سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
میخوام بدون سرمایه شروع کنم نظرتون چیه؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: آموزشگاه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=179)
+--- انجمن: دپارتمان راه اندازی کسب و کار (/forumdisplay.php?fid=182)
+--- موضوع: میخوام بدون سرمایه شروع کنم نظرتون چیه؟ (/showthread.php?tid=13298)

صفحه ها: 1 2 3

RE: میخوام بدون سرمایه شروع کنم نظرتون چیه؟ - masoud dehghan - 06-07-2015 05:34 PM

سلام
به دنبال رونق اقتصادی برای خودم و دیگرانم.دنبال راهی هستم برای احداث پمپ بنزین...بهم راهکار بدین لطفا

RE: میخوام بدون سرمایه شروع کنم نظرتون چیه؟ - yoyo - 06-10-2015 02:46 PM

(06-07-2015 10:33 AM)toofan245 نوشته شده توسط:  دوست عزیز دقت کردید هر کسی که می خواد بهتون کمک کنه سریعا و مستقیم و غیرمستقیم بهش میگید نظرش اشتباهه و کار شما سوددهی زیادی داره و در ایران بهترین میشه! خب اگه انقدر مطمئن هستید شروع کنید. شما عرض کردید با سایت هایی که دارید می تونید کاربر زیادی جذب کنید اما بعدش نیاز به تبلیغ دارید! خب دوست عزیز وقتی شما کاربر زیاد جذب کنید پس سایت شما سودآور شده و می تونید از سودش برای تبلیغات هزینه کنید!

به هرحال امیدوارم در این راه کاملا موفق باشید

ممنون از پیام

ببینید شاید من طرز پاسخ دادنم طوری بوده کگه شاتباه متوجه شده باشید

من هیچوقت نمیگم اشتباه میگن اما خودتون نه در تاپیک بنده بلکه تو همه تاپیکا اگر نگاه کنید 90% پیام ها یه جورایی سعی در بازداشتن کاربر هست و ناامید کردن اون

ولی نمیدونم چرا تو همچین انجمنی هیچکست از شکست حرف نمیزنه و همه دنبال اینن مانع این بشن که یکی دیگه شکست بخوره

به نظر بنده شکست تو کار برای هرررر فردی لازمه و نباید از شکست به عنوان یک فاکتور بد یاد کرد Smile

RE: میخوام بدون سرمایه شروع کنم نظرتون چیه؟ - yoyo - 06-10-2015 04:21 PM

(06-07-2015 05:34 PM)masoud dehghan نوشته شده توسط:  سلام
به دنبال رونق اقتصادی برای خودم و دیگرانم.دنبال راهی هستم برای احداث پمپ بنزین...بهم راهکار بدین لطفا

فکر کنم اشتباه پست دادید Smile

RE: میخوام بدون سرمایه شروع کنم نظرتون چیه؟ - mah114 - 06-18-2015 10:21 PM

ممنون بابت این تاپیک
از طریق این تاپیک با سایت دیوار اشنا شدم یه اگهی راجب تدریس خصوصی دادم اخر شب یکی باهام تماس گرفت
یه شب کامل براش تدریس کردم و صدوهفتاد هزارتومن ازش گرفتم.
مرسی

RE: میخوام بدون سرمایه شروع کنم نظرتون چیه؟ - sadeghy - 06-20-2015 10:06 AM

ببین داداش شما به عنوان یک توصیه از یه دوست واقعی اگر ممکنه آثار اکهارت تله مطالعه کن شاید یه روزی به من دعا کنی کسی چی میدونه شاید هم اصلا منو فراموش کنی ولی تو رو خدا کتاب اکهارت تله رو و سایت هشیاری و سایت جی لاینو فراموش نکن توروخدا خواهش میکنم