو نبینیم ؟؟؟؟؟
ما که دیشب بعد بازی طرفای ساعت 1 شب به خرج برادران استقلالی داشتیم میزدیم و میرقصیدیم و میخوردیم Big Grin و البته درگیری هایی هم به شوخی پیش اومد Big Grin من خودم ساعت 9 صبح رسیدم خونه Big Grin
میدونستم میبره ...

RE: آفرین به پرسپولیس - یک همراه سبز - 02-08-2012 09:30 PM

فعلا که عشق است سپاهااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​ااااااااااااااا

به امید قهرمانی

RE: آفرین به پرسپولیس - fakur - 02-08-2012 09:42 PM

ساناز محمودي
مصطفي دنيزلي باز هم تعويض موثر داشت. بدشانسي نمي‌آوردند، پرسپوليس حتي مي‌توانست برنده بازي باشد. تفاوت در اين بود كه هر توپي در چارچوب دروازه پرسپوليس برابر با گل بود ولي در مورد فجر سپاسي اين طور نبود. به جز توپي كه توسط تير دروازه فجر سپاسي دفع شد. توپ‌هايي توسط دروازه‌بان و دفاع تيم شيرازي از غلتيدن به درون دروازه باز داشته شدند. اتفاقي كه در پرسپوليس كمتر روي داد.
ضعف پرسپوليس روز گذشته بيش از هر زماني به چشم آمد. آنچه مانع از ثبات در بازي پرسپوليس مي‌شود. ضعف در دفاع تيمي است.
پرسپوليس فاقد هوشياري لازم بود تا بتواند از اندوخته‌هايش دفاع كند و بنياني قدرتمند براي ساختن بنايي مستحكم بسازد.
خط دروازه به پاشنه آشيل پرسپوليس بدل شده است. با كنار رفتن ميثاق. هوشيار فقط براي يك بازي خيال پرسپوليسي‌ها را راحت كرد. در روزي كه توپ‌هاي خيلي جدي به سمت دروازه‌اش نيامد. پرسپوليس اكنون دوباره بايد به معمارزاده رجوع كند. اما آيا اثرات بدنسازي سنگيني كه انجام داد، از اندام او خارج شده است و آيا در اين صورت مي‌تواند حال و هواي دروازه پرسپوليس را تغيير دهد. پرسپوليس اكنون بيش از هر زمان ديگري از اين ناحيه احساس خطر مي‌كند. حقيقي رفت تا آن طور كه گفته شد با هزينه فروش او، پول دنيزلي پرداخت شود، ولي حالا دروازه‌باني نيست كه از اندوخته‌هاي تيم دنيزلي دفاع كند. البته دنيزلي هم تقصيرهايي دارد.
ساختار دفاعي پرسپوليس شكننده است روزنه‌ها گاه به تونل بدل مي‌شوند و فاصله افتاده بين هافبك‌ها و خط دفاع، پر كردن فاصله‌ها را دشوار مي‌كند. پرسپوليس حتي با داشتن يك دروازه‌بان خوب به ساختار دفاعي محكم‌تري نياز دارد. در برنامه‌هاي كشورگشايي دنيزلي گويا دفاع از شهر آنقدرها جدي گرفته نشده است. بدون ترديد، ترميم اين معضل به چيزي بيشتر از بازي فوتبال در نصف زمين دارد. هر چند فشردگي مسابقات، خود معضل ديگري است تا زماني براي اجراي برنامه‌هاي ترميمي نباشد.