بازديد اعضا از نمايشگاه بسته بندي و بازاريابي - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30) +--- موضوع: بازديد اعضا از نمايشگاه بسته بندي و بازاريابي (/showthread.php?tid=1367) |
RE: بازديد اعضا از نمايشگاه بسته بندي و بازاريابي - ndm1368 - 12-21-2011 07:57 PM من برای فردا همراه با اقای قربانیان عزیز برای نمایشگاه میام تهران RE: بازديد اعضا از نمايشگاه بسته بندي و بازاريابي - jahanagahi - 12-21-2011 07:59 PM ما شدیم 3 نفر: من - شهرام جان و نوید جان نویدجان ساعت 8/30دقیقه سرکوچه و ساعت 8/45دقیقه میدان ولی عصر آقا شهرام و ساعت 10/30دقیقه پمپ بنزین میدان آزادی تهران آقا مهدی. RE: بازديد اعضا از نمايشگاه بسته بندي و بازاريابي - مهدی گل محمدی - 12-21-2011 08:18 PM آقا هوشنگ اگر من بیام فکر کنم جا نمیشیم. من خودم میام نمایشگاه.بجای من آبجی مریم و کامیار جان میان.که ظریفیتتون تکمیل میشه. برا من فرقی نمیکنه.ساعت 11/30 تو نمایشگاه میبینمتون. RE: بازديد اعضا از نمايشگاه بسته بندي و بازاريابي - jahanagahi - 12-21-2011 08:37 PM ممنونم مهدی جان. من با اجازه . شب خوش. طبق قرار فردا من در خدمتم. RE: بازديد اعضا از نمايشگاه بسته بندي و بازاريابي - shahram......32 - 12-22-2011 12:20 AM اقاي قربانيان خيلي خوشحال شدم كه فردا باهم يريم RE: بازديد اعضا از نمايشگاه بسته بندي و بازاريابي - shahram......32 - 12-22-2011 11:27 PM بازديد عالي بود جاي همه ي عزيزان خاليييي عاليييييييييييي بود RE: بازديد اعضا از نمايشگاه بسته بندي و بازاريابي - MARYAR - 12-22-2011 11:32 PM آقاي محمد جواد زماني و دوست بسيار محترمشون از اراك تشريف آورده بودند و بسيار از آشناييشون خوشحال شديم. آقاي سجاد هم امروز براي اولين بار در جلسه حضور پيدا كردند و حضور ايشون هم ما را بسيار خوشحال كرد. مهتاب جان و آقا شهرام و علي آقا و آقاي قربانيان و آقا نويد و برادر مهدي هم ياران هميشگي انجمن در جلسه حضور داشتند. RE: بازديد اعضا از نمايشگاه بسته بندي و بازاريابي - کامیار کاظمی - 12-22-2011 11:35 PM واقعا جای دوستان خالی بود. بسیار عالی بود. دیدار با جناب رفوگران و توصیه هایش از یادم نخواهد رفت. کاش دوستان عکس های گرفته شده را سریعتر آپلود کنند. RE: بازديد اعضا از نمايشگاه بسته بندي و بازاريابي - jahanagahi - 12-23-2011 12:38 AM جای عزیزانی که نتوانستند حضور پیدا کنند خالی بود. 11 نفر در جلسه هماهنگی شرکت داشتند. از غرفه های مختلف بازدید شد و و با افراد محترمی که کار آفرین بود ند صحبتهای داشتیم . این دوستان مجازی وقتی همدیگر را می دیدند حس میکردند سالها است با هم آشنا هستند. جو بسیار صمیمی و خوبی بود. ادمین عزیز از خوشحالی فقط لبخند می زد و حس کرده بود زحماتش بهدر نرفته. برای ایشان آرزوی موفقیت هر چه بیشتری را دارم. RE: بازديد اعضا از نمايشگاه بسته بندي و بازاريابي - جوان - 12-23-2011 07:01 AM واقعا چقدر بد شد که نتوستم بیام.در گیر کارهای شخصی بودم البته شکر که اگر هم نیومدم 2 تا کار مفید انجام دادم. چه عالی که با دوستان جدیدی آشنا خواهیم شد،دلم براتون تنگ شده خصوصا مهدی جان و استاد قربانیان(ببخشید آخه از کم سعادتی است که مابقی عزیزان را نمیشناسم ![]() البته من هم به نحوی در جلسه حضور معنوی داشتم.شما که اونجا بودید یه مسولیت خطیر و مهم به استاد کاظمی سپردم که انجام بده هنوز از کیفیت انجام کار مطلع نیستم باید پیگیری کنم،امیدوارم که به نحو احسن انجام شده باشه ![]() ![]() عکس ها را هم بذارید تا سعادت دیدار روی ماهتان را داشته باشیم و بیشتر حسرت بخوریم. ![]() خوش بدرخشید. |